Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok sağol canım yaaa içimi rahatlattın.... nasıl bir sızı anlatamam. Daha önce hiç regl dönemimde böyle şeyler yaşamammıştım. ilaçların etkisi sanırım bu(((
bilirim çünkü aniden giren sızı vakitli vakitsiz iğne batmaları hatta birgün tv izliyorduk eşimle ince bir batma olduki zıplattı resmen beni.

Ama senin rahim den alınmış dış gebelikse tüpten alınıyor mu bu sekilde

Evet burdayim canim benimki düsmüyor ne yazikki tam dusuyor tamam diyorux hoop 2 gun sonra süpriizzz ben hala burdayım diyor minnak ama yanlıs yerde durdugunu bilmiyor garip kuşum

Ayni suçlukuk psikolojisi bendede var ama elimden gelen hiç bir şey yok birlikte ölmekten başka..
Ama bunu yapıcak cesaretimde yüregimde yok inanvim buna izin vermez bu intahar olur çunkü

Ayni suçlukuk psikolojisi bendede var ama elimden gelen hiç bir şey yok birlikte ölmekten başka..
Ama bunu yapıcak cesaretimde yüregimde yok inanvim buna izin vermez bu intahar olur çunkü
bak ben seni üzmwk için demedim, insanın o duygusallıkla ne kadar doğru düşünmekte zorlandığını anlatmaya çalıştım kuzuuuumm. sen doğru olanı biliyorsun artık kendini suçlayacak bir durumun yok ve emin olana kadarda bekledin zaten. bu iş bitsin bu psikolojıden kurtul ne kadar yorulduğunun farkına varıcaksın. normal hayatına dönmeye çalış bir an önce o koşuşturmada birazda olsa unutaniliyor insan. canım benim, Allah büyük vardır her şerde bir hayır. benim arkadaşım hamile 6 aylık ikinci hamileliliği ilkini 3 aylıkken düşürdü suyu geldi çünkü ama ne düşürme kız normsl doğumdan beter oldu meğerse rahim ağzı genişliği barmış ikinciye hamile kalır kalmaz diktiler bildiğin orayı düşmesin diye 6 aylık oldu ama yerinden kalmadı sylardır ayaklar havada en son konuştuk ağlıyor dayanamıyorum artık psikolojım bozuldu diye. heyet raporu falan gitmiyor işe ama belki 9 ayı dolduramıycak artık tuvalete bile gitmesi sorun. böyleside zor kuzum hemde çok zooorrr

Benim arkadaş imda ilkini öyle 5 aylıkken erken doğum yaptı 2.de dikisli yattı 2 yaşında şimdi kuzusu

Sormayın kızlar sabah tekrar doktora gittim iğneyi yapıcak diye adam üniverstede tekrar beta bakılsın yarın ona göre yapalım dedi baktı baktı baktı ulturasonla alttan rahim içi boş bebeğin nerde olduğu belli değil kalbide atıyordur ama kimbilir nerde bulucazda dinlicez dedi ben koptum yine ağlamaya öğleden sonra tekrar bir doktora daha gidicem belki o artık iğneyi yapar yada engeç yarına bu iş tamamen çözülmüş olur ki inşallah iğneyle biter yoksa yine kürtaj yolu gözükücek

yok üzülmem için söyledin demiyorum ozgskne2011 hepimiz biliyoruz bu işlerde vijdanın ne kadar önümüze geçtiğini bende onu anlatmaya çalıştım tatlım benim yoksa sen beni üzermisin hiç :*

geçicek kuzum hepsi geçicek herşey geçicek. dualarımdasın.

geçicek kuzum hepsi geçicek herşey geçicek. dualarımdasın.
allah razı olsun canım benim

geçicek evet cumartesi sabah kürtaj olucam pataloji sonucuna göre kimyasalmı dış gebelikmi belli olması önemli dedi doktor ama normal kürtajdaki gibi kazıyarak değil vakumla parça alıcaklar eğer dış gebelikse iğne yapılıcak ve tekrar beta takip edilicek olasılık çok dedi dr tecrübelide daha fazla beklemeye gerek yok ilerledikce risk artıyor ya direk iğne yapıcaz belirsizde kalıcak yada kürtaj yapıcaz patolojiye göre ileriyi değerlendiricez çünkü dış gebelikse eğer tekrarlama olasılığı yüksek dedi
belkide bebek düştü plesantası kaldı onun için hcg düşmüyor dedi olasılık çok yani bizde cumartesi tatil olduğu için sabahtan sıramızı aldık 300 tl ye hallolucak

çok çok geçmiş olsun canımmmm

çok geçmiş olsun arkadaşım Rabbim hayırlı bir şekilde geçirmesi nasip etsin operasyonunu. inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirmek nasip olur bir daha ki sefere hepimize

çok geçmiş olsun arkadaşım Rabbim hayırlı bir şekilde geçirmesi nasip etsin operasyonunu. inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirmek nasip olur bir daha ki sefere hepimize
Insallah guzelim neden korkssam basima geliyor hepsinde var bir hayir ama mutlaka var
Eger basima bunlar gelmese sizleri tanimazdim azda olsa dertlesicek dahasi halimden alcak kimseyi bulamazdim..
Yada bu kdr bilgi sahibi olmazdim gebelikler hakkinda
Her yokusun bir inisi var muhakkak inancimi yitirmiyorum hic isyanimda yok derdi veren rabbim dermanini hazirlamistir zamni gelince onuda nasip eder insallah tek temennim tez zamanda olmasi o kadar

doğru diyorsun ama hayırlı zaman diye bişiy var işte demek ki bizim için hayırlı zaman değil henüz. Biraz dikkatini bu konudan dağıtmaya çalış çok zor biliyorum bende zor yapıyorum ama yapınca da işe yarıyor,biraz zaman vermek kendine en güzeli

Merhaba Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bugun aşılamamın 9.günü doktorum 21 inde gel dedi ilk aşilamam ve icimde nedense tutmamis gibi bir his var hiç cesaretimde yok aslinda 14.gün test yapsam cikarmis ben cesaret edemiyorum bu arada ilk aşilama oldugu icin bilgim yok tutmazsa 2. Aşilama icin 1 ay ara verip oyle mi yapiliyor bilgisi olan var mı ? Rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…