Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın... Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Canım geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın... Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Aminnnnn cnim aminnn rabbim kimseye yasatmasin iki igne yapmislar kalcalarimdn ustune oturabilene aşk olsun kan vermekten damarlarimda büzüşmüş iyice damar yolunuda bulamadilar amannnn geçti cok şükürrr

Geçmiş olsun kuzum mm bak ben 2.asilamanin bile 6.gunune geldim inşallah organik aşk çocuğu yaparsın bir tane

Geçmiş olsun kuzum mm bak ben 2.asilamanin bile 6.gunune geldim inşallah organik aşk çocuğu yaparsın bir tane

Hehehehe cok hosuma gitti organik bebek :)))
Insallah olur ama artik zamani var pataloji sonucu gelsin bir ay sonra tahlillerimi vereyim sonuclari zatrn bir ayda cikiyor onlar gelsin ondan sonra ya bismillah dicem yani 2 ay moladayim esim ikna olmasada oyle olucak ne yazikki
Ben bu kdr iyi hissedecegimi dusunmuyordum ama gercek bir rahatlama var uzerimde resmen 3 ayda sinir sistemim çökmüşşşş kendimi gayaet iyihissediyorum
Sizlerede tavsiyem germeyin kendinizi olursa olur olmazsa zamani var demektir
Bide hastanelere gel git o kdr cok sorunlu bebek o kdr cok sorunlu hamile gorunce halime binlerce kez daha sükrettim
Sıkmayın kendinizi 120 kg arkadasim dun dogum yapmis 150 kiloyla 2. Bebegine yuksek tansiyon seker kalp ne ararsan var yasi 40 yani rabbim ol desin oluyor
Saglikli sihhatli azada noksansiz hem kendimiz hem evlatcıklar için çok önemli
Ben hep rabbim bana azada noksansiz hayirli evlatlar nasip eyle diye dua ettim bugune kadar ama onemli kısımlari atlamisim hamile kalmak degil onemli olan devam ettirebilmek sorunsuz devaminda evlada kavusabilmek hem evladi hem kendinin sagligiyla hayirlisiyla
Aminnnn

Kızlar benim aşilama yaptıralı bugün 12.günüm ama dün aksam dayanamadım test yaptim evde negatif cıktı acele ettim biliyorum ama bu sefer acaba hamile olsaydım 2.çizgi silik mi çıkardı diye düsünmeye basladim bilgisi olan var mi ? Boyle cıktıktan sonra pazitif sonuç aldınız mı

benimde 10. gün yaptığım test negatifti 2 gün daha bekle kan testi yaptır bence

Denizlilisrsy canım Allah bundan sonra sana sağlıklı hamilelikler versin. nasılsın ?
iyiyim canım benim teşekkür ederim hatta bomba gibiyim atlattım sayıyorum artık kendimi pataloji sonuçlarıda iyi çıkıcak inanıyorum. çalışıyorum azıcık ağrım var ama katlanılmıcak gibi değil soğan kürüne başladım hemen kist falan olmuştur korkumdan bakalım artık adet günümü bekliyorum bi gelsinde testlerin başına geçicem bide bu arada bebek ne kadar kalsiyum varsa çekti bende dişlerim yavaş yavaş dökülmeye başladı onları yaptırıcam haftaya bende böylee...

şimdi sen anlat nasıl gidiyor tedavi kontrol ne zaman

canım benîm ki 12. günde çok çok silik çıkmıştı ama çıkmayıp sonra çıkanda vardı forumda
Hayırlısı insallah umarım güzel haber alırım.Olmazsa da artık Allah büyüktür daha ilk aşılamam pes etmiycem sonuna kadar gidicem sabır ve dua ile Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

canım benîm ki 12. günde çok çok silik çıkmıştı ama çıkmayıp sonra çıkanda vardı forumda
ozgskne2011 nasılsın tatlım görüşmeyeli, en son beyinle ilgili birşeyler demişti drun ara sayfaları okumadım seni merak ettim. ben yarın ikinci aşılama için dra gideceğim bugün adet oldum hayırlısı bakalım.
sen ne yapmaya karar verdin?

canımm senmi geldin hoşgeldin. sorma ilaçlı tomografiydi ve ben doktorun yazdığı recetenin 4 gün süresi olduğunu bilmiyordum tomografi gününde ilaçları almaya gittim eczacı dedi reçetelerin günü 4 gün geçmiş bu yeniden yazdırın be tomografi saatine bir saat vardı doktorda ameliyattaymış çıkmadı benim randevu saatini kaydıralım diye düşündüydük o ara aniden annemle ilgili bir durum gelişti kalktım onun yanına geldim eşim bir ilde ben bir ildeyim bir haftadan fazladır, babam rahmetli oldu benim annemle tek ben ilgileniyorum şimdi onu halledip tekrar dönücem haftaya ama yeniden muayene olmam gerekiyor, tüp bebek eylüle kaldı kanamalı kist varmış yasmin kullanıyorum prolaktin için dostinexs alıyorum durum böyle. inşallah ikinci aşılaman tutar ve sen bize süpriz yaparsınnn.

Mryemm ben ikinci asilamanin 7.gununu bitirdim :)

canım benim tedavi kistten ve prolaktinden dolayı eylüle kaldı biliyorsun bende ilaçları kullanmaya devam ediyorum eylülün ikinci haftası tahmini randevu alıcam inşallah bu sefer başlıycaz. ben şimdi annemdeyim onun işlrri vardı onunla ilgileniyorum ve seninde toparlamana çok sevindimmm

kolay gelsin tatlım iyi olmuş annene gitmen değişiklik olmuştur bende duramadım evde hemen çalışmaya başladım
eee ağustosun ortasına geldik bile biitiriyoruz ayı bak gör sende kontrole gittiğinde herşey yoluna girmiş olucak ve bebiş yolundaki büyük adımı atıp ilaçlarına başlıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…