- 9 Temmuz 2015
- 500
- 474
- 103
- 41
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
iyide benim anlamadığım neden aşılamadan umutlu değil dr sebep ne
benim drum çok emindi mesela :/
yumurta kontrolümde bile bebek görmüş gibi sevinerek sanki bebeği gösteriyormuş gibi gösterirdi bana yani sana daha destek olması lazım dr un
tamam bizimde aynı hep yüzde 15 ileri hareketi çıkan spermler aşılama günü yüzde 10 çıktı bide yıkandı geriye kalanı sen düşün
ve sana tavsiyem eğer tutmazsa ki inşallah tutucak ben inanıyorum keçi boynuzu pekmezi daya kocaya :))
ben başladım 1 hatadır sabah akşam bebeğe şurup içirir gibi kaşıkla dikiliyorum tepesine zorla içiriyorum :)))
hep bizmi sancısını çekicez canııııımmmm
şu işleri bi atlatıyım bende sabah soğan suyu akşam incir suyu kürlere başlıcam
Kürü nasıl oluyo bak ben bilmiyorum onu ben pekmezini içiriyorum sadecekızlar gerçekten çok işe yarıyor keçi boynuzu olayı hatta yapabiliyorsanız kürünü yapın saraçoğlunun benim eşimin öyle bir sorunu yoktu ama aşılamadan önce yinede içirdim birkaç kez o bile önceki test sonuçlarına göre yükseltti değerlerini.
ibrahim saraçoğlunun sitesinde var Allahın izniyle faydasını görende çok mutlaka deneyin, bende net bilmiyorum biz yapmadık çünkü sorun çıkmayınca tedbiren içirdim pekmezi.Kürü nasıl oluyo bak ben bilmiyorum onu ben pekmezini içiriyorum sadece
ibrahim saraçoğlunun sitesinde var Allahın izniyle faydasını görende çok mutlaka deneyin, bende net bilmiyorum biz yapmadık çünkü sorun çıkmayınca tedbiren içirdim pekmezi.
buldum sitesinden
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Neye Yarar?
Keçiboynuzu kürü sperm sayısını arttırır, sperm hareketliliği sağlar, iktidarsızlık sorununu çözmeye yardımcıdır.
Erkeklerdeki sperm sayısının 40 milyon/ml veya yukarısı normal değerdir. Bu sayı azaldıkça kadının hamile kalabilme olasılığı da azalır. Mühim olan sadece sperm sayısı değildir. Sperm sayısı normal düzeyde (40 milyon/ml ve yukarısı) olsa bile, eğer hareketli sperm sayısı az ise bu taktirde kadının hamile kalma riski de azalır.
Spermlerin hareketliliği de önemlidir. Toplam sperm sayısı 7-8 milyon/ml civarında olupta baba olan bir çok insan tanıyorum. Bu nasıl oluyor? Uygulanan keçiboynuzu kürü, düşük seviyede olan 7-8 milyon/ml içerisindeki hem hareketli sperm sayısını yükseltiyor hem de hareketli spermleri daha hareketli duruma getiriyor. Bir taraftan az sayıdaki hareketli sperm sayısını yükseltmekte diğer taraftan da mevcut hareketli spermlere daha fazla hareketlilik kazandırmaktadır. Normal sperm sayısı oldukça düşük olmasına rağmen, spermlerin belli bir yüzdesinin hareket hızı yükseldiğinden yumurtaya ulaşma oranı yükselmektedir. Bu sayede sperm sayısı normal sayının altında olmasına rağmen hamilelik başlayabilmektedir.
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi
Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Keçi Boynuzu Kürü Tarifi şöyledir:
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
hıııımmmm iyiymiş pekmezi bib bitirsinde bide bunu yapem bari daha 1 tl pekmez var :)
kadınlarada faydası oluyomuki acep
aman inşallah atlatalımda şu hengameleri denicem hepsiniyok canım bu erkekler için kadınlar içinde yumurta artırısı geliştirici incie kürü var;Rabbimin nimet hazinesinden bize bahşettikleri bunlar inciri düşünsene içinde yumurta gibi binlerce minicik çekirdek var
hmm onu hiç duymamıştım ben düzcede yaşıyorum bir ara gider bakarım belki ankarayaaman inşallah atlatalımda şu hengameleri denicem hepsini
bide ankarada istanbul baharat diye bir yer varmış aktar çok yaşlı bir amca varmış oğullarıyla çalışrıyorlarmış orayı sen tahlil sonuçlarını falan gönderiyosun o sana ve eşine krler hazırlıyo çoook hastası var çokda memnunlar onuda denicem ben
tavsiye eden çok internetten bi baksana bende tesadüf buldumhmm onu hiç duymamıştım ben düzcede yaşıyorum bir ara gider bakarım belki ankaraya
Catlatma ignesi nden bence birde diğer ignelerdenhaklısın tatlım umutla beklicem elimden gelen bu. aşılamadan sonra 1 gün ağrım oldu yürürken fln kasıklarım ağrıdı. bir de oturduğumda çok canım yandı. şimdi de karnım şiş ve biraz sancım var. neden olabilir fikri olan var mı acaba
Canm valla benm asilamm klomenle oldu igne kullanmadm sadece asilamaya 600verdm catlatma igneme 70muayne ucreti gt gel 1000 tl tuttukızlar aşılama ilaçları minimum ne kadar tutar?
bu ilaçları devlet karşılar mı?
yarın aşılama için dr.a gidicem.biraz bilgi verirmisiniz
karın şişliği bendede çoktu ilaçlardan oluyor gören 6 aylık hamile zannetti :/haklısın tatlım umutla beklicem elimden gelen bu. aşılamadan sonra 1 gün ağrım oldu yürürken fln kasıklarım ağrıdı. bir de oturduğumda çok canım yandı. şimdi de karnım şiş ve biraz sancım var. neden olabilir fikri olan var mı acaba
Canm valla benm asilamm klomenle oldu igne kullanmadm sadece asilamaya 600verdm catlatma igneme 70muayne ucreti gt gel 1000 tl tuttu
çok geçmiş olsun canım, sen çok güçlü birisin, hayat sana çok güzel süpriz yapıcak ve çok mutlu olucaksınallah razı olsun canım benim
geçicek evet cumartesi sabah kürtaj olucam pataloji sonucuna göre kimyasalmı dış gebelikmi belli olması önemli dedi doktor ama normal kürtajdaki gibi kazıyarak değil vakumla parça alıcaklar eğer dış gebelikse iğne yapılıcak ve tekrar beta takip edilicek olasılık çok dedi dr tecrübelide daha fazla beklemeye gerek yok ilerledikce risk artıyor ya direk iğne yapıcaz belirsizde kalıcak yada kürtaj yapıcaz patolojiye göre ileriyi değerlendiricez çünkü dış gebelikse eğer tekrarlama olasılığı yüksek dedi
belkide bebek düştü plesantası kaldı onun için hcg düşmüyor dedi olasılık çok yani bizde cumartesi tatil olduğu için sabahtan sıramızı aldık 300 tl ye hallolucak
Edirnede ozel bi hastane canim ekol hastanrsi bzde hepsi 1000 tl ye geldi tabi yol parasi falan hersey cnku gttigimiz hastane bize 1.5saat uzak o yzdencanım hangi hastanede yaptırdın özelmiydi?
benim gittiğim yer tüp bebek merkezi.1400 tl aşılama tutuyo.
daha ilaçlar vericek.inşaallah ilaçlar çok pahalı tutmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?