- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 38
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
- #1.401
iyi düşünüyoruz k iyi ıolsunnn
inşalahhh canım güzel olacak her şey aminn hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallahhhh
İviiiitttt adetten sonra basliyorsun yapmaya ayni gebelik testi gibi sabah idrarinla net kirmizi cizgiyi buluncaya kdr devam
bize önce 4 bin küsür dediler pazarlık ısrar 3.800 verecez ama ilaçlar yok şuana kadar 2000 liraya yakın ilaç masrafımız oldu tabi gidiş geliş benzin masrafı yaptık ve en uygun buraydı diğerleri sadece işlem için 5 buçuk dediler.Evet yakın sayilirim. Ya ne kadara olacak peki, sakıncası yoksa söyleyebilir misin?
Allah yardımcınız olsun canım.
iyi pazarlar canım bu inofolic folbiol gibi bir ilaç mı yani folik asit mi?Merhaba güsel anne adayları
herkese iyi pazarlar diliyorum.
bugünki sorum: inofolic
bunu daha önce kullanan oldu mu?
Acaba doktora danışmadan kullanabilir miyiz? Bir de ne zaman kullanmaya başlamamız lazım? Bir fikri olan var mı?
Şimdiden teşekkürler..
iyi pazarlar canım bu inofolic folbiol gibi bir ilaç mı yani folik asit mi?
o zaman ben hiç kullanmadım, bilgim yok tatlım inşallah kullanan vardır burda.İçinde folbiol de varmış ama başka takviyeler de var
Ben folidoce kullanıyorum 4.kutuya başladım ne kadar erken o kadar iyiMerhaba güsel anne adayları
Acaba doktora danışmadan kullanabilir miyiz? Bir de ne zaman kullanmaya başlamamız lazım? Bir fikri olan var mı?
Şimdiden teşekkürler..
Ben folidoce kullanıyorum 4.kutuya başladım ne kadar erken o kadar iyi
B12 var birdefolidoce sadece folik asit mi oluyor?
Ben kullanmistim doktor onerdi Recetesiz bi ilac ve pko lulara veriyolar genelde Pko olmayanlarda yumurta kalitesi artsin diye kullanabiliyo Bende pko yok doktor bunu kullan hamile kalman hizlanir demisti Ben acikcasi bi etkisini gormedim ama kullanip hamile kalan cok ve gonul rahatligiyla doktora danismadan kullanabilirsin :)Merhaba güsel anne adayları
Şimdiden teşekkürler..
hoşgeldin canım seni burda görmek çok güzel ve duaların için tşk ederim özellikle bu ara çok ihtiyacım var. yarın yumurta toplama işlemi yapılacak. sen organik aşk çocuğu yapmıştın pat diye süpriz yapıp çıkagelmişti değilmi. senin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. kendinize iyi bakın olur mu? arada uğra, unutturma kendini.kizlar merhabalar buraya bayagidir ugramadim soyle bi goz gezdirdim de hamile kalanlara tebrikler Olmayanlar da uzulmesin benim 2 asilamamda tutmamisti sonra kendiliginden oldu Nasip kismet isiozgskne2011 sende baslamissin tedaviye hayirli olsun dualarimdasin insallah olucak bu sefer ve daha fazla beklemiyceksin Kizlar pozitif dusunmek zor ama lutfen iyi dusunup iyiyi cagirin Hepinize bol sans
dip not : ben ve bebisim iyiyiz cok sukur simdilik hersey yolunda
günaydııııınnnnkızlarr günaydın, muhtemelen uykudasınız. biz hastaneye doğru yola çıktık ve 8 i geçerken orda oluruz. çünkü 8:30 da burda olun 9:30 da işleme alıcaz dediler. ama benim dün gece kasıklarımda baya ağrım oldu nedense umarım yumoşlara bişey olmamıştır. benim dualarınıza ihtiyacım var sanırım korkuyorummm birazcık, belki birazdan dsha fazla oyyyhhh
hayırlısı olsun canım, herşey çok güzel olur umarım.kızlarr günaydın, muhtemelen uykudasınız. biz hastaneye doğru yola çıktık ve 8 i geçerken orda oluruz. çünkü 8:30 da burda olun 9:30 da işleme alıcaz dediler. ama benim dün gece kasıklarımda baya ağrım oldu nedense umarım yumoşlara bişey olmamıştır. benim dualarınıza ihtiyacım var sanırım korkuyorummm birazcık, belki birazdan dsha fazla oyyyhhh
kızLar ben geldim. tüp bebek düşünenler yumurta toplama işlemini merak edenleriçin detayları anlatayım.
öncelikle baya ameliythaneye aldılar beni Ve bayılana kadar çok koRktum Allah tan personeller çok ilgili ve iyiydi. işlem 10 dk sürmüş 3 yumurta toplamışlar ama birine doktor düzensiz diye hep üvey evlat muamelesi yaptı ve halada öle :)))
akşama arıycaz yumurtalar ile ilgili bilgi vericez haber beklryin dediler ve günlük bilgi aktarıcaz yada iki günde bir dediler. gelelim sağlık durumuna ayılmam çok kolay oldu anestezi hiç ağır değil zaten ama adet sancısı gibi sancım var hafif şekilde ve ben ciddi adet sancıları çektiğim için bu zorlamıyor beni sadece tek skıntım iğne şeklinde çekilmeler oluyor otururken şuan arabada çok zorlanıyorum salladıkça ağrı kesici alıcam. birde işlemden sonra tuvslete gittim sırf kan geldi afedersiniz idrar değil hep kandı doktora sordum normal rahim girişi zorlandı dedi artarsa ara dedi. ilişki transfere kadar yasak, progestan vajınal ve estrofem kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?