- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.913
- 133
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
- #1.581
Yat kız sen kalkma sakin diren sakin e :)bugün ikinci gün ve ben şimdiden skıldım yat yat. çalışma hayatına alışkın olunca arayada tedavi girince hiç anlamamışım ev nasıl birşey şimdi hepsi bitti boşlukta gibi kaldım sabahtan akşama kadın proğramları, bu kadınlar gündüz ne izliyor tvde hiçbirşey yokmuşş :))
nerdesinizzzz ahaliii
hiçç mızıklanma canım sonra keşke yatsaydım demek zorunda kalma. oyüzden uslu uslu yat. ben ilk aşılamadan sonra hiç yatmadım ikincide de yatcam diye izin aldım ama nerdeeee evde kışlık sos filan hazırladım :) sonra düğünde bi güzel oynadım. otur totonun üstünevalla yatıyom, uyuyom, puzzle yapıyom, tv izliyom saat kaplumbAğa misali yürümüyor :)))
valla ben 2. günde cızırdamaya başladım, 10 gün var daha önümdee.
dediğimi yap yaptığımı yapma diyon yanihiçç mızıklanma canım sonra keşke yatsaydım demek zorunda kalma. oyüzden uslu uslu yat. ben ilk aşılamadan sonra hiç yatmadım ikincide de yatcam diye izin aldım ama nerdeeee evde kışlık sos filan hazırladım :) sonra düğünde bi güzel oynadım. otur totonun üstüne
Uyandık kahvaltimizi ettik bir daha uyuduk uyandık çok hızlı bir yaşantımız varkızçeler kalkın gari öğlen oldu ne buuuu kalkın derken uyanın manasında yatması gereken arkideşler kendilerini bilipdurulaa
Hay maşallahhhh uyu anneside bebiş büyüsün yahuUyandık kahvaltimizi ettik bir daha uyuduk uyandık çok hızlı bir yaşantımız varDenizlilisrsy cığım :)
günaydın
ay ben yarım saat önce uyandım ama kalkmadım, nasılsa işler kocam yapıyor her zaman geçmez bu fırsat)
valla biliyorum ne yalan diyim ama bizimkininde fırsatı olsa çağırırda bizim o taraf biraz karışık canım biz biraz budak deliğinden çıkma muamelesi görüyoruz hemde iki taraftanda, o yüzden biliyoruz ikimizden başka çaremiz yok bizi arayan soran genelde mutlaka işi düştüğü için arar, başka alternatif yok o dereceohhh valla kıymetini bilin kocişlerinizin benimki elini sürmez hiç bişeye valla annemi çağırır :)
aman bırak öyle olsun daha az kafanız ağrır inanvalla biliyorum ne yalan diyim ama bizimkininde fırsatı olsa çağırırda bizim o taraf biraz karışık canım biz biraz budak deliğinden çıkma muamelesi görüyoruz hemde iki taraftanda, o yüzden biliyoruz ikimizden başka çaremiz yok bizi arayan soran genelde mutlaka işi düştüğü için arar, başka alternatif yok o derece
aynen aynen, bazen insan şikayetcide oluyor ama işin aslı ve gerçeği böylesi daha iyi gerçektenaman bırak öyle olsun daha az kafanız ağrır inan
Sakinecim şu senin kaşıntı için drun önerdiği krem neydi iyi geldi mi sana kuzenim e sirkeli suda kar etmediaynen aynen, bazen insan şikayetcide oluyor ama işin aslı ve gerçeği böylesi daha iyi gerçekten
travazol sabah akiam dedi ama ben kaşındıkça sürdüm canım çünkü kaşıma isteğime engel olamıyordum, iyice sordum sakıncası olur mu diye ben sen senin doktorunum dedi adam bana :)Sakinecim şu senin kaşıntı için drun önerdiği krem neydi iyi geldi mi sana kuzenim e sirkeli suda kar etmedi
Hımm bildiğin mantar kremi kendisi :)iyisidir umarım şimdi yatıyorsun dimi bacimmtravazol sabah akiam dedi ama ben kaşındıkça sürdüm canım çünkü kaşıma isteğime engel olamıyordum, iyice sordum sakıncası olur mu diye ben sen senin doktorunum dedi adam bana :)
herşeye karışma benden iyi mi bilcen dedi ama onunda etkisi bir günü buluyor canım
hafifledi baya baya, evet yatıyorum ama yarın eşim izinli 1 saat kadar yürüyüş yapalım diyoruz ağır tempoda, sınuçta 4 gün olacak ve hareketede ihtiyaç var kan dolaşımı için.Hımm bildiğin mantar kremi kendisi :)iyisidir umarım şimdi yatıyorsun dimi bacimm
günaydın,Günaydın herkese
Hepimize mutlu pazarlar..
En kısa zamanda hayırlı bebekler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?