Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bencede daha fazla erteleme, bir an önce öğrenmekte fayda var sanırım sende üstüne gördün, inşallah bebiştie ve kendiliğinden gelmiştir, heyewcan yaptım dönünce haber ver merak ediyorum durumu. bende sabah tekrarladım yine, benimkindede silikte olsa 2. çizgi hala var, çifte bayram olacak inşallah bize

İkimiz için de inşallah hayırlısı olur. Ancak kan verebildim. 1.30'da sonucu alıcam. Ağrım da geçti bu arada. İnşallah hayırlı bir sonuç gelir.

Arkadaşlar sonuç ne olursa olsun Allahtan gelen en hayirlisidir.

Sonuçta öyle ya da böyle hamile kalabilmek testlerde pozitif görebilmek çok güzel bir duygu. İnşallah hayirlisiyla Allah hepimize yaşatır ve sonuclarimiz hep güsel olur.

Anammmm :)sabret ilişki falanda yok bayramdan sonra gidersin hayırlısı olsun

Ya ne bilmiş sağlıksız olduğunu hemen bozma hiç moralini reglin son günü falan ilişkiye girdiysen iz o zaman tutmustur

kızlar günaydın
nasılsınız, nasıl geçti bayram
bu arada 7. günden bu tarafa günlük testimi tekrarlıyorum ikinci çizgi var ama hiç netleşmedi hala belli belirsiz adet günüm pazar, test günüm pazartesi, yok olacakmuş gibi korkutuyor beni:)

Günaydın Sakinecim,
Bayram nasıl geçiyor anlamadım. Sen demesen ben o testlerin hiçbirini yapmayacaktim.
İkinci çizginin olması harika. Şuan değer düşük olduğu için net değil heralde. Allah'im bu güzel günlerde hepimize hayirlisini versin.

Korkma sabır ve dua nötr ünden :)

Merak ediyorum haber ver sonucun çıkınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…