Söyledi 23 mm idi 5 gün önce ama kist olabilir demişti bugün onu kontrole gittim kist yokmuş rahim kalınlığı 9,5 mm bide iki yapraklı çok güzel dedi o neyse anlamadımBoyutlarını söyledi mi canım. İstenilen büyüklüğe gelemden çatlayanlar da var çünkü
ay öyle mi oluyor şimdi bi kavanoz yerim artık sdjasjkdCatladiktan sonra tahin yiyelim de progesteronumuz artsin
Evet bi de ay cekirdegi arttiriyor, adet ve yumurtlama doneminde de keten tohumu ile kabak cekirdegi yemek lazımmışay öyle mi oluyor şimdi bi kavanoz yerim artık sdjasjkd
valla şaşırıyorum ya korunurken gebe kalabilmek de bi mucize bence. bu arada 2.yi kaç aydır istiyordunÇatlamak üzere olduğu ya da çatladıgı için değerlendir dedi şansın var dedi. Valla ben oğlumda ne yumurtlama bildim ne ağrı ne sancı korunurken hamile kaldım bide bunda ne kadar uğraştım yaa. Ayın 17 sinde progestona bakacak kan vericem yumurtlama kaliteli mi diye.
Bu ay ne kadar çok ay çekirdeği çekti canım yedim sürekli ne faydası varmış kiEvet bi de ay cekirdegi arttiriyor, adet ve yumurtlama doneminde de keten tohumu ile kabak cekirdegi yemek lazımmış
5. Ayımız. Eşimde sıkıntı yok bende yok ama bu ay da olmazsa eylülde hsg çektircem artıkvalla şaşırıyorum ya korunurken gebe kalabilmek de bi mucize bence. bu arada 2.yi kaç aydır istiyordun
yarın sabah 9da market kapısındayım kızlar. var mı gelenEvet bi de ay cekirdegi arttiriyor, adet ve yumurtlama doneminde de keten tohumu ile kabak cekirdegi yemek lazımmış
ya nasip cidden bu işler. bide yaş ilerledikçe bi tık yavaş da sürüyor olabilir, belki bu ay olur gerek kalmaz testlere falan inşallah. ben 24üm valla hala hamile kalamadım gerçi yaş dedimde5. Ayımız. Eşimde sıkıntı yok bende yok ama bu ay da olmazsa eylülde hsg çektircem artık
Yaşta önemli tabi 30 u geçince bi tık daha zorlaşıyor ama doktorlara göre sıkıntı yok. Kısmet vardır zamanı diyoruz olmazsa da yapacak bişey yok yorucu süreçler zaten.ya nasip cidden bu işler. bide yaş ilerledikçe bi tık yavaş da sürüyor olabilir, belki bu ay olur gerek kalmaz testlere falan inşallah. ben 24üm valla hala hamile kalamadım gerçi yaş dedimde
sence olmaz ise ben ne zaman dr. gideyim? hormonlara falan baktırmıştım bi sorun yoktu. bi rahim filmi kaldı, eşimse dr. hiç görünmediYaşta önemli tabi 30 u geçince bi tık daha zorlaşıyor ama doktorlara göre sıkıntı yok. Kısmet vardır zamanı diyoruz olmazsa da yapacak bişey yok yorucu süreçler zaten.
Önce eşin gitsin bu ay olmazsa. Sonra sen iyi bir doktor bul süreci anlat. Yumurta takibini doktorla yap. Ben devlete gidiyordum bu ay özele geçtim bilmediğim birçok şeyi o doktor sayesinde öğrendim mesela. Yaşımdan dolayı hsg istedim hayır önce yumurta takibi yapalım sonra dedi hsg. Sen de öyle yap. Yaşın genç ama bazen sebepsiz yere olmadığı da oluyor işte. Ne kadar erken başlarsan o kadar iyi aslında.sence olmaz ise ben ne zaman dr. gideyim? hormonlara falan baktırmıştım bi sorun yoktu. bi rahim filmi kaldı, eşimse dr. hiç görünmedi
valla bilmiyorum ya kafam karışıyor, bazen uğraşmayıp salıcam diyorum bazense peşine daha çok düsmeliymisim gibi hissediyorum. sperm testi falan nası veriliyor hangi dr. gitmek gerek onu bile bilmiyorum açıkcasıÖnce eşin gitsin bu ay olmazsa. Sonra sen iyi bir doktor bul süreci anlat. Yumurta takibini doktorla yap. Ben devlete gidiyordum bu ay özele geçtim bilmediğim birçok şeyi o doktor sayesinde öğrendim mesela. Yaşımdan dolayı hsg istedim hayır önce yumurta takibi yapalım sonra dedi hsg. Sen de öyle yap. Yaşın genç ama bazen sebepsiz yere olmadığı da oluyor işte. Ne kadar erken başlarsan o kadar iyi aslında.
O ne ki iki yapraklı derken ne demek istedi acaba? İki taraftan mı yumurtladın acaba sağlı sollu aklıma başka da bi şey gelmediSöyledi 23 mm idi 5 gün önce ama kist olabilir demişti bugün onu kontrole gittim kist yokmuş rahim kalınlığı 9,5 mm bide iki yapraklı çok güzel dedi o neyse anlamadım
Ürolojiye gidecek eşin 3 gün cinsel perhizden sonra test verecek genelde aynı gün çıkıyor sonuçlar bazen de ertesi gün. Kendini ne zaman bu sürece hazır hissedersen o zaman başla.valla bilmiyorum ya kafam karışıyor, bazen uğraşmayıp salıcam diyorum bazense peşine daha çok düsmeliymisim gibi hissediyorum. sperm testi falan nası veriliyor hangi dr. gitmek gerek onu bile bilmiyorum açıkcası
Adetten sonra 16. Günüm bugün rahim için dedi iki yapraklı diye kendine göre bi tabir sanırım nette öyle birşey bulamadım. Ne zaman 10 mm demişti sanaO ne ki iki yapraklı derken ne demek istedi acaba? İki taraftan mı yumurtladın acaba sağlı sollu aklıma başka da bi şey gelmediBenim de 10mmdi rahim kalınlığı. İnşallah hayırlı sonuçlar olur canım Kaçıncı günün bugün
tmmdır valla bi bakalım neler olacak çok teşekkür ederimÜrolojiye gidecek eşin 3 gün cinsel perhizden sonra test verecek genelde aynı gün çıkıyor sonuçlar bazen de ertesi gün. Kendini ne zaman bu sürece hazır hissedersen o zaman başla.
Yumurtladığım ilk gün canım perşembe günü. Ama rahim kalınlığıyla şu an bi işimiz var mı bilmiyorumAdetten sonra 16. Günüm bugün rahim için dedi iki yapraklı diye kendine göre bi tabir sanırım nette öyle birşey bulamadım. Ne zaman 10 mm demişti sana
Tabi olmaz mı yumurtlama döneminde rahmin kalışlanması önemli ki döllenme olursa tutunabilsin. Rahim kalınlaşmazsa bebek tutunamaz. Her ay yumurtlama da rahim kalınlaşır gebelik olursa diye adet olunca incelir döngü bu şekilde.Yumurtladığım ilk gün canım perşembe günü. Ama rahim kalınlığıyla şu an bi işimiz var mı bilmiyorum
bu ayı da değerlendirmiş oldunuz zaten şimdi beklemek kaldı geriyeAslında ben bu ay doktor vs herşeyi bırakma kararı almıştım ama eşim çok sıcak bakmadı o olaya bu ay da gidelim sonra olmazsa bırak bi süre dedi bakalım.