- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
Memeli Mestan naptın yavru geldi mi yavrun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzel sonuclar alirsiniz insallah ben de normalde tup bebek tedavisindeydim ama bi kere dogal gebelik denemek istedik agustos gibi gidecegim tedaviye. Kacinci gun embriyosu acaba?Merhabalar anne olmak isteyen herkese rabbim gönlündekini versin inşallah biz de 2 yıl oldu deniyoruz ama olmuyor. Her türlü hormon tahlilleri, sperm örnekleri tahlilleri yapıldı rahim filmi çekildim hiçbir sorun yok ama olmadı. Bu süreçte ovulasyon testi kullandığım, çakşır suyu içtiğim, Mfk denediğim her türlü vitamin vs denediğim oldu. 2 olumsuz aşılamam da var. Bu ay en son çare tüp bebek tedavisine giriştik. Şimdi sonuç bekliyorum. 14 Temmuz kan testi günüm. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. Tüm bebek bekleyen annelerin duacısıyım. Sizinle ben de beklemek isterim.
İnşallah çok teşekkür ederim inşallah senin de gönlüne göre olur, bebeğinin haberini alırsın. 5. Gün embriyosuGuzel sonuclar alirsiniz insallah ben de normalde tup bebek tedavisindeydim ama bi kere dogal gebelik denemek istedik agustos gibi gidecegim tedaviye. Kacinci gun embriyosu acaba?
Yok be yavrucum nerde gelsin benim oglan hasta ateslendi dun ise de gidemedim testimde yok zaten aklima da gelmedi bugun test oglanin hastaligindanMemeli Mestan naptın yavru geldi mi yavrun
Bol bol avakodo yemeye calisin tutunmaya yardimci oluyorinsallah hepbirlikte alalimİnşallah çok teşekkür ederim inşallah senin de gönlüne göre olur, bebeğinin haberini alırsın. 5. Gün embriyosu
Ya aslında transfer sürecine kadar bol bol yedim. Transfer sonrası yenilerini aldım ama bir türlü olgunlaşmadı daha. Yiyemedim bir türlüBol bol avakodo yemeye calisin tutunmaya yardimci oluyorinsallah hepbirlikte alalim
Yanina elma koyun bi kasede dursunlar olgunlasiyorlarYa aslında transfer sürecine kadar bol bol yedim. Transfer sonrası yenilerini aldım ama bir türlü olgunlaşmadı daha. Yiyemedim bir türlü
Geçmiş olsun yavru kuşa. Beklemeye devamYok be yavrucum nerde gelsin benim oglan hasta ateslendi dun ise de gidemedim testimde yok zaten aklima da gelmedi bugun test oglanin hastaligindan
Bu sefer alma almadık ondan uzadı olgunlaşması demek. HaklısınızYanina elma koyun bi kasede dursunlar olgunlasiyorlar
Olmus gibi bence degerlendirin yarin da yaparsinizKızlar pik olmuş mu bakar mısınız
Eki Görüntüle 3449258
Bence tam pik değil testi sıklaştır pik olmak üzere eli kulağında. Birkaç saat sonra tekrarla.Kızlar pik olmuş mu bakar mısınız
Eki Görüntüle 3449258
bu neyden kaynaklı olabilir yaa çıldırttı bu yumurtlama olayı beniOvulasyon testim yavas yavas koyulasmaya baslarken bugun silik cikti uzdu bi tık
canım senin büyük gün gelmiş ya da gelmek üzere haberin olsunKızlar pik olmuş mu bakar mısınız
Eki Görüntüle 3449258
Ay bilmiyorum 3 saat sivi almadim ozellikle modumu cok dusurdu bu durumbu neyden kaynaklı olabilir yaa çıldırttı bu yumurtlama olayı beni
Testi yapmaya devam et canım pik olana kadar bir azalır bir çıkar o hormonOvulasyon testim yavas yavas koyulasmaya baslarken bugun silik cikti uzdu bi tık
yumurta takibi için miiBen yarın doktora gidiyorum ahali