• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sevindim canım adına inşallah olur en kısa sürede, bende bugün gttim smear vermek için.bana hiç iyi konuşmadı zaman kaybetme dedi bir an önce tüp bebek merkezi bulunan hastanelere basvur dedi kağıt verdi elime malesef.bende düşündüm taşındım zaman kaybetmek istemiyorum çocuğum yok çünkü benim daha.zaman kaybedersem hic olmaz diye korkuyorum.rabbim hepimize hayırlısını yaşatsın inşallah.
Aynen canım benim bir oğlum var Allah'ım ona uzun ömür versin ,eğer olmasa bende zaman kaybetmek istemezdim.hatta biraz dinleniyim Eylül Ekim gibi bende tüp için bir denerim belki .d
Birde nekadar doğru bilmiyorum amh için prowomen aliyimmi dedim bana alma bence onlar işe yaramıyor dedi 🤔önermedi yani

Sevindim canım adına inşallah olur en kısa sürede, bende bugün gttim smear vermek için.bana hiç iyi konuşmadı zaman kaybetme dedi bir an önce tüp bebek merkezi bulunan hastanelere basvur dedi kağıt verdi elime malesef.bende düşündüm taşındım zaman kaybetmek istemiyorum çocuğum yok çünkü benim daha.zaman kaybedersem hic olmaz diye korkuyorum.rabbim hepimize hayırlısını yaşatsın inşallah.
Canım rapor aldın mı tüp bebek için ,ne kağıdı verdi ?

klimalı odadayım ateş 36,9 37 gidip geliyor neredeyse ümitlencemm ya yüksek sayılır mı bu jkadhskja belki vücudum psikolojik kendini yakıyo her şey mübah
benim de öyle 3 gündür 36.9 37. sabah kalktığında yatakta hareket etmeden ilk ateş ölçülüyomuş o zaman da 36.5 çıkıyo. yumurtlaa öncesi 35.9 falan çıkıyodu. ben geçen ay da ateş kontrolü yapmıştım ama geçen ay da birebir böyle gitmiş. regl olucağım günün sabahına kadar yüksek gidip o sabah dan diye düşmüştü. 😒 hamileysen düşmüyomuş tabi

Canım rapor aldın mı tüp bebek için ,ne kağıdı verdi ?
Yok canım daha hemen nerde rapor 😊kolay değilmiş o kadar.ben bugün öğrendim zaten daha durumu.ist.daki tüp bebek yapan hastanelerin iletişim bilgilerini yazan binkagut verdi.suleymani ye Hastanesi'ne gitmeyi düşünüyorum.amh testim de orda yapılmıştı zaten.

Kızlar günaydın 😊 benim ovulasyon testim 1 haftadır kırmızı olmaya başladı ama ne pik gördüm ne çatlama gibi bişey oldu. Bu ay içinde hiç pik de görmedim bugün gebelik testi yaptım galiba pozitif 🥰 pik görmediğim için kafam karıştı biraz heralde test yanılıyor olamaz değil miEki Görüntüle 2878780
Hayırlı olsun canım kan sonucun çıkınca zyar misin duzenleyim

Aynen canım benim bir oğlum var Allah'ım ona uzun ömür versin ,eğer olmasa bende zaman kaybetmek istemezdim.hatta biraz dinleniyim Eylül Ekim gibi bende tüp için bir denerim belki .d
Birde nekadar doğru bilmiyorum amh için prowomen aliyimmi dedim bana alma bence onlar işe yaramıyor dedi 🤔önermedi yani
Allah bağışlasın öyle tabi bir evladım olsa bende senin gibi düşünürdüm.iyi sormuşsun doktoruna ben soramadım o karmaşada unutmuşum.neden önermedi acaba şaşırdım şu an 🤔

klimalı odadayım ateş 36,9 37 gidip geliyor neredeyse ümitlencemm ya yüksek sayılır mı bu jkadhskja belki vücudum psikolojik kendini yakıyo her şey mübah
Bende klimalı odadayım ölçeyim dedim 36.9 çıktı beynimiz bunuda yapmıyordur inşallah yoksa kendimi paralayacağım artık 😄

Ben de böyle düşünüyorum herkes hamile bir ben değilim allahin gücüne gitmesin insallah bize de sagliklica hayirlica bir zamnda versin insallah
Sosyal medyada insanlar ne çok şey paylaşıyor herkes hamile herkes bebekli hayvanlara kadar tüm canlılar ağlamaktan tükendim özel günüm gelmedi sancıdan kimildayamiyorum test negatif çıkıyor bunu yazarken gözyaşlarım sel oldu çok yorgunum 😭😭

Canım bu hapı üç ay kullandım ve her seferinde farklı bir süre sonra reglim geldi ilkinde 10 gün sonra geldi sonra 3gün en sonuncusu da 5 gün sonra geldi ben pko yum reglim hep düzensiz olduğu içinmidir bilmem bende böyle oldu gebelik düşünmeye başladığımda doktorum üç ay böyle deneyelim olmazsa sonra hsg çekeriz sorun yoksa da diğer tedavilere geçeriz demişti
Peki cnm teşekkür ederim cevabın için 😊

benim göğüs ucu çevresi harran ovası gibi genişlemişti halka kısmı resimle çizmiştim hatırlarsanız şimdi çekilmiş bildiğin tövbe bismillah bişey olmuş minicik kalmış ee sizde anlatın bişeyler gelişmeler de karşılaştıralım cortlamamın her anıan şahit olun istiyorum :D haftaya dalga geçeriz bol bol :D:D

Arkadaşlar merhaba. Sizlere bir şey soracaktım. Eşimde varikosel çıktı. Sperm testi vermişti sonuçları biraz düşük çıkınca ultrason istediler. Varikosel var, tekrar test ver sonuçlara göre ameliyat yapalım dediler. Böyle bir şey yaşayan var mı? Ya da bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Kızlar günaydın 😊 benim ovulasyon testim 1 haftadır kırmızı olmaya başladı ama ne pik gördüm ne çatlama gibi bişey oldu. Bu ay içinde hiç pik de görmedim bugün gebelik testi yaptım galiba pozitif 🥰 pik görmediğim için kafam karıştı biraz heralde test yanılıyor olamaz değil miEki Görüntüle 2878780

Olamaz gayet hamişlik testi bu canım hayırlı olsun inşallah🤗

Back