• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün arar sorarım aspirin olayını benim doktorum jel bile vermedi aşılamadan sonra gerek yok diye
kasık batması oluyor sanki adetliymişimde ilk günleriymiş gibi özellikle çok ayakta kaldığımda benim miğde ağrım var yediğim içtiğim sürekli ağzıma geliyor gece uykum nerdeyse hiç yok ve eklem değil ama sol bacağım kasıyor ilk aşılama gününden beri gögüs uçlarımda acı yok ama üstlerinde hafif acı var üzerine yattığımda yada elimle bastırdığımda hissediyorum
evet ayakta kalmamaya özen göstermeli benim kanama olunca istirahat verdi dr
yat ağır hareket etme çok fazla ve ağır kaldırma dedi
10 gün yatacağım Cuma tekrar bakacak beta hcg bende kanpıhtılaşması olunca iğne ilaç aspirin verildi
sen yinede sor:KK68: gerek kalmaz inşallah kayısı ısladım akşam sabah suyu ile birlikte tükettim potasyum deposu kaslara iyi geliyor 1 tanesi ve yoğurt o kasılmayı atlattım çok şükür
beta hcg yaptırırsan yazar mısın bana da

evet ayakta kalmamaya özen göstermeli benim kanama olunca istirahat verdi dr
yat ağır hareket etme çok fazla ve ağır kaldırma dedi
10 gün yatacağım Cuma tekrar bakacak beta hcg bende kanpıhtılaşması olunca iğne ilaç aspirin verildi
sen yinede sor:KK68: gerek kalmaz inşallah kayısı ısladım akşam sabah suyu ile birlikte tükettim potasyum deposu kaslara iyi geliyor 1 tanesi ve yoğurt o kasılmayı atlattım çok şükür
beta hcg yaptırırsan yazar mısın bana da
benim hiç kanamam olmadı yerleşme kanamam bile olmadı 3 gün önceye kadar değişik renkte akıntılarım oldu ama kanamam hiç olmadı bende ondan korkuyorum dış gebelik kimyasal gebelik falan olmasın diye
doktorum beta hcg yi yarın yaptımamı istedi ama ben cumaya kadar beklicem sanırım dün kan verirken damarımı patlattılar çünkü biraz toparlansın kollarım

ben 13. günü dayanamayıp acilde test yaptırdımm dr düşük değer dedi 15. gün nasılsa randevu aldım gideyim dedim o zaman yükselmişti biraz daha şimdi 1 hafta sonra tekrar
Şuan hastanedeyi asilamanin 19 . gunu Dr ultrasonla baktı kist oluşmamış herhangi bi sorun da yok ben gebelikten çok kist oluştu herhalde diyordum şimdi endometrium 7 mm ince dedi.. Bu kalınlık ile gebelik zor ama HCG bakalim yine dedi şimdi bahçede sonuç çıksın DİE bekliyorum..

Şuan hastanedeyi asilamanin 19 . gunu Dr ultrasonla baktı kist oluşmamış herhangi bi sorun da yok ben gebelikten çok kist oluştu herhalde diyordum şimdi endometrium 7 mm ince dedi.. Bu kalınlık ile gebelik zor ama HCG bakalim yine dedi şimdi bahçede sonuç çıksın DİE bekliyorum..
umarım kötü herhangi birşey çıkmaz ki kist değilse gebeliktir zaten
bende az önce konuştum doktorumla corasprin ve folik asit kullanmaya henüz başlamıcaz yarınki değerimize göre başlıcaz dedi ne zaman gelelim dedim 10. haftada dedi
umarım bebişimiz büyüyordurda yarın artışımızı görürüz

umarım kötü herhangi birşey çıkmaz ki kist değilse gebeliktir zaten
bende az önce konuştum doktorumla corasprin ve folik asit kullanmaya henüz başlamıcaz yarınki değerimize göre başlıcaz dedi ne zaman gelelim dedim 10. haftada dedi
umarım bebişimiz büyüyordurda yarın artışımızı görürüz
Umarım insallah... Ben hep kist oluşmuş diyecek DİE hazırlamıştım kendimi.. Şimdi kist de yok ama duvar ince bilemiyorum bakalim bekleyip göreceğiz...
İnsAllah bebeğin büyüyordur canim kese falan gözüktü mu senin

hadi inşallahhhhhhh güzel haberler alırsınnnnn

benim hiç kanamam olmadı yerleşme kanamam bile olmadı 3 gün önceye kadar değişik renkte akıntılarım oldu ama kanamam hiç olmadı bende ondan korkuyorum dış gebelik kimyasal gebelik falan olmasın diye
doktorum beta hcg yi yarın yaptımamı istedi ama ben cumaya kadar beklicem sanırım dün kan verirken damarımı patlattılar çünkü biraz toparlansın kollarım
Allah iyiliğini versinnn sen bebişine odaklan benim ilk bebeğimde de olmadıı kanama 5,5 haftaya kadar çok iyiydik canım dr özellikle 2-3 güne bir istiyor benim değere az dedi moralimi bozdu :KK62:
az sonra baktı bana inşallah tutunur mucizen dedi:KK68: inşallah dedimmm

Allah iyiliğini versinnn sen bebişine odaklan benim ilk bebeğimde de olmadıı kanama 5,5 haftaya kadar çok iyiydik canım dr özellikle 2-3 güne bir istiyor benim değere az dedi moralimi bozdu :KK62:
az sonra baktı bana inşallah tutunur mucizen dedi:KK68: inşallah dedimmm
İNŞALLAHHHHHHHH rabbim sınasın bizleri daha fazla bir an önce mucize haberlerimiz alalım güzel güzel hamişliklerimizi geçirelim bebişlerimizi sağ sağlim kucaklayalım allahım tüm isteynelere tez zamanda nasip etsin inşallah
sipsirine sipsirine öyle deme ya öğlen konuştum doktorla coraspirin de folikasit de kullanma henüz çok yaşıyoruz gebelik sonlanmasını kimyasal gebelikleri yani dedi kolum kanadım düştü
yarınki değerine göre bakıcaz dedi :(

ya giderse benden :(:(:(

Umarım insallah... Ben hep kist oluşmuş diyecek DİE hazırlamıştım kendimi.. Şimdi kist de yok ama duvar ince bilemiyorum bakalim bekleyip göreceğiz...
İnsAllah bebeğin büyüyordur canim kese falan gözüktü mu senin
hayır daha hiç muayene olmadım ben doktorum 2 güne bir 2 kez daha beta hcg ye bakıcaz 10. haftada kontrol edicez dedi kimyasal yada gebeliğin sonlanması çok oluyor dedi :KK1:

kızlar ben geldim, eve şindi girdik ve iki tüp bebek merkezi görüştük zaten akşam oldu, biri ankara akay hastanesi idi adet günü çağırdı doktor, olumlu konuştu ve fiyatta uygun geldi bize. birde anatolia hastsnesi var oraya gittik randevu saatimizden yaklaşık 1 buçuk saat sonra aldılar çünkü acayip yoğunlar ve tek doktor galiba. ilgililerdi ama iş çok ticari olmuş ruh gibiler bir türlü enerjı alamadım ve en kötüsüde muayene olduğum profesor bana yumurtalarında tembellik ve rezervlerinde azalma görüyorum dedi.ve ben iki yıldır çeşitli doktorlara gittim ilk defa böyle birşey duydum, birde o kadar eminki yarın kendi doktoruma gidip test yaptırıp rezervlerime ve kaliteye baktırıcam sdam haklı çıkarsa doktoruma çok kızıcam, ama kafam bulandı bir ketelik vajınal ultrasonla anlaşılırmı bu durum, takip ve test gerektirmez mi 5 dk bile bakmadı saniyelik vajınal ultrasondu bide. adam haklıda olabilir profesor üstelik. yarın anlıycaz kim doğru kim yanlış, çok kötü oldum ya menopoza gireceksin yakında dese bu kadar olurdum. bu durumu bilen varmı kızlar

kızlar ben geldim, eve şindi girdik ve iki tüp bebek merkezi görüştük zaten akşam oldu, biri ankara akay hastanesi idi adet günü çağırdı doktor, olumlu konuştu ve fiyatta uygun geldi bize. birde anatolia hastsnesi var oraya gittik randevu saatimizden yaklaşık 1 buçuk saat sonra aldılar çünkü acayip yoğunlar ve tek doktor galiba. ilgililerdi ama iş çok ticari olmuş ruh gibiler bir türlü enerjı alamadım ve en kötüsüde muayene olduğum profesor bana yumurtalarında tembellik ve rezervlerinde azalma görüyorum dedi.ve ben iki yıldır çeşitli doktorlara gittim ilk defa böyle birşey duydum, birde o kadar eminki yarın kendi doktoruma gidip test yaptırıp rezervlerime ve kaliteye baktırıcam sdam haklı çıkarsa doktoruma çok kızıcam, ama kafam bulandı bir ketelik vajınal ultrasonla anlaşılırmı bu durum, takip ve test gerektirmez mi 5 dk bile bakmadı saniyelik vajınal ultrasondu bide. adam haklıda olabilir profesor üstelik. yarın anlıycaz kim doğru kim yanlış, çok kötü oldum ya menopoza gireceksin yakında dese bu kadar olurdum. bu durumu bilen varmı kızlar
Yumurtalarinda tembellik oldugunu nasil anlamis bi bakista Hormon test sonuclarini gosterdin mi yoksa sadece ve sadece ultrasona gore mi boyle konustu ?

Yumurtalarinda tembellik oldugunu nasil anlamis bi bakista Hormon test sonuclarini gosterdin mi yoksa sadece ve sadece ultrasona gore mi boyle konustu ?
Bir de rezervlerini anlamasi icin kanda AMH diye bi test yapiliyor ona gore rezervin azalmis diyolar Ben de istanbulda bi doktora gorumustum o da karindan ultrasonla bakti rezervin cok iyi dedi noktaciklar gosterdi ban bunlar yumurta sayisi dedi ama burdaki doktorum AMH testi yapti ona gore yorumladi.Bir de tembelligi nasil anladi o cok ilgin Yumurta tembelligi pko demektir ki sende yumurtlama sorunu yok neden oyle dedi acaba

çok ilginç birgündü. sadece vajınal ultrasona bakarak bu şekilde öngörüyorum dedi ve test istedi ama acil yapılması lazım dedi ona göre 24 günde bir adet görmem bu sebepten. ama benim düzenim buydu hep. birde eşime doğru dürüst geçmişe yönelik öykü taraması yapmadılar, bilemedim. zaten doktor benim hiç yüzüme bakmadı her şeyi eşime aktardı belki böylesi iyi ama soğuk soğuk geldi bana kurulmuş robot gibilerdi.

Bir de rezervlerini anlamasi icin kanda AMH diye bi test yapiliyor ona gore rezervin azalmis diyolar Ben de istanbulda bi doktora gorumustum o da karindan ultrasonla bakti rezervin cok iyi dedi noktaciklar gosterdi ban bunlar yumurta sayisi dedi ama burdaki doktorum AMH testi yapti ona gore yorumladi.Bir de tembelligi nasil anladi o cok ilgin Yumurta tembelligi pko demektir ki sende yumurtlama sorunu yok neden oyle dedi acaba
2 yıldırsürekli doktora gidiyorum ve bir kere bile demedi yumurtlamamda sorun var, üstelikdüzenli adet görürüm 24 günde bir ama oda ona göre sorun. eşimde biraz panik yapıp acele karar vermemiz için yaptılar sanki diyor, telaşlandırmsk için. test mest yok bilmediğimden size soruyorum işte. bir önceki merkezde sorun yok herşey yolunda gibi ama bu testleride görelim dedi. yarın öğrenicez ne kadar başarılı öngörmüş profesörümüz yoksa eşimmi haklı,

çok ilginç birgündü. sadece vajınal ultrasona bakarak bu şekilde öngörüyorum dedi ve test istedi ama acil yapılması lazım dedi ona göre 24 günde bir adet görmem bu sebepten. ama benim düzenim buydu hep. birde eşime doğru dürüst geçmişe yönelik öykü taraması yapmadılar, bilemedim. zaten doktor benim hiç yüzüme bakmadı her şeyi eşime aktardı belki böylesi iyi ama soğuk soğuk geldi bana kurulmuş robot gibilerdi.
24 gunde bi adet gormen yumurta rezervini azaltabilir yine de kesin konusmamak gerekir Ongoruyorum demis zaten adam Ben de ilk gittigimde bana polikistik over sendromundan supheleniyorum dedi Ben dedim adetim duzenli ve 28 gunde bi olur Olsun duzenli adet olanlardada yumurtlama sorunu olabilir dedi AMH testi istedi cok sukur test sonucu cok iyi geldi Yanilmisim dedi ama bunu duyana kadar 1 hafta test sonuclarini bekledik benim moral cokmustu Doktorlar yanilabiliyor o yuzden testlerden sonra konustuklarini dikkate almak gerekir.Bi de benim bi arkadas 15-20 gunde bi adet oluyodu normal duzeni buydu ona soyledim AMH testini yaptirdi ve maalesef dusuk cikmis yani rezervi azmis :(

Back
X