Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
haklısın canım, insan böyle bir heyecanda pek bayramda ne yaptığını bilemez. sadece aklıma gelen bir ihtimali paylaştım tecrübelerimizi paylaşmakta burda sanırım bu gibi sebeplerden önemli. canım inşallah herşey güzel olur.

Kızlar, değerim birazcık artmış. 680. Pazar testi yinelemem gerekiyor. Ancak rahim duvar kalınlığı iyi değilmiş. Pzr yeniden gidicem doktora.
Doktor büyük bi ihtimal bunun aşılamayla ilgisi yok dedi.

aşı
Kızlar, değerim birazcık artmış. 680. Pazar testi yinelemem gerekiyor. Ancak rahim duvar kalınlığı iyi değilmiş. Pzr yeniden gidicem doktora.
Doktor büyük bi ihtimal bunun aşılamayla ilgisi yok dedi.
aşılamada çatlamayan yumurta vardı sonrasındaki ilişki ilemi hamile kaldın acaba, inşallah sağlıklıdır ben nedense geç döllenme diye düşünüyorum

aşı

aşılamada çatlamayan yumurta vardı sonrasındaki ilişki ilemi hamile kaldın acaba, inşallah sağlıklıdır ben nedense geç döllenme diye düşünüyorum

Ya sen ne çok biliyorsun doktor da buna benzer bişi dedi. Sakine bence sen bi danışmanlık şirketi kur geç döllenme de olabilir dedi. Neyse artık hayırlısını versin Allah.

Ya sen ne çok biliyorsun doktor da buna benzer bişi dedi. Sakine bence sen bi danışmanlık şirketi kur geç döllenme de olabilir dedi. Neyse artık hayırlısını versin Allah.
eşimde bazen bana der ki az daha zorlarsan kadın doğum uzmanı olcan başıma diye eeee kolaymı 3 yıldır aralıksız tedavi görüyorum çatlatma iğneleri kaç tane aşılama derken bir sürü şey geldi geçti başımdan, tabi bı arada fırumları satır sayır en az iki kere okumuşumdur valla
herşey güzel olsun yeterki geç dölllenme olsun ve senin bebişin sağlıklı olsun. belki bebişlerimizin yolunu beraber bekleriz.

Bir

Insallah canim ya, cok isterim, hayirlisi.

Bu bayramda allah hepimizin yüzünü guldursun inşallah. bende bu ay asilama oldum 14.gun kan testim negatif çıktı yumurtalarim catlamamis kist yapmis bir tanesi catlamis dedi çok ağrım olduğu için serum ıgne yedim ama 4 gün geçti adet olmadim geç döllenme olabilirmi?

canım çok geçmiş olsun, inşallah kısa zamanda bebeğine kavuşursun. ilaçlar verilmeden önce sana kan testi yapılmadı mı? istriersen idrar testi yap kendin ama kist için ilaç verdiler mi? bazen kistler adeti geciktirebiliyor

Kan testi yapıldı negatif çıktı olsada zarar vermez dedi folikul kisti vardı bir yumurtanda catlamis dedi rahim duvarın kalın dedi ama kanda negatif çıktı 4 gün geçti adet olmadim sonradan olabilirmi gebelik?

Kan testi yapıldı negatif çıktı olsada zarar vermez dedi folikul kisti vardı bir yumurtanda catlamis dedi rahim duvarın kalın dedi ama kanda negatif çıktı 4 gün geçti adet olmadim sonradan olabilirmi gebelik?
kan testi yapılmış negatif çıkmış genelde kan testi net sonuç veriyor ama bilemiyorum ki, istersen bir kez daha görüş doktorunla adet olamadığını söyle hem için rahatlamış olur

işte benim de rahim duvarı inceymiş

İstersen idrar testi yap. Ya da biraz daha bekle.

Rahim duvarın kalınlığı ne kadar benim 8 mm. Ne bileyim ya benim hiç günüm geçmezdi bu kistler de olabilir bazılarında geç döllenme oluyormuş öyle olanlar okudum umut işte ne yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…