- 21 Ağustos 2015
- 667
- 864
- 33
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
- #1.701
eğer gerçek sebep buysa hiç üzülme bir iki ilaç ve doğum kontrol hapı ile düzene koyuyorlar ama aldığımız ilaçlar dengemizi bozduğu için bucüdumuz malesef bazen şaşırıyor ama ben birde hamilelik için idrar testi yap derim, küçük bir ihtimal belki ama belki üstüne gördün benim teyzem 3 çocuğun ikisinde ilk 2 ay adet gördüm derdi.
kuzucum bu miyomu devlet hastanesinde aşılama yapan doktor görmedimi, bildiğim kadarıyla miyom kist gibi sonradan oluşup kaybolmuyor, oluşunca hep kalıyor orda ve cerrahi müdahale gerektiriyor, körmüymüş adam ya tövbe tövbe. rahim yerine nereye bakmış o adam. kuzummmm kocişlerimizden başkası çekmez bizi bu kadar, zor ama sabret, oda üzülüyordur emin ol çocuktan ziyade sana üzülüyordur, ama ben derimki bir doktora daha görün , en azından başkasınında fikrini al.kızçeler dün dr a gittim ama akşam annemde kalınca yazamadım size.
kapısında çok bekledim bu benim ameliyatımı yapan dr du. ama ben aşılamaları devlette yaptırdım malum maddi durumlar.
neyse gelelim mevzuya, 2kez aşılama olduğumu söyledim. benim 2. aşılamadan sonra adet olacak hissim hiç geçmedi hala da devam ediyor, AMH yi söyledim şimdilik yapmadı FSH la beraber bakarız gerekirse dedi, bnde zorlamadım. smear aldı rutin kontrol, rahim ağznda yara var ve çok iltihab var dedi ki benim akıntım fazlalaştı zaten fitil verdi 2 tane.
ama asıl önemli olan myom var 9mm
tekrar rahim filmi istedi, rahim filminden sonra myomu almak gerekebilir belki dedi. rahme baskı yapıyor mu yapmıyo mu ona bakalım sonra aşılama yada tüp bebek hakkındaki fikrimi söylerim dedi.
yani bnde durumlar iyiye gidiceğine kötüye gidio gibi. çöktüm resmen. eşimle çok kötü tartıştık stresten ona sardım
o da garibim bi dediğimi iki etmiyo üstelik, sonra oturdum ağladım.
neyse mevzu uzamadan çözdük çok şükür. durumlar böle işte, uzun oldu. öptüm hepiniziozgskne2011 J jasmine7676 @Denizlilisrsy mavi zeyus
tatlım yeni oluştu sanırım bnde anlamadım ki. yeri önemliymiş içe doğru veya dışa doğru olabiliyormuş o yüzden rahim filmi istedi. şimdi iltihap için ilaçları kullanıyorum onda da leke geliyor şimdi adeti bekleyip filmi çektircem sonra da hem druma hem başka dra göstereceğim sonucu.kuzucum bu miyomu devlet hastanesinde aşılama yapan doktor görmedimi, bildiğim kadarıyla miyom kist gibi sonradan oluşup kaybolmuyor, oluşunca hep kalıyor orda ve cerrahi müdahale gerektiriyor, körmüymüş adam ya tövbe tövbe. rahim yerine nereye bakmış o adam. kuzummmm kocişlerimizden başkası çekmez bizi bu kadar, zor ama sabret, oda üzülüyordur emin ol çocuktan ziyade sana üzülüyordur, ama ben derimki bir doktora daha görün , en azından başkasınında fikrini al.
bide dün gece fitili kullandım ama sonrasında lavaboya gidince çok afedersiniz peçeteye kan geliyor ama pembemsi, ne olduğunu çözemedim
malesef tatlım ama yeter ki olsunda herşeye razıyız işte. inş canım şimdi adet zamanını bekledim yeniden film çekilcem. bakalım daha neler yaşayacağız nerdeyse sebepsiz infertilite idi benimki yani elle tutulur bi sorun yoktu yinede operasyon geçirdim filan. şimdi aynı şeyleri yaşayacağım için üzülüyorum ileri değil de geri gidiyor zamanOff ya biz kadinlar ne zorluklar yasiyoruz bu dunyada.. bedenlerimizi mahvediyoruz bebekler icin. Olmadiginda da laflari yiyen biz oluyoruz.. ne kadar cok yukumuz var. Insallah canim cok ciddi birsey yoktur. Allah saglgimizi almasin elimizden..
vardır bu şerdede bir hayır, hayrını görmeninde yaşamanında vakti vardır belki,malesef tatlım ama yeter ki olsunda herşeye razıyız işte. inş canım şimdi adet zamanını bekledim yeniden film çekilcem. bakalım daha neler yaşayacağız nerdeyse sebepsiz infertilite idi benimki yani elle tutulur bi sorun yoktu yinede operasyon geçirdim filan. şimdi aynı şeyleri yaşayacağım için üzülüyorum ileri değil de geri gidiyor zaman
malesef tatlım ama yeter ki olsunda herşeye razıyız işte. inş canım şimdi adet zamanını bekledim yeniden film çekilcem. bakalım daha neler yaşayacağız nerdeyse sebepsiz infertilite idi benimki yani elle tutulur bi sorun yoktu yinede operasyon geçirdim filan. şimdi aynı şeyleri yaşayacağım için üzülüyorum ileri değil de geri gidiyor zaman
Kuzum ya bence sen amh ini özelde yaptır 160 a yaptirmistim ben amh sonucuna göre 2 aşılama yeterli sayılı p direk tüp raporda çıkabilir 9 mm lik miyomun çok önemli olacağını sanmıyorum takma kafana ama iltihap vs önemli ilaçlarını düzenli kullan en önemlisi de bulmuş sun gözünün içine bakan adamı sende ona gözün gibi bak öpüyorum senikızçeler dün dr a gittim ama akşam annemde kalınca yazamadım size.
kapısında çok bekledim bu benim ameliyatımı yapan dr du. ama ben aşılamaları devlette yaptırdım malum maddi durumlar.
neyse gelelim mevzuya, 2kez aşılama olduğumu söyledim. benim 2. aşılamadan sonra adet olacak hissim hiç geçmedi hala da devam ediyor, AMH yi söyledim şimdilik yapmadı FSH la beraber bakarız gerekirse dedi, bnde zorlamadım. smear aldı rutin kontrol, rahim ağznda yara var ve çok iltihab var dedi ki benim akıntım fazlalaştı zaten fitil verdi 2 tane.
ama asıl önemli olan myom var 9mm
tekrar rahim filmi istedi, rahim filminden sonra myomu almak gerekebilir belki dedi. rahme baskı yapıyor mu yapmıyo mu ona bakalım sonra aşılama yada tüp bebek hakkındaki fikrimi söylerim dedi.
yani bnde durumlar iyiye gidiceğine kötüye gidio gibi. çöktüm resmen. eşimle çok kötü tartıştık stresten ona sardım
o da garibim bi dediğimi iki etmiyo üstelik, sonra oturdum ağladım.
neyse mevzu uzamadan çözdük çok şükür. durumlar böle işte, uzun oldu. öptüm hepiniziozgskne2011 J jasmine7676 @Denizlilisrsy mavi zeyus
amannnnnnArkadaşlar orda mısınız bilmiyorum ama az önce idrar testi yaptım. İki çizgi gördüm. İkinci çizgi silik çıktı ama kesin net belli oluyor. Sizce ne yapayım? daha önce böyle bir sonuç almamistim. Hep 1 çizgi oluyordu. Ikincisi asla cikmiyordu.
Bayramda test yaptiramam heralde dimi?
amannnnnn
koş koş acile direk anlat durumu pozitif çıktı de kanamam var de bence sabahı bile bekleme kurban olurum ne olur, acilde yaparlar bebek varsa kurtulsun
bence testinide eline al acile git durumu anlat ve ben yapacaklarına inanıyorum çünkü ortada bir sorun var, eğer hamileysen ve geç kalmış olursan sonra çook pişman olursun, diyelimki birşey yapmadılar ne kaybedersin, özel varsa onun aciline gitki orda kesin yaparlar. diyelimki yanlış sonuç en azından emin olur bayram sonunu beklersinKanamam geçti ama bilmem ki, gitsem mi acaba. Acilden gebelik testi yapacaklarını sanmıyorum.
ben belki 50 tane test yapmış biriyim vucüdüma beta hcg hormonu içeren ilaç almadığım sürece hiç yanlış çıkmadı hep tek çizgi sadece boş gebeliğimde çift çizgi ki zaten hamileydim, bundada çift çıktı ama ben hamile olduğuma inanıyorum çünkü belirtilerim var. yinede sen bilirsin, inşallah doğru karar veriyorsunuzdur canım.Eşim de teste guvenmiyor pek..
günaydın canım hayırlı bayramlarGünaydın herkese,
Mutlu ve huzurlu bayramlar...
günaydın canım hayırlı bayramlar
naptın, nasılsın, durumun nedir?
testi tekrarladın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?