- 20 Eylül 2023
- 1.012
- 502
AA Deniz hanımcığım neler diyorsunuz öyle bünyeme ters bu gibi şeyler olmuyor gııııYaaaa cilli hanım lütfen artık hamiş kalalım amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AA Deniz hanımcığım neler diyorsunuz öyle bünyeme ters bu gibi şeyler olmuyor gııııYaaaa cilli hanım lütfen artık hamiş kalalım amin
Olucak olucak ben inanıyorum şuan bunu adet halimle söylüyorumAA Deniz hanımcığım neler diyorsunuz öyle bünyeme ters bu gibi şeyler olmuyor gıııı
Ben hemşireyim ve reglin 3. Günü bir sürü tahlillerim var rutin kontrol ediyorum sanırım benimki psikolojikStres bile etkili maalesef, takviye kullanin esiniz de oyle, besinlerle, yuruyusle ve stres icin de yogayla dengeye getirebilirsiniz. Tiroidlere de baktirdiniz mi
Çok teşekkür ederim bir de bişey soracağım çatlama pikten sonra oluyor diye biliyorum yumurta çatlayınca spermle döllenme şansı oldupu için silikleşince mi ilişkiye girmek lazımBence değil canım ama çok yakın yani yarin olabilir pik. T çiziği C kadar koyu değil. Az kalmış ama
A bi hemşire derdimize az da olsa derman olsanıza yaaaBen hemşireyim ve reglin 3. Günü bir sürü tahlillerim var rutin kontrol ediyorum sanırım benimki psikolojik
Aaa o zaman meditasyon, yogaBen hemşireyim ve reglin 3. Günü bir sürü tahlillerim var rutin kontrol ediyorum sanırım benimki psikolojik
Evet yaaa biraz bilgilendirseniz 9 gün kaldı regle ne zaman en erken öğrenebilirim yaaaA bi hemşire derdimize az da olsa derman olsanıza yaaa
Yoga yaptım bu ay bir kere ama ne kadar etki eder malesef hemşire olduğum için uyku düzenim yok ve çalışma koşullarım kötü bu çalışma şartlarından beni kurtarması için gebe olmam lazımAaa o zaman meditasyon, yoga
En erken ne zaman öğrenebilirim 6 Temmuz ilişki yaşadım 9 gün kaldı reglimeBen hemşireyim ve reglin 3. Günü bir sürü tahlillerim var rutin kontrol ediyorum sanırım benimki psikolojik
Stres icin yoga videolari var yabancilardaki ovulasyon yogasiyla birebir hareketler tavsiye ediyorumYoga yaptım bu ay bir kere ama ne kadar etki eder malesef hemşire olduğum için uyku düzenim yok ve çalışma koşullarım kötü bu çalışma şartlarından beni kurtarması için gebe olmam lazım
Tabi ki elimden geldiğinceA bi hemşire derdimize az da olsa derman olsanıza yaaa
Kız ben sence bunu bilsem 1 yıldır gebelik için uğraşır mıyım ama 8 gün önceden öğrenenler de var bildiğime göre (Emin değilim) ilişkiden 10-12 gün sonra öğrenebilrisinEn erken ne zaman öğrenebilirim 6 Temmuz ilişki yaşadım 9 gün kaldı reglime
Aa denemek çok isterim ovğlasyon yogası olarak mı çıkıyorStres icin yoga videolari var yabancilardaki ovulasyon yogasiyla birebir hareketler tavsiye ediyorum
Ay işten o kadar bunaldım ki bi an önce olmasını diliyorumTabi ki elimden geldiğince
Kız ben sence bunu bilsem 1 yıldır gebelik için uğraşır mıyım ama 8 gün önceden öğrenenler de var bildiğime göre (Emin değilim) ilişkiden 10-12 gün sonra öğrenebilrisin
Yumurtlama yani pik gördüğün günde olması çatladığı an içerde hazır spermler olması demektir 3gün canlı kalabiliyor spermler. Çatladığı gün de olsun ilişki canım. Eğer eşinde bi sıkıntı yoksa 3gün üstüste öneriliyor ama bence en sağlıklısı gün aşırı yani 1dolu 1boş şeklindeÇok teşekkür ederim bir de bişey soracağım çatlama pikten sonra oluyor diye biliyorum yumurta çatlayınca spermle döllenme şansı oldupu için silikleşince mi ilişkiye girmek lazım
Evet ya da yumurta kalitesi yazdiginizda da cikiyorAa denemek çok isterim ovğlasyon yogası olarak mı çıkıyor
Peki ben de bi sey sorayim karin kasik agrisi catlamadan once mi olur yoksa catladiktan sonra miYumurtlama yani pik gördüğün günde olması çatladığı an içerde hazır spermler olması demektir 3gün canlı kalabiliyor spermler. Çatladığı gün de olsun ilişki canım. Eğer eşinde bi sıkıntı yoksa 3gün üstüste öneriliyor ama bence en sağlıklısı gün aşırı yani 1dolu 1boş şeklinde
Ay biri bana söylesin ben mi yanlış biliyorum yoksa
Çatlarken bence canım oradaki dokulardan dolayı. Mesela bende çatlama günü bu ay bi damla pembe leke de geldiPeki ben de bi sey sorayim karin kasik agrisi catlamadan once mi olur yoksa catladiktan sonra mi
Sagol canim regl agrisi gibi geldi de bu ayÇatlarken bence canım oradaki dokulardan dolayı. Mesela bende çatlama günü bu ay bi damla pembe leke de geldi
Ahahaha kızPeki ben de bi sey sorayim karin kasik agrisi catlamadan once mi olur yoksa catladiktan sonra mi