Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Valla orda birsey var bence ama catlatma ignesi etkisi bişeyi olmasın kaçıncı gün bugun

Valla orda birsey var bence ama catlatma ignesi etkisi bişeyi olmasın kaçıncı gün bugun
çatlatma iğnesi olalı 12 gün oldu canım ve eğer öyle olsa 5. gün yaptığım testtede çıkar bide fıtoğraf olduğu için sanırım orjinali o kadar silik değil bir ton daha koyu, yarın bize bir test daha gözüktü iyi ki kampanya varmış

Ayy bende gorduummm.hayirlinolsun canim yaa.nasil heycanlandimmm.bugun kacinci gundu

12.gunse catlatma ignesi falan olmaz zaten ay çok sevindim ya ama soleme kimseye yat dinlen ve dua et lütfen nnn

12.gunse catlatma ignesi falan olmaz zaten ay çok sevindim ya ama soleme kimseye yat dinlen ve dua et lütfen nnn
yumurta toplama işleminden 2 gün önce yapıldı çatlatma, yumurta 14 ünde toplandı ayy heyecan yaptım , yok ya dermiyim birkere aldım ağzımın payını ama sana diyorduk nötrdun diyede banada bir nötrlük çöktü malum bir kaybım var şuan kalp arışını duymadıkça hiçbir snlamı olmadığını hissettim o çizginin.

Aynen ole canım nötr kal hayırlısı için dua et sanırım ben yıllardır engelli çocukların arasında olduğumdan sizler kadar tutkuyla isteyemiyorum daha kolay nötr kalabiliyorum nötr pozisyonda dua iyidir :)

eşim diyor ki sevindim gördüğümüze ama göbek atacak duygu olmadı içimde, biz yokmuş gibi davranalım kalp atışına kadar ama dikkat et diyor. aynen dediğin gibi nötr şekilde dualarla bekleyeceğiz.
bide sen öğrendikten ne kadar sonra duymuştun kalbini hatırlıyor musun

Canim benim bunu biz acele edip ne kadar erken öğrenirsek o kadar acı çekiyoruz:) 10 ağustosta asilama oldu 20 ağustosta ilk hcg 14 çıktı 24 ağustosta 135 sonra 400 1200 sonra 2500 sonra 4500 derken sanırım 3 eylülde keseyi gördüm 17 eylülde pitpitlari duydum nerdeyse 1 ay süründum yani adetin birkaçgun geçmeden test yaptirip ızdırap çekme benim gibi :)

anladım canım, yani aceleye gerek yok, yolumuz uzun.

i adet olunca yinede kontrole gitmişmiydin. acaba kist falan vardıda omu patladıki bu ilaçlar yüzünden çok çabuk kist oluyor.

Maalesef regl olduktan sonra doktora gidemedim. Hayatımda hiç kistim olmadı ve hiç 16. Günde regl olmamıştım. Kanama çok az oldu. Regle benzemiyor. Ne olduğunu anlayamadım.

Maalesef regl olduktan sonra doktora gidemedim. Hayatımda hiç kistim olmadı ve hiç 16. Günde regl olmamıştım. Kanama çok az oldu. Regle benzemiyor. Ne olduğunu anlayamadım.
canım o zaman yaşadığım bir olay üzerinden anlatayım sanırım geçen yazdı aşılamadan negatif sonuç aldım ve vaktinde adet oldum aradan 12 gün civarı net hatırlayamıyorum rengli tarzı birşey oldu 2 gün kadar sürdü kahverengi kan desem değil ama oldu birşey, pedde dolmuyor koymasam olmuyor, yumurtlama dönemimdi çünkü eşimle takvim çıkarmıştık kendime aşılamadan sonra doğal hamile kalma ihtimali artıyor diye, doktora gittim tabi ama muayene olamadım ve dediki kist vardı muhtemelen o kanama yapmıştır rahat ol, lekelenme olsaydı yumurtlama lekesi derdim dedi, birde benim ağustostaki tüp tedavim bu aya kalma sebebi kistti canım, doktor kist içerde geniş alanlı kanama yapmış tedavi olmaz, dışarı kanasaydı belki demişti, ama tabi bunlar bir varsayım keşke doktoruna gidebilsen

Sakinecim inş haftaya iyi haberlerini alırız.

Bu dediklerin maalesef bana uyuyor canım
Bi de regl ağrısı gibi ağrım var.
bayramda doktor çalışıyo mu bilmiyorum. Olmazsa birkaç gün içinde gitmeye çalışırım.

Bu dediklerin maalesef bana uyuyor canım
Bi de regl ağrısı gibi ağrım var.
bayramda doktor çalışıyo mu bilmiyorum. Olmazsa birkaç gün içinde gitmeye çalışırım.
eğer gerçek sebep buysa hiç üzülme bir iki ilaç ve doğum kontrol hapı ile düzene koyuyorlar ama aldığımız ilaçlar dengemizi bozduğu için bucüdumuz malesef bazen şaşırıyor ama ben birde hamilelik için idrar testi yap derim, küçük bir ihtimal belki ama belki üstüne gördün benim teyzem 3 çocuğun ikisinde ilk 2 ay adet gördüm derdi.

hayırlısı olsun canım öncelikle bende aşılamalardan sonra 5-6 gün erken olmuştum. sanırım ilaçlardan dolayı olabiliyor.

kızçeler dün dr a gittim ama akşam annemde kalınca yazamadım size.
kapısında çok bekledim bu benim ameliyatımı yapan dr du. ama ben aşılamaları devlette yaptırdım malum maddi durumlar.
neyse gelelim mevzuya, 2kez aşılama olduğumu söyledim. benim 2. aşılamadan sonra adet olacak hissim hiç geçmedi hala da devam ediyor, AMH yi söyledim şimdilik yapmadı FSH la beraber bakarız gerekirse dedi, bnde zorlamadım. smear aldı rutin kontrol, rahim ağznda yara var ve çok iltihab var dedi ki benim akıntım fazlalaştı zaten fitil verdi 2 tane.
ama asıl önemli olan myom var 9mm
tekrar rahim filmi istedi, rahim filminden sonra myomu almak gerekebilir belki dedi. rahme baskı yapıyor mu yapmıyo mu ona bakalım sonra aşılama yada tüp bebek hakkındaki fikrimi söylerim dedi.
yani bnde durumlar iyiye gidiceğine kötüye gidio gibi. çöktüm resmen. eşimle çok kötü tartıştık stresten ona sardım
o da garibim bi dediğimi iki etmiyo üstelik, sonra oturdum ağladım.
neyse mevzu uzamadan çözdük çok şükür. durumlar böle işte, uzun oldu. öptüm hepinizi ozgskne2011 J jasmine7676 Denizlilisrsy mavi zeyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…