Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu arada nerede ikamet ediyorsun, tedavini hangi hastanedesürdürüyorsun ve yaşın kaç::)
denizli deyim hem üniverste hastanesi hem özel sağlık hastanesinde takip ediliyorum 29 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
genelde dikkatimi dağıtıyorum ama aklıma gelince gözümden yaş süzülüveriyor elimde değil napıyım dediğin gibi hayırlı bir zamanı vardır mutlaka sağlık huzur yerinde olsun tek

korkma güzelim bendede hep o his vardı tutmadııııııı nasıl söylicem diye hatta 10. günde yaptığım gebelik testi negatif çıktı 14. gün yaptırdığım kantesti pozitifdi korkma hiç herşey olucağına varıyor
evet benim dr um tutmazsa 1 ay yumurtalıkları ve rahmi dinlendirmemiz lazım demişti

selam kızlar aşılamam oldu. pek umutlu değil doktor. tüp bebeğe geçebiliriz dedi. hakkımızda hayırlısı olsun

Ayy insallah canm yaa agrilarin varmiydi senin kasikda batma falan bende oyle rahatsiz edicek kadar agri yok doktorum yatmana gerek yok dedi ama ben 9 gundur evdeyim ne olur ne olmaz diye yattim hep

selam kızlar aşılamam oldu. pek umutlu değil doktor. tüp bebeğe geçebiliriz dedi. hakkımızda hayırlısı olsun
Aşilamadan sonra umut vardir canim nie oyle soylediki madem boyle diyecekti niye aşilama yapti sen icini ferah tut dua et bende yaptirali 9 gun oldu bendede tutmamis gibi bir his var icimde ama umudumuzu kaybetmeyelim Allah buyuktur hic ummadigimiz anda bakarsin o guzel haberi aliriz

haklısın tatlım umutla beklicem elimden gelen bu. aşılamadan sonra 1 gün ağrım oldu yürürken fln kasıklarım ağrıdı. bir de oturduğumda çok canım yandı. şimdi de karnım şiş ve biraz sancım var. neden olabilir fikri olan var mı acaba

Ben aşilama yaptirdigim ilk gun felaket derecede sancim oldu gaz sancisiymis o gece hic uyuyamadim sagima soluma bile donemiyodum sonra 2.gun hafifledi gogus agrim basladi bazen regli olucakmisim gibi agrim oldu 7.gun belim agridi ama bu arada yine ara ara regli gibi agrilarim devam etti simdi 9. Gunum goguslerimin agrisi hafifledi bazen belim agriyo cok degil ama bazende wcye gidiyorum acaba reglimi oldum diye agri oldugu icin.kasik agrim hic rahatsiz etmiyo ama bazen oluyo bunlarin hepsi normalmis ama.

sanırım yumurtaları büyüttükleri için bu ağrılar benim de göğüslerim ağrıyor. inşallah pozitif çıkar canım umut olursun bize. güzel haberini bekliyorum

Ayy insallah canm yaa agrilarin varmiydi senin kasikda batma falan bende oyle rahatsiz edicek kadar agri yok doktorum yatmana gerek yok dedi ama ben 9 gundur evdeyim ne olur ne olmaz diye yattim hep
bencede yatmana gerek yok benim tabiatıma aykırı haretsiz saatlerce yatmak istesemde yatamazdım zaten sadece hafta sonu dinlendim o kdr son zamanda adet ağrısı gibi oldu benim ağrım ha oldum ha olucam derken süpriz çıktı ortaya

bir de işlemden sonra çok ağrım oldu canım hala kasıklarımda ağrım var sende nasılsı? sen nasıl oldun bu arada
iyiyim ben ya yarın sabah vakumlu kürtajla parça alınıcak bakalım arkası ne çıkıcak iyiyim yani

benim ne işlemde ne işlem sonrasında hiççççç ağrım olmadı kanamamda olmadı şimdide kanamam durmuyo damla damala hergün :)

geçicek inşallah tatlım yarından sonra yeni bir güne uyanacaksın

tamam canım zaten doktorun söylediğinin aksine bişey yapmıyorum bugün ikinci günüm aşılamada. bugün olur artık ilişki
iyide benim anlamadığım neden aşılamadan umutlu değil dr sebep ne
benim drum çok emindi mesela :/
yumurta kontrolümde bile bebek görmüş gibi sevinerek sanki bebeği gösteriyormuş gibi gösterirdi bana yani sana daha destek olması lazım dr un

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…