- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.913
- 133
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
- #1.421
Hayırlısı olsun kuzum mm nurtopu gibi yavrular olsunkızlarr günaydın, muhtemelen uykudasınız. biz hastaneye doğru yola çıktık ve 8 i geçerken orda oluruz. çünkü 8:30 da burda olun 9:30 da işleme alıcaz dediler. ama benim dün gece kasıklarımda baya ağrım oldu nedense umarım yumoşlara bişey olmamıştır. benim dualarınıza ihtiyacım var sanırım korkuyorummm birazcık, belki birazdan dsha fazla oyyyhhh
dayanabiliyorsan sorun yok canım benim alma tabi laç yarına birşey kalmaz allahın izniyle :) sen dinlenmene bak bayram içinde plan proje çizme sakın yatma zamanı geliyor şimdiden işlerini ona göre ayarla olarmıDenizlilisrsy canım 3 ile 5 gün arası değişir dedi embriyologumuzla size transfer zamanı belirleyecek gelişime göre dedi ve evet rahim filmi gibi ama oturursam yumurtalık ve rahim skışıyor ağrı yapıyor yatarsam iyi ağrı kesicide almadım batmalar yatınca geçti zaten slmışım bir sürü ilaç.
bizim bayram iptal ailelere gitmiyorum akattık durumu mecbur ama kimseye demeyin diye iyice tembihledik :) tatile gidiyoruz diycez kinse de çıkıp gelmesin diye.dayanabiliyorsan sorun yok canım benim alma tabi laç yarına birşey kalmaz allahın izniyle :) sen dinlenmene bak bayram içinde plan proje çizme sakın yatma zamanı geliyor şimdiden işlerini ona göre ayarla olarmı
bizim bayram iptal ailelere gitmiyorum akattık durumu mecbur ama kimseye demeyin diye iyice tembihledik :) tatile gidiyoruz diycez kinse de çıkıp gelmesin diye.
Hayırlısı olsun kuzum mm nurtopu gibi yavrular olsun
kızLar ben geldim. tüp bebek düşünenler yumurta toplama işlemini merak edenleriçin detayları anlatayım.
öncelikle baya ameliythaneye aldılar beni Ve bayılana kadar çok koRktum Allah tan personeller çok ilgili ve iyiydi. işlem 10 dk sürmüş 3 yumurta toplamışlar ama birine doktor düzensiz diye hep üvey evlat muamelesi yaptı ve halada öle :)))
akşama arıycaz yumurtalar ile ilgili bilgi vericez haber beklryin dediler ve günlük bilgi aktarıcaz yada iki günde bir dediler. gelelim sağlık durumuna ayılmam çok kolay oldu anestezi hiç ağır değil zaten ama adet sancısı gibi sancım var hafif şekilde ve ben ciddi adet sancıları çektiğim için bu zorlamıyor beni sadece tek skıntım iğne şeklinde çekilmeler oluyor otururken şuan arabada çok zorlanıyorum salladıkça ağrı kesici alıcam. birde işlemden sonra tuvslete gittim sırf kan geldi afedersiniz idrar değil hep kandı doktora sordum normal rahim girişi zorlandı dedi artarsa ara dedi. ilişki transfere kadar yasak, progestan vajınal ve estrofem kullanıcam
evet canım hayırlısı ile bitti ve dediğin gibi gerçekten ilginç yımurtalarım bir yerlerde eşimin spermleri ile bsğımsoız şekilde buluşuyor ve çoğalıyor bütün gün düşündüm bunu ve kulağım tlfnda durumlarını çook merak ediyorum, eşim gelir gelmez haber varmı diye sordu :)))Merhaba sakinecim, yumurta toplama islemin hayırlısı ile bitmiş, çok sevindim.. Şimdi sıra transferde, inşallah o da iyi geçer. Darısı artık bizim başımıza, biz de senden sonra sırayla aynı şeyleri yaşayacağız.
Düşünsenize ilk kez yumurtalarindan ayrı birkaç gün gecireceksin.. çok ilginç bişey :)
evet canım hayırlısı ile bitti ve dediğin gibi gerçekten ilginç yımurtalarım bir yerlerde eşimin spermleri ile bsğımsoız şekilde buluşuyor ve çoğalıyor bütün gün düşündüm bunu ve kulağım tlfnda durumlarını çook merak ediyorum, eşim gelir gelmez haber varmı diye sordu :)))
yok canım maalesef aramadılar. doktor bize yumurtaların durumu 4 saate belli olur aksilik olur transfer iptal olursa bugün ararlar demişti biZde bunu iyiye yordul kendimizce, eğer yarında aramazlarsa ben arıycam artık ama ararız dediler inşallah ararlarEee peki akşam arayan olmadı mı?
yok canım maalesef aramadılar. doktor bize yumurtaların durumu 4 saate belli olur aksilik olur transfer iptal olursa bugün ararlar demişti biZde bunu iyiye yordul kendimizce, eğer yarında aramazlarsa ben arıycam artık ama ararız dediler inşallah ararlar
günaydın,günaydın cimcimelerrrrr
sabır zamanları nasıl gidiyor bu sıralar enerjimiz düştü yaw
çok sessiz olduk yahu
günaydın,
benim için zor, zira sabredecek gücü bulamıyorum artık kendimde...
günaydın kızlar
bütün gece yumoşlar aklımda hiç rahat uyuyamadım uyuduğum zamanda da hep onlsrla ilgili rüya gördüm :))))
şu tlfn gelseydi yumoşlarım bensiz ne halde öğrenseydim..
topik sessiz evet yavaş yavaş sonuçlr belli oldu yeniden îşlem yapılmayınca kimsenin çıtı çıkmıyor :)))
keşke ortak bir yerde toplanıp şöyle yüzyüze sohbetin belini kırsak ne iyi olurdu.
bide size ne anlatıcam dün narkoz vdrdiklerinde sanki uyumuyormuş gibiydim yine aynı masadayım ve rüya görüyorum ama yumurtalarımı toplamıyorlar rüyamda kucağıma o kadar güzel ay parçası gibi bebek verdiler seviyorum öpüyorum kokluyorum ama nasıl gerçek gibi öylesine hasret giderdimki anlatamam sonra birses sakine hanım dedi ve gözümü açtım 3 tane insan gerisini hatırlamıyorum odaya giderken ağlıyormuşum anestezi uzmanı odada neden ağlıyorsun ağrınmı var dedi o zaman farkettim kendimi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum snlattım artık rüyamda bebek gördüm dediki uykuya dalmadan önce besmele çektin hatırlıyormusun senden sonra bizde besmele ile başladık belki bunun hayrına malum olmuştur dedi o ara eşim geldi birde ona smlattım donra ağlamam durdu ilk defa böyle uyandım.
kızlarrrr tam buraya yazarken tlfn geldi, embriyolog aradı şimdi 3 yumurta vardı ana biz 1 tane bekliyorduk bu bize süpriz olmuştu ama tahmin ettiğimiz gibi sadece 1 tane döllendi beklemeyelim yarın sabah 10:30 da gelin transferi yapslım dedi, kalitesini sordum yarın sabaha belli olur ilk sınavı geçti ikinci sınav bölünme kısmı yarın gerçekleşir sabaha anlayabiliriz aksi bir durum olur gelişim göstermezse arar transferi iptsl ederiz dedi.
aminnnnnnHadi hayırlısı olsun, inşallah bir problem çıkmaz da olursun transferini de. Bu arada kanaman durdu mu?
canım benim ilk aşılamamda boş gebelik oldu onun 8-12 gün arası nar suyu içmiştim bir kereye mahsus ondan tiksinip midemin dehşet bulandığını hatırlıyorum.Merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum bu bnm 2. aşılamam aşılamamında 8. günündeyim sizce bu günlerde mide bulantım olması normal mi iğnenin etkisi mi ilkinde böyle olmamıştı hatta onda hep olumsuz bakıyordum ama şimdi içimde bir umut oldu
doğru diyorsun hayırlısı olsun belki de midemi üşüttüm çok afedersin midem bulanıyor gaz çıkartıyorum geçiyor normalde hiç geğirme gibi bi alışkanlığım yok ya üşüttüm yada bu progestan yada iğneler yaptı cnmcanım benim ilk aşılamamda boş gebelik oldu onun 8-12 gün arası nar suyu içmiştim bir kereye mahsus ondan tiksinip midemin dehşet bulandığını hatırlıyorum.
birde 3. aşılamamdı galiba sabah bulantım olmuştu aynı tarihte 2 sefer ama negatifdi, progestan kullanıyorsan etkileyebilir ama oladabilir ben tek farkla ayırdım benim adet günümde ilkinde yerleşme kanamam oldu pembe şekilde 1 gün diğerlerinde olmadı. umutsuz olma, belki bir işarettir sonuçta herkesin belirtileri başla. belki bebiş tırmalıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?