- 25 Mart 2024
- 695
- 461
valla ben şuan çok yoğunum ya açıkcası günleri geçire geçire bat geldi zaten, eşimin köyündeyim şimdi sdkfldsHadi yap kız bende akşam yapcam sen niye bu kadar bekledin ne sabırlısınız anajsksks
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben şuan çok yoğunum ya açıkcası günleri geçire geçire bat geldi zaten, eşimin köyündeyim şimdi sdkfldsHadi yap kız bende akşam yapcam sen niye bu kadar bekledin ne sabırlısınız anajsksks
Amin inşallahsizin bizimkinden 2-3 ay daha fazla sanırsam. Umarım aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişiniz
Bence hamile kalmışsınız ama kimyasal olmuş yani döllenme olmuş rahme çıkmış ama tutunamamışBak şimdi 2 ay önceki testimi atayım da yalancı pozitif nasıl oluyor gör ahajaha
Hatırlamıyorum ki kaç gün kala yaptım son 1 hafta hergün test yaparım benBunu bat a kaç gün varken yaptın bende yaşadım ama sildim hepsini telefondan sinirimi bozuyorlardı kötü enerji hep hahshssj
Öyle olmuş olabilir evet. Şuan o kadar çok midem bulanıyor ki bulantı sinir yaptı resmen sıcağa bağlıyorum gerçiBence hamile kalmışsınız ama kimyasal olmuş yani döllenme olmuş rahme çıkmış ama tutunamamış
Ay evet benim de bence ofis yemeği dokundu ama acaba diyorum. Ya hepimiz hamile kaldık ya da topluca delirdik yaÖyle olmuş olabilir evet. Şuan o kadar çok midem bulanıyor ki bulantı sinir yaptı resmen sıcağa bağlıyorum gerçi
Topluca delirdik şıkkını seçiyorumAy evet benim de bence ofis yemeği dokundu ama acaba diyorum. Ya hepimiz hamile kaldık ya da topluca delirdik ya
Hahahah Yoo yoo ben inanıyorum müjdeli haberler gelecekTopluca delirdik şıkkını seçiyorum
Evet bi 6 ay daha deneyin dedi doktor6 ay mı olmuştu sizin
Yok ben çok sinirliyim geliyor gelmekte olan gelsin yoksa kocamı parçalıcamHahahah Yoo yoo ben inanıyorum müjdeli haberler gelecek
bende çok sinirliydim 2 gün yüzüne bile bakmadım gıcık oldum ama maalesef bebek yapmaya çalışınca birazcık şey oluyo hshshshshshhshYok ben çok sinirliyim geliyor gelmekte olan gelsin yoksa kocamı parçalıcam
Canım sizin ilk aşılamanız mı bizde eylülde düşünüyoruz ama başarı yüzdesi çok yüksek değil hangisi nasip olacak bilemeyiz tabi amaMeraba kizlarr bugun asilamamin 8 gunu afiften karnimin alt kismi agriyor sizce hamilelik var mi ?
canım oldun mu adetAldin mi test Puxhu
Yok canim goguslerde aci ve duygusallik var, yakin bencecanım oldun mu adet