Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım özele mi gidiyosunBugün doktorumla haberlesip zorda olsa hastaneye gittm ancak doktorum ve embriyologlar gelmediği için aşılama olamadim . Mart ayında da yine aşılama günü gittiğimde evlilik cüzdanını getirmediğimiz( kaldiki soylememislerdi )için bayağı bir gerilip sinir küpü olup aşılama yaptıramadan donmustum. İkide sıfır bir insan ne kadar bahtsız olabilir daha bilemiyorum.... herşey iki seferdir çöp oluyor onca hormon yedigime iğne yedigimemi yanayım bilmiyorum
Evet özel diCanım özele mi gidiyosun
Özel hastaneye o kadar para verip bunları yaşiyisun hemen değiştir bence hastaneyi doktoru bu ne terbiyesizlik canimEvet özel di
Özel hastaneye o kadar para verip bunları yaşiyisun hemen değiştir bence hastaneyi doktoru bu ne terbiyesizlik canim
İstanbulda mi yaşıyosun köprü açıldı diye duydum sanki haberlerde şimdi bidaha ki aya mi kaldı ılac kullanmismiydin yumurta gelistiriciValla cnm dusunuyorum da bulamadım hala bi yer her yer birinden kötü burda doktora ısınmıştım çok sabah aradı bizi geliyorum dedi işte köprü kapalı malum gelemedi
.Anlamiyorum evlilik cuzdanina ne gerek var ben devlet te yaptirdim arkadaslar ve gayet guzel gecti bayrama denk gelmesine ragmen ama onceden laborant ayarladim benim icin geldi
Sonuç ne canımAnlamiyorum evlilik cuzdanina ne gerek var ben devlet te yaptirdim arkadaslar ve gayet guzel gecti bayrama denk gelmesine ragmen ama onceden laborant ayarladim benim icin geldi
Kız belki de gebesin bidaha yaptirsana zaten ağrı aynı adet ağrısı gibi olur gebelik belirtilerindeBenim sonucum 18 cikti kizlar dr bi kac gun sonra yine yap ama cok dusuk dedi ama daha yapmadım .kist de olmus olabilir agrim cok
Canım ilk olarak 5 in ustunde olunca oluyor diyorlar yarın bidaha bak istersen içini ferah tut bence rabbim hayırlısini versin inşallahBenim sonucum 18 cikti kizlar dr bi kac gun sonra yine yap ama cok dusuk dedi ama daha yapmadım .kist de olmus olabilir agrim cok
Hangi ilaçları kullanıyorsun canım hayırlı olsun inşallah sonunda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar kavusursunSlm kızlar bende 22 sinde aşılama oldum. İlk gün acayip gaz ve kasık ağrım vardı dünde devam etti. Bugün biraz hafifledi ama baş dönmesi başladı şimdide neden olabilir. Kullandığım ilaçların etkisini şimdi mi yaşıyorum acaba
Hangi ilaçları kullanıyorsun canım hayırlı olsun inşallah sonunda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar kavusursun
Folik asit neden vermedi doktor ben de klomen+folbiol+ecopirin kullanıyorum çarşamba kontrolüm var yumurtalarim buyumusmu diye bakacak hayırlısı bakalim senin 5. Günün sonucunu kesinlikle yaz buraya merak ediyorum :)Klomen ve ovitrelle kullandım canım başka bişey yok. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah. En kısa zamanda sanada nasip etsin rabbim sağlıklı sıhhatli bebişler...