- 27 Şubat 2012
- 13.932
- 23.280
Sebo sıra sendeeAyyyy superrr canimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sebo sıra sendeeAyyyy superrr canimm
Bende yok canim kesinlikle sen de test yapacaktin hani nerdeeSebo sıra sendee
hala şok içindeyim inanamıyorum negatif çıkacak diye yaptım testi. canım yumurtlama günümden itibaren sarı beyaz akıntım oldu bazı günler çok yoğundu bazı ginler azdı. az önce yine çok gelmiş regl oldum zamnettim yine meğersem akıntıymış test yapınca da çıktı kızlar herkesten dua bekliyorumAyyy aşırı net hemde çizgi hayırlı olsunn akıntın nasıldı ya benimde var da akıntım
Ben eşimden gizli yapıcam ya peşimden ayrılmıyor ki negatif çıktığında çok üzülüyor o yüzden o yokken alıp yapıcam fırsatım olmadı hiçBende yok canim kesinlikle sen de test yapacaktin hani nerdee
amin allah razı olsun rabbim size bu gruba yazanlara ve bana da tabiki sağlıklı bir şekilde bebeğimize kavuşmayı nasip etsin. hala çok şaşkınımÇok sevindim yaaa ilişki günlerimize kadar konuştuk burda mutlu sona şahit olmak çok güzel Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Insallah saglikla ilerler yarin kan verr hemenhala şok içindeyim inanamıyorum negatif çıkacak diye yaptım testi. canım yumurtlama günümden itibaren sarı beyaz akıntım oldu bazı günler çok yoğundu bazı ginler azdı. az önce yine çok gelmiş regl oldum zamnettim yine meğersem akıntıymış test yapınca da çıktı kızlar herkesten dua bekliyorum
Benimde aynı yaa sarı beyaz az önce benimde beyaz akıntım olmuş tuvalette farkettim bakalım yarın regl günümhala şok içindeyim inanamıyorum negatif çıkacak diye yaptım testi. canım yumurtlama günümden itibaren sarı beyaz akıntım oldu bazı günler çok yoğundu bazı ginler azdı. az önce yine çok gelmiş regl oldum zamnettim yine meğersem akıntıymış test yapınca da çıktı kızlar herkesten dua bekliyorum
ben de eşime adet oldum eczaneye gidelim ağrı kesici alıcam dedim sırf negatif çıkarsa üzülmesin diyeBen eşimden gizli yapıcam ya peşimden ayrılmıyor ki negatif çıktığında çok üzülüyor o yüzden o yokken alıp yapıcam fırsatım olmadı hiç
Bende akinti yok zatenBenimde aynı yaa sarı beyaz az önce benimde beyaz akıntım olmuş tuvalette farkettim bakalım yarın regl günüm
Bugün kız bebek kıyafetleri gördümm nasıl güzel dedim annem diyor ki bi yapmadın ki alıp giydirelimamin allah razı olsun rabbim size bu gruba yazanlara ve bana da tabiki sağlıklı bir şekilde bebeğimize kavuşmayı nasip etsin. hala çok şaşkınım
benim de bugün olmam gerekiyordu sabahtan beri bekliyorum gelecekmi diye bu saate kaldı test. ay yarın değilde pazar günü ancak veririm kan yarın yolculuğa çıkacağızBenimde aynı yaa sarı beyaz az önce benimde beyaz akıntım olmuş tuvalette farkettim bakalım yarın regl günüm
Söyledin mi eşine ne dediiiben de eşime adet oldum eczaneye gidelim ağrı kesici alıcam dedim sırf negatif çıkarsa üzülmesin diye
şok olduk ikimiz de gülüyoruz birbirimize bakıpSöyledin mi eşine ne dediii
İlk haftalar yolculuk tehlikeli olabilir ama yerinde olsam önce doktora danışırım canım oğlumda 2 ay sonra çık demişti bana doktor riskli falan da değildi gebeliğimbenim de bugün olmam gerekiyordu sabahtan beri bekliyorum gelecekmi diye bu saate kaldı test. ay yarın değilde pazar günü ancak veririm kan yarın yolculuğa çıkacağız
canım mecbur çıkıcam istanbula dönmem lazım eşimin memleketindeyizİlk haftalar yolculuk tehlikeli olabilir ama yerinde olsam önce doktora danışırım canım oğlumda 2 ay sonra çık demişti bana doktor riskli falan da değildi gebeliğim
Kızlar ya Sebo03 üçümüzde aynı günler denemiştik ahahaha çok acayipşok olduk ikimiz de gülüyoruz birbirimize bakıp
Ayy o zaman başka canımcanım mecbur çıkıcam istanbula dönmem lazım eşimin memleketindeyiz
Evettt ne gunlerdi artik sen de test yapsanKızlar ya Sebo03 üçümüzde aynı günler denemiştik ahahaha çok acayip