- 31 Temmuz 2024
- 145
- 101
- 28
Ay onu ben de yaptım sonuç olmadıHerkes bana bacaklarini yukari dik yastik koy diyordu ben onlari hic yapmadim mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay onu ben de yaptım sonuç olmadıHerkes bana bacaklarini yukari dik yastik koy diyordu ben onlari hic yapmadim mesela
Ahahaha yeni adaylarımız gelmeden Suriyeliler üzerinde bi araştırma teklif ediyorum doğurganlığın sırrı onlarda bakcookiep şimdi düşündüm baya mezun vermişiz
Bu ay olmazsa ara verip eylülde ben de düşünüyorum yapalım hep birlikte bi hsg partisiKalk gidelim eylülde açtıralım neremiz tıkandıysa
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahKizlar beta sonucum 829.20 cikti
Beni de alın hsg partisine Doktor 6 ay dene olmazsa gel demişti 8.aydayız sıcakta doktora gidesim gelmedi biraz havalar serinlesin de gideceğimBu ay olmazsa ara verip eylülde ben de düşünüyorum yapalım hep birlikte bi hsg partisi
Üzülme kuzucum bak biz burda işin goygoyuna başladık artık hayal dünyamıza dahil olursan diğer ayın nasıl geldiğini anlamazsın bileKızlar bayadır keyifle ve hüzünle sizi okuyorum
Kime bu hamileyse benimki de tuttu diye totem yapsam elendim yazıyor
Benimde 14. Gün aşılamada. Yüzde 90 olmadı. 10. Gün 6,99 12. Gün 3 çıktı. Bugün gene kan verdim sonuç bekliyorum ama doktor muhtemelen negatif dedi
Çubuk testler 2 dir silik çıktı. Bu testleri yapmayın insanı boşuna umutlandırıyor
Hsg partisi loading benim aksama olmazsa eylülün ilk haftasına denk geliyor.Bu ay olmazsa ara verip eylülde ben de düşünüyorum yapalım hep birlikte bi hsg partisi
İşeme testini hayatımdan çıkartıyorum zaten bir dahaki ay günüm gelene kadar bekleyeceğim artık akıllandım.Üzülme kuzucum bak biz burda işin goygoyuna başladık artık hayal dünyamıza dahil olursan diğer ayın nasıl geldiğini anlamazsın bile
Evet çubuklar da mimliymiş bi ara bakmıştım da gölge çıkarıyormuş hep
Gel bebişim eylül gündemimiz belli olduBeni de alın hsg partisine Doktor 6 ay dene olmazsa gel demişti 8.aydayız sıcakta doktora gidesim gelmedi biraz havalar serinlesin de gideceğim
Üzülme tatlım zamanı vardır o zamana kadar gül eğlen ye iç gezKızlar bayadır keyifle ve hüzünle sizi okuyorum
Kime bu hamileyse benimki de tuttu diye totem yapsam elendim yazıyor
Benimde 14. Gün aşılamada. Yüzde 90 olmadı. 10. Gün 6,99 12. Gün 3 çıktı. Bugün gene kan verdim sonuç bekliyorum ama doktor muhtemelen negatif dedi
Çubuk testler 2 dir silik çıktı. Bu testleri yapmayın insanı boşuna umutlandırıyor
Artık kırmızı gelene kadar umut var olayı pıhtı gelene kadar umut vara dönüyorKızlar kanama kırmızıya dönmüş olmasına rağmen ben hala şüpheleniyorum ya da kafayı yiyorum
öyle deneyelim yapmadığımız bi o kaldı lanet gelmeye yaAhahaha yeni adaylarımız gelmeden Suriyeliler üzerinde bi araştırma teklif ediyorum doğurganlığın sırrı onlarda bak
Öyle deyince bak sigara içesim geliyor aptal oldum bırak başla bırak başlaÜzülme tatlım zamanı vardır o zamana kadar gül eğlen ye iç gez
Kafamız güzel değil ciddiye almıyoruz ağlanacak halimize gülüyoruzİşeme testini hayatımdan çıkartıyorum zaten bir dahaki ay günüm gelene kadar bekleyeceğim artık akıllandım.
evet buradaki kafalar güzel. Bana lazım
Sigaramı şimdi söndürdümÖyle deyince bak sigara içesim geliyor aptal oldum bırak başla bırak başla