- 20 Eylül 2023
- 1.012
- 502
Bazen hiç ağrı sızı da olmayabilir genelleme olarak öyle oluyor ama. Nasıl her ay yumurtlama günümüz değişebiliyorsa nasıl her kadında akıntı olmuyorsa bunun gibi bence canımSagol canim regl agrisi gibi geldi de bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen hiç ağrı sızı da olmayabilir genelleme olarak öyle oluyor ama. Nasıl her ay yumurtlama günümüz değişebiliyorsa nasıl her kadında akıntı olmuyorsa bunun gibi bence canımSagol canim regl agrisi gibi geldi de bu ay
Yanlış biliyorsam ben de aydınlanmak isterim yaaaAhahaha kız
Bence de cunku ilk defa yasiyorum takviylerden falan herhal o yuzden heyecan yasadimBazen hiç ağrı sızı da olmayabilir genelleme olarak öyle oluyor ama. Nasıl her ay yumurtlama günümüz değişebiliyorsa nasıl her kadında akıntı olmuyorsa bunun gibi bence canım
Valla bende bilmiyorum şimdi mesela bendeki ne ağrısı ben kesin akşama doğru çatladımYanlış biliyorsam ben de aydınlanmak isterim yaaa
Haklısın canım bizim doktorumuzda gün aşırı ilişki dedi ama eşimde sperm sorunu da var malesefYumurtlama yani pik gördüğün günde olması çatladığı an içerde hazır spermler olması demektir 3gün canlı kalabiliyor spermler. Çatladığı gün de olsun ilişki canım. Eğer eşinde bi sıkıntı yoksa 3gün üstüste öneriliyor ama bence en sağlıklısı gün aşırı yani 1dolu 1boş şeklinde
Ay biri bana söylesin ben mi yanlış biliyorum yoksa
Bende oyleValla bende bilmiyorum şimdi mesela bendeki ne ağrısı ben kesin akşama doğru çatladım
Ultrason görüntümü de gördüm küçük küçük yumurtalar vardıBende oyle
Aaa cok guzellUltrason görüntümü de gördüm küçük küçük yumurtalar vardı
Hayatım regline 5 gün kala erken gebelik regli 2 3 gün geçince kaset testEvet yaaa biraz bilgilendirseniz 9 gün kaldı regle ne zaman en erken öğrenebilirim yaaa
bence deeeeeValla bende bilmiyorum şimdi mesela bendeki ne ağrısı ben kesin akşama doğru çatladım
Doktor bana kızdı ya neden değerlendirmedin diye ya çatlıcak ya da çatladın dedi bide 7 8 tane vardı sağlı sollu yumurtaAaa cok guzell
Çatlıyoruz her ay da sıpalar gelemedi bibence deeeee
bence tam zamanında değerlendirdin. bu arada testimi attım baktınmıııDoktor bana kızdı ya neden değerlendirmedin diye ya çatlıcak ya da çatladın dedi bide 7 8 tane vardı sağlı sollu yumurta
E catladiktan sonra degerlendirmek de gerekli degil mi zatenDoktor bana kızdı ya neden değerlendirmedin diye ya çatlıcak ya da çatladın dedi bide 7 8 tane vardı sağlı sollu yumurta
Eğer öyleyse 2günde 1değerlendirmen sağlıklı olacaktır canım. Benim eşimde de hız sorunu varmış yeni öğrendik ama değerin çook çok aşağısında değil sınırda çıktı. 2doktora gidiyorum birisi günaşırı dedi biri 3gün üstüste değerlendir dedi bize tine de gün aşırı daha iyi gelince öyle denedik yineHaklısın canım bizim doktorumuzda gün aşırı ilişki dedi ama eşimde sperm sorunu da var malesef
Boyutlarını söyledi mi canım. İstenilen büyüklüğe gelemden çatlayanlar da var çünküDoktor bana kızdı ya neden değerlendirmedin diye ya çatlıcak ya da çatladın dedi bide 7 8 tane vardı sağlı sollu yumurta
yaa ben ilk kez bu kadar üzerine düşüyorum ilk kez günaşırı deniyoruz bakalım nolacak ay sonundaÇatlıyoruz her ay da sıpalar gelemedi bi
Testini gördüm şimdi 2 güne pik olacak sanırım başlamış yumurtlamayaa ben ilk kez bu kadar üzerine düşüyorum ilk kez günaşırı deniyoruz bakalım nolacak ay sonunda