- 25 Mart 2024
- 695
- 461
varmı belirtiÖyle yapıcam bendeki cesarete bak beyaz şort giydim hiçbir önlem almadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
varmı belirtiÖyle yapıcam bendeki cesarete bak beyaz şort giydim hiçbir önlem almadan
Belkide regl olmayacaksınÖyle yapıcam bendeki cesarete bak beyaz şort giydim hiçbir önlem almadan
Hafif karnım ağrıyor akıntım var regl sanıp gidip bakıyorum yok huzursuzluk var kasıklarımda amavarmı belirti
Yani sanki olacak gibiyim ama hayırlısı bakalımBelkide regl olmayacaksın
Evet canım 1702ydi adet gecikmesinin 3.günü 5.gün de 3300çıktı doktor 4.5haftalık dediçok sağol canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah senin betan ilk 1700 ksüür çıkmıştı dimi canım adet gecikmesinin kaçıncı gününde baktırdın
Benim de ilişki sırasında çok ağrım olmuştu meğer bebiş varmış senin de öyledir benceAşırı tuvaletim geliyor hava değişiminden de etkilendi belki de. Dün ilişki sonrasında sol kasığımda ağrı oldu. Normalde reglden 1 gün önce ilişki olunca sabah kesin kanamam oluyordu o yüzden bugün bekliyorum regl olmayı
Nasıl bir ağrıydı peki adet olacağım zaman rahmime bişey değiyor gibi hissediyordum ama dün onu hissetmedim sadece sanki kasıklarımda doluluk hissi hissettim sonra hafif ağrım olduBenim de ilişki sırasında çok ağrım olmuştu meğer bebiş varmış senin de öyledir bence
Evet benim de doluluk gibiydi hatta ben de adetim geldi sandım korktum kanama var diye bi şey sadece acı hissettimNasıl bir ağrıydı peki adet olacağım zaman rahmime bişey değiyor gibi hissediyordum ama dün onu hissetmedim sadece sanki kasıklarımda doluluk hissi hissettim sonra hafif ağrım oldu
Acı hissetmedim sanırım hafif ağrı hissettim sol tarafımda eşime de dedim ağrı var yarın kesin gelir diye yine mi gol değil dediEvet benim de doluluk gibiydi hatta ben de adetim geldi sandım korktum kanama var diye bi şey sadece acı hissettim
ayy artık test yap ya lütfennAcı hissetmedim sanırım hafif ağrı hissettim sol tarafımda eşime de dedim ağrı var yarın kesin gelir diye yine mi gol değil dedi
sağlıkla büyüsün canım inşallah peki bebişi beta kaçken gördünüz ultrasonda.Evet canım 1702ydi adet gecikmesinin 3.günü 5.gün de 3300çıktı doktor 4.5haftalık dedi
Bugün alıcam tamamayy artık test yap ya lütfenn
dün sen bana diyodun bugün ben sana inşallah pozitifff seninkideeeBugün alıcam tamam
İnşallah ama bende senin gibi kesin negatif diyerek yapıcam sonum sana benzesin İnşallahdün sen bana diyodun bugün ben sana inşallah pozitifff seninkideee
Rabbim size güzel bi gebelik nasip etsin daha fazla beklemedenNasilsiniz kizlar bugun benimde asilamanin 10 gunu pek bi belirtim yok ama umudum var herkeze allahim tez vakite nasip etsin Benim icin dua edermisiniz inshallah bu sefer tutar
Saoll canim benimm insallah allahim hepimize nasip ederRabbim size güzel bi gebelik nasip etsin daha fazla beklemeden
Hadi bakalım 7 gün kala yaptığın testten başka test yapmışmıydın senAşırı tuvaletim geliyor hava değişiminden de etkilendi belki de. Dün ilişki sonrasında sol kasığımda ağrı oldu. Normalde reglden 1 gün önce ilişki olunca sabah kesin kanamam oluyordu o yüzden bugün bekliyorum regl olmayı
3300 ken resim atmıştım ya onu gördük 2.5hafta sonra tekrar gel dedi kalp atışı için . Benim de hiç bi bilgim yok çok heyecanlı bi süreçsağlıkla büyüsün canım inşallah peki bebişi beta kaçken gördünüz ultrasonda.
ya hamile kalmayla ilgili her şeyi araştırmışım sonrasını hiç araştırmamışım hiçbişey bilmiyorum djdjsk
Yok yapmadım az önce test aldım ama erken gebelik değil sanırım bebe time markasıHadi bakalım 7 gün kala yaptığın testten başka test yapmışmıydın sen