- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
- #1.721
bencede daha fazla erteleme, bir an önce öğrenmekte fayda var sanırım sende üstüne gördün, inşallah bebiştie ve kendiliğinden gelmiştir, heyewcan yaptım dönünce haber ver merak ediyorum durumu. bende sabah tekrarladım yine, benimkindede silikte olsa 2. çizgi hala var, çifte bayram olacak inşallah bizeEvet sabah uyandigimda tekrarladim. Bu sefer 2. Çizgi gayet net ve Kırmızı çıktı. Size resmini göndermek isterdim ama tabletten olmuyor. Kahvaltıdan sonra hastaneye gidicem, kan vermeye.
Kafam çok karışık çünkü 2 hafta önce regldim. Şimdi bu ne anlamadım.
ayyy hadi inşallah ya, çok heyecanlandımmİkimiz için de inşallah hayırlısı olur. Ancak kan verebildim. 1.30'da sonucu alıcam. Ağrım da geçti bu arada. İnşallah hayırlı bir sonuç gelir.
Ay hadi gozunaydin.degerin kac ciktiKızlaar sonucum pozitif. Şuanda bi doktoru bekliyorum ameliyattaymış. Sonuçta ben regl olmuştum. İnşşallah normal bir hamileliktir. Hayırlısı artık.
Dusuk bi degr miSağlıksızmış
canım hayırlısı olsun bi doktorla konuş bakalımSağlıksızmış
hadi ya, ne olcak şimdi takipmi edilcekBurdaki doktor sağlıksız bir gebeliğe benziyor dedi, dış gebelik de olabilir dedi. Degerim 579
Anammmm :)sabret ilişki falanda yok bayramdan sonra gidersin hayırlısı olsunArkadaşlar orda mısınız bilmiyorum ama az önce idrar testi yaptım. İki çizgi gördüm. İkinci çizgi silik çıktı ama kesin net belli oluyor. Sizce ne yapayım? daha önce böyle bir sonuç almamistim. Hep 1 çizgi oluyordu. Ikincisi asla cikmiyordu.
Bayramda test yaptiramam heralde dimi?
Ya ne bilmiş sağlıksız olduğunu hemen bozma hiç moralini reglin son günü falan ilişkiye girdiysen iz o zaman tutmusturArkadaşlar sonuç ne olursa olsun Allahtan gelen en hayirlisidir.
Sonuçta öyle ya da böyle hamile kalabilmek testlerde pozitif görebilmek çok güzel bir duygu. İnşallah hayirlisiyla Allah hepimize yaşatır ve sonuclarimiz hep güsel olur.
Ya ne bilmiş sağlıksız olduğunu hemen bozma hiç moralini reglin son günü falan ilişkiye girdiysen iz o zaman tutmustur
kızlar günaydın
nasılsınız, nasıl geçti bayram
bu arada 7. günden bu tarafa günlük testimi tekrarlıyorum ikinci çizgi var ama hiç netleşmedi hala belli belirsiz adet günüm pazar, test günüm pazartesi, yok olacakmuş gibi korkutuyor beni:)
Korkma sabır ve dua nötr ünden :)kızlar günaydın
nasılsınız, nasıl geçti bayram
bu arada 7. günden bu tarafa günlük testimi tekrarlıyorum ikinci çizgi var ama hiç netleşmedi hala belli belirsiz adet günüm pazar, test günüm pazartesi, yok olacakmuş gibi korkutuyor beni:)
Merak ediyorum haber ver sonucun çıkıncaGünaydın Sakinecim,
Bayram nasıl geçiyor anlamadım. Sen demesen ben o testlerin hiçbirini yapmayacaktim.
İkinci çizginin olması harika. Şuan değer düşük olduğu için net değil heralde. Allah'im bu güzel günlerde hepimize hayirlisini versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?