- 27 Haziran 2019
- 453
- 367
Geçen burda hsg anılarını okurken yazık demiştim ne acı cekmişler dedim içimden sıranın bana geleceğini bilmedenKalk gidelim eylülde açtıralım neremiz tıkandıysa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen burda hsg anılarını okurken yazık demiştim ne acı cekmişler dedim içimden sıranın bana geleceğini bilmedenKalk gidelim eylülde açtıralım neremiz tıkandıysa
Ahaha şimdi yine değerlendirme günleri başlayacak hiç halim yok sil baştan aynı amaaanAhahahs seninki de ayrı vaka bi spermler yarışı bitirseydi bari
Döngüyü falan ayarladıktab sonra Flo da yumurtlamayı tam gününde gösteriyorKaç aydır kullanıyorum kediyi yeni gördüm yemine ederim
Geç olsun güç olmasın diyelim kuzum o zamaan yarın güzel haber gelecekay yok kizlar ben onceki dusugumde cok etkilendim sonra cok taktim, gecen ay da gidip kimyasali ogrenmis bulundum diye cok uzuldugumu gordu o yuzden kesin olsun gec yapalim taraftari hep yarin dananin kuyrugu kopucak hahhaha
Ahajaja benim kocam dedi ki hatta ben buraya veda mesajı yazdım kararsız ruh hali yüzünden kocamın. 1 sene sonra mı denesek napsak konuştuk tamam dedim okey regl bitti adam atışa devam dedim hayırdır nasıl olsa olmuyor diyor alınıyorum ama dedimAhaha şimdi yine değerlendirme günleri başlayacak hiç halim yok sil baştan aynı amaaan
Onu bende yaptım biliyo musun ay dedim yazık be sıra bana geldiGeçen burda hsg anılarını okurken yazık demiştim ne acı cekmişler dedim içimden sıranın bana geleceğini bilmeden
Hahaha hep diyorlar ya vazgeçtiğin anda oluyor bir de böyle deneyin bakalımAhajaja benim kocam dedi ki hatta ben buraya veda mesajı yazdım kararsız ruh hali yüzünden kocamın. 1 sene sonra mı denesek napsak konuştuk tamam dedim okey regl bitti adam atışa devam dedim hayırdır nasıl olsa olmuyor diyor alınıyorum ama dedim
Teşekkür ederim bende uygulamaya söylüyordum püüü bu nasıl uygulama diyeDöngüyü falan ayarladıktab sonra Flo da yumurtlamayı tam gününde gösteriyor
Bu ay hiç ama hiç istemiyorumHahaha hep diyorlar ya vazgeçtiğin anda oluyor bir de böyle deneyin bakalım
Hiç istemediğin bir anda oluyormuş bide hiç belli olmazBu ay hiç ama hiç istemiyorum
Yazarım buraya inanın arkadaşlar hiç ummadığınız anda oluyor diyeHiç istemediğin bir anda oluyormuş bide hiç belli olmaz
Bu ay hiç ama hiç istemiyorum
Aynen duyguya katılıyorum..Hiç istemediğin bir anda oluyormuş bide hiç belli olmaz
Valla darlarim seni nasıl yaptım diye 7/24Yazarım buraya inanın arkadaşlar hiç ummadığınız anda oluyor diye
Ahahahahss beklerim sende o potansiyel varValla darlarim seni nasıl yaptım diye 7/24
Hiç doktora gitmedin miBana da Eylül'de Dr yolları gözüküyor gideyim de öğreneyim sorun neymiş
Gitmiştim ama çocuk isteği yoktu bir sıkıntı da yoktu kist vs yoktu hormonlar iyiydiHiç doktora gitmedin mi
Git git değişik mekan iyi gelirO değilde benim eşim regl bitince şehir dışına çıkacak istersen Sende gel değişiklik olur demişti amann napicam orda istemem dedim şimdi nasıl 180 derece dönüyorum oynat bakalım