Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yumurta kontrolü iyiydi canım baya yumurtam da oluştu büyüdüler de ama bizde işte sperm hareketinde sıkıntı var. biraz yükselmiş değerler ama yeterli değil dedi.

tamam bizimde aynı hep yüzde 15 ileri hareketi çıkan spermler aşılama günü yüzde 10 çıktı bide yıkandı geriye kalanı sen düşün
ve sana tavsiyem eğer tutmazsa ki inşallah tutucak ben inanıyorum keçi boynuzu pekmezi daya kocaya :))

ben başladım 1 hatadır sabah akşam bebeğe şurup içirir gibi kaşıkla dikiliyorum tepesine zorla içiriyorum :)))

hep bizmi sancısını çekicez canııııımmmm
şu işleri bi atlatıyım bende sabah soğan suyu akşam incir suyu kürlere başlıcam

kızlar gerçekten çok işe yarıyor keçi boynuzu olayı hatta yapabiliyorsanız kürünü yapın saraçoğlunun benim eşimin öyle bir sorunu yoktu ama aşılamadan önce yinede içirdim birkaç kez o bile önceki test sonuçlarına göre yükseltti değerlerini.

Kürü nasıl oluyo bak ben bilmiyorum onu ben pekmezini içiriyorum sadece

Kürü nasıl oluyo bak ben bilmiyorum onu ben pekmezini içiriyorum sadece
ibrahim saraçoğlunun sitesinde var Allahın izniyle faydasını görende çok mutlaka deneyin, bende net bilmiyorum biz yapmadık çünkü sorun çıkmayınca tedbiren içirdim pekmezi.
buldum sitesinden
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Neye Yarar?
Keçiboynuzu kürü sperm sayısını arttırır, sperm hareketliliği sağlar, iktidarsızlık sorununu çözmeye yardımcıdır.
Erkeklerdeki sperm sayısının 40 milyon/ml veya yukarısı normal değerdir. Bu sayı azaldıkça kadının hamile kalabilme olasılığı da azalır. Mühim olan sadece sperm sayısı değildir. Sperm sayısı normal düzeyde (40 milyon/ml ve yukarısı) olsa bile, eğer hareketli sperm sayısı az ise bu taktirde kadının hamile kalma riski de azalır.
Spermlerin hareketliliği de önemlidir. Toplam sperm sayısı 7-8 milyon/ml civarında olupta baba olan bir çok insan tanıyorum. Bu nasıl oluyor? Uygulanan keçiboynuzu kürü, düşük seviyede olan 7-8 milyon/ml içerisindeki hem hareketli sperm sayısını yükseltiyor hem de hareketli spermleri daha hareketli duruma getiriyor. Bir taraftan az sayıdaki hareketli sperm sayısını yükseltmekte diğer taraftan da mevcut hareketli spermlere daha fazla hareketlilik kazandırmaktadır. Normal sperm sayısı oldukça düşük olmasına rağmen, spermlerin belli bir yüzdesinin hareket hızı yükseldiğinden yumurtaya ulaşma oranı yükselmektedir. Bu sayede sperm sayısı normal sayının altında olmasına rağmen hamilelik başlayabilmektedir.
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi
Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Keçi Boynuzu Kürü Tarifi şöyledir:
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

hıııımmmm iyiymiş pekmezi bib bitirsinde bide bunu yapem bari daha 1 tl pekmez var :)
kadınlarada faydası oluyomuki acep

hıııımmmm iyiymiş pekmezi bib bitirsinde bide bunu yapem bari daha 1 tl pekmez var :)
kadınlarada faydası oluyomuki acep

yok canım bu erkekler için kadınlar içinde yumurta artırısı geliştirici incie kürü var;Rabbimin nimet hazinesinden bize bahşettikleri bunlar inciri düşünsene içinde yumurta gibi binlerce minicik çekirdek var

İbrahim Saraçoğlu’dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:
Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.
Bu kürün uygulama şekli:
  • Kuru incir kürü, iki kez yirmi bir gün uygulanır ve her yirmi bir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırk iki gün olmalıdır.
  • Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.
  • Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.
  • Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:
  • Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.
*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over ‘den de koruyacaktır.

aman inşallah atlatalımda şu hengameleri denicem hepsini
bide ankarada istanbul baharat diye bir yer varmış aktar çok yaşlı bir amca varmış oğullarıyla çalışrıyorlarmış orayı sen tahlil sonuçlarını falan gönderiyosun o sana ve eşine krler hazırlıyo çoook hastası var çokda memnunlar onuda denicem ben

hmm onu hiç duymamıştım ben düzcede yaşıyorum bir ara gider bakarım belki ankaraya

Catlatma ignesi nden bence birde diğer ignelerden

kızlar aşılama ilaçları minimum ne kadar tutar?
bu ilaçları devlet karşılar mı?
yarın aşılama için dr.a gidicem.biraz bilgi verirmisiniz

kızlar aşılama ilaçları minimum ne kadar tutar?
bu ilaçları devlet karşılar mı?
yarın aşılama için dr.a gidicem.biraz bilgi verirmisiniz
Canm valla benm asilamm klomenle oldu igne kullanmadm sadece asilamaya 600verdm catlatma igneme 70muayne ucreti gt gel 1000 tl tuttu

benim ilaçlar denizli afyon arası 2 günde bir git gel benzin masrafı hastane masrafı tamamı 1300 tuttu yol parası olmasa hastane 500 öncesinde yapılan horman tahlili 80tl muayene ücreti 13tl gonalf kullandım 1 kutu çatlatma iğnesiyle birlikte 220 tl ödedim yani yol masrafını saymazsak 850 yi geçmedi
ama hastaneye göre bütün fiyatlar değişiyor mesela burda 300 liraya aşılama yapan hastanede var ama ne kdr güvenilir ve ilaçları alırken eğer raporunuz yoksa mutlaka eczacıyla pazarlık edin benden tavsiye

karın şişliği bendede çoktu ilaçlardan oluyor gören 6 aylık hamile zannetti :/
bide kabız oldum hamilelikten sanırım onunda etkisi oldu ilk gün oturduğumda benimde hafif acım vardı o normal sonuçta müdahale ediliyor normal ama çok fazla değildi ertesi güne bişey kalmadı zaten

Canm valla benm asilamm klomenle oldu igne kullanmadm sadece asilamaya 600verdm catlatma igneme 70muayne ucreti gt gel 1000 tl tuttu

canım hangi hastanede yaptırdın özelmiydi?
benim gittiğim yer tüp bebek merkezi.1400 tl aşılama tutuyo.
daha ilaçlar vericek.inşaallah ilaçlar çok pahalı tutmaz

çok geçmiş olsun canım, sen çok güçlü birisin, hayat sana çok güzel süpriz yapıcak ve çok mutlu olucaksın

canım hangi hastanede yaptırdın özelmiydi?
benim gittiğim yer tüp bebek merkezi.1400 tl aşılama tutuyo.
daha ilaçlar vericek.inşaallah ilaçlar çok pahalı tutmaz
Edirnede ozel bi hastane canim ekol hastanrsi bzde hepsi 1000 tl ye geldi tabi yol parasi falan hersey cnku gttigimiz hastane bize 1.5saat uzak o yzden

Ben geldiiiiiimmmmmm

Sabahin korunde gittik icimizi temizlettik geldik bakalim pataloji raporumuz ne gelicek azicik agrim var ama iyiyim esimle gittim sadece kimseyi goturmedim izin vermedim gelmelerine
Esimin soylemesine gore ayilmadan ince cok aglamisim bebbegimi aldilar diye :)
Simdi hic biseyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…