Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yat kız sen kalkma sakin diren sakin e :)

valla yatıyom, uyuyom, puzzle yapıyom, tv izliyom saat kaplumbAğa misali yürümüyor :)))
valla ben 2. günde cızırdamaya başladım, 10 gün var daha önümdee.

valla yatıyom, uyuyom, puzzle yapıyom, tv izliyom saat kaplumbAğa misali yürümüyor :)))
valla ben 2. günde cızırdamaya başladım, 10 gün var daha önümdee.
hiçç mızıklanma canım sonra keşke yatsaydım demek zorunda kalma. oyüzden uslu uslu yat. ben ilk aşılamadan sonra hiç yatmadım ikincide de yatcam diye izin aldım ama nerdeeee evde kışlık sos filan hazırladım :) sonra düğünde bi güzel oynadım. otur totonun üstüne

dediğimi yap yaptığımı yapma diyon yani

ohhh valla kıymetini bilin kocişlerinizin benimki elini sürmez hiç bişeye valla annemi çağırır :)
valla biliyorum ne yalan diyim ama bizimkininde fırsatı olsa çağırırda bizim o taraf biraz karışık canım biz biraz budak deliğinden çıkma muamelesi görüyoruz hemde iki taraftanda, o yüzden biliyoruz ikimizden başka çaremiz yok bizi arayan soran genelde mutlaka işi düştüğü için arar, başka alternatif yok o derece

aman bırak öyle olsun daha az kafanız ağrır inan

Sakinecim şu senin kaşıntı için drun önerdiği krem neydi iyi geldi mi sana kuzenim e sirkeli suda kar etmedi
travazol sabah akiam dedi ama ben kaşındıkça sürdüm canım çünkü kaşıma isteğime engel olamıyordum, iyice sordum sakıncası olur mu diye ben sen senin doktorunum dedi adam bana :)
herşeye karışma benden iyi mi bilcen dedi ama onunda etkisi bir günü buluyor canım

Hımm bildiğin mantar kremi kendisi :)iyisidir umarım şimdi yatıyorsun dimi bacimm

Hımm bildiğin mantar kremi kendisi :)iyisidir umarım şimdi yatıyorsun dimi bacimm
hafifledi baya baya, evet yatıyorum ama yarın eşim izinli 1 saat kadar yürüyüş yapalım diyoruz ağır tempoda, sınuçta 4 gün olacak ve hareketede ihtiyaç var kan dolaşımı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…