asahdhdhjoo sen benim psikolojimi görsen lunapark gibi her şeyi beklerim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asahdhdhjoo sen benim psikolojimi görsen lunapark gibi her şeyi beklerim![]()
Aynen canım benim bir oğlum var Allah'ım ona uzun ömür versin ,eğer olmasa bende zaman kaybetmek istemezdim.hatta biraz dinleniyim Eylül Ekim gibi bende tüp için bir denerim belki .dSevindim canım adına inşallah olur en kısa sürede, bende bugün gttim smear vermek için.bana hiç iyi konuşmadı zaman kaybetme dedi bir an önce tüp bebek merkezi bulunan hastanelere basvur dedi kağıt verdi elime malesef.bende düşündüm taşındım zaman kaybetmek istemiyorum çocuğum yok çünkü benim daha.zaman kaybedersem hic olmaz diye korkuyorum.rabbim hepimize hayırlısını yaşatsın inşallah.
Canım rapor aldın mı tüp bebek için ,ne kağıdı verdi ?Sevindim canım adına inşallah olur en kısa sürede, bende bugün gttim smear vermek için.bana hiç iyi konuşmadı zaman kaybetme dedi bir an önce tüp bebek merkezi bulunan hastanelere basvur dedi kağıt verdi elime malesef.bende düşündüm taşındım zaman kaybetmek istemiyorum çocuğum yok çünkü benim daha.zaman kaybedersem hic olmaz diye korkuyorum.rabbim hepimize hayırlısını yaşatsın inşallah.
Aklıma gecen ay geldioo sen benim psikolojimi görsen lunapark gibi her şeyi beklerim![]()
benim de öyle 3 gündür 36.9 37. sabah kalktığında yatakta hareket etmeden ilk ateş ölçülüyomuş o zaman da 36.5 çıkıyo. yumurtlaa öncesi 35.9 falan çıkıyodu. ben geçen ay da ateş kontrolü yapmıştım ama geçen ay da birebir böyle gitmiş. regl olucağım günün sabahına kadar yüksek gidip o sabah dan diye düşmüştü.klimalı odadayım ateş 36,9 37 gidip geliyor neredeyse ümitlencemm ya yüksek sayılır mı bu jkadhskja belki vücudum psikolojik kendini yakıyo her şey mübah
Yok canım daha hemen nerde raporCanım rapor aldın mı tüp bebek için ,ne kağıdı verdi ?
Hayırlı olsun canım kan sonucun çıkınca zyar misin duzenleyimKızlar günaydınbenim ovulasyon testim 1 haftadır kırmızı olmaya başladı ama ne pik gördüm ne çatlama gibi bişey oldu. Bu ay içinde hiç pik de görmedim bugün gebelik testi yaptım galiba pozitif
pik görmediğim için kafam karıştı biraz heralde test yanılıyor olamaz değil miEki Görüntüle 2878780
Allah bağışlasın öyle tabi bir evladım olsa bende senin gibi düşünürdüm.iyi sormuşsun doktoruna ben soramadım o karmaşada unutmuşum.neden önermedi acaba şaşırdım şu anAynen canım benim bir oğlum var Allah'ım ona uzun ömür versin ,eğer olmasa bende zaman kaybetmek istemezdim.hatta biraz dinleniyim Eylül Ekim gibi bende tüp için bir denerim belki .d
Birde nekadar doğru bilmiyorum amh için prowomen aliyimmi dedim bana alma bence onlar işe yaramıyor dediönermedi yani
Bende klimalı odadayım ölçeyim dedim 36.9 çıktı beynimiz bunuda yapmıyordur inşallah yoksa kendimi paralayacağım artıkklimalı odadayım ateş 36,9 37 gidip geliyor neredeyse ümitlencemm ya yüksek sayılır mı bu jkadhskja belki vücudum psikolojik kendini yakıyo her şey mübah
yapıyor galiba çünkü az önce psikolojik heralde dedim ve ölçtüm 36,6 ya düştü ahahahahBende klimalı odadayım ölçeyim dedim 36.9 çıktı beynimiz bunuda yapmıyordur inşallah yoksa kendimi paralayacağım artık![]()
Delirip dağlara tepelere çıkacağım yakındayapıyor galiba çünkü az önce psikolojik heralde dedim ve ölçtüm 36,6 ya düştü ahahahah
Sosyal medyada insanlar ne çok şey paylaşıyor herkes hamile herkes bebekli hayvanlara kadar tüm canlılar ağlamaktan tükendim özel günüm gelmedi sancıdan kimildayamiyorum test negatif çıkıyor bunu yazarken gözyaşlarım sel oldu çok yorgunumBen de böyle düşünüyorum herkes hamile bir ben değilim allahin gücüne gitmesin insallah bize de sagliklica hayirlica bir zamnda versin insallah
Peki cnm teşekkür ederim cevabın içinCanım bu hapı üç ay kullandım ve her seferinde farklı bir süre sonra reglim geldi ilkinde 10 gün sonra geldi sonra 3gün en sonuncusu da 5 gün sonra geldi ben pko yum reglim hep düzensiz olduğu içinmidir bilmem bende böyle oldu gebelik düşünmeye başladığımda doktorum üç ay böyle deneyelim olmazsa sonra hsg çekeriz sorun yoksa da diğer tedavilere geçeriz demişti
İnşallah canım seninde güzel haberini bekliyorumay inş faydası olur cnm bu ay yine bende kullanıcam ilacı ,inş güzel haberlerle gelirsin bakalım doktor ne diyecek sana
inşallah canım :)İnşallah canım seninde güzel haberini bekliyorum![]()
Canim ası sonrası adette 10 güne kadar gecikme olabiliyormus
Kızlar günaydınbenim ovulasyon testim 1 haftadır kırmızı olmaya başladı ama ne pik gördüm ne çatlama gibi bişey oldu. Bu ay içinde hiç pik de görmedim bugün gebelik testi yaptım galiba pozitif
pik görmediğim için kafam karıştı biraz heralde test yanılıyor olamaz değil miEki Görüntüle 2878780