- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
dün burada da kesildi şükür ki uzun sürmedi sana katılıyorum fazla fazla tüketip bedelini ödemeyenlerde vardır günahları boyunlarınagünaydın millet. ay sabah sabah sinir krizi geçirdim ya, üç gündür suları kesiyorlar neymiş tüketim fazlaymış, bu sabah baktım su var attım kendimi banyoya, senmisin giren tak su gitti kaldım öylece. yemin ederim o halde belediye gidip ortalığı birbirine katasım geldi yaz günü birde bayram arifesi olacak işmi. fazlaysa fazla tüketim cayır cayır ödüyoruz parasını. fazla tüketen kimse onu bul onunkini kes. zaten akşama kadar çalışıyorum evde yokum su yüzü gördüğümüzmü var
canımmm günaydınnn doğum günün kutlubolsun inşsllah hsmilesindir ve güzel bir doğum günü hediyesi olur sizlere, eğer değilsende bak eşin seni hala çok seviyorki ne güzel bir jest yapmış. bizimkimi bu sabah tersinden kalktı benmi bilemiyorum ama bir bavuldan gerildik ve salak şeylerden bir iki takıştık ama inatla kavga etmedim yüzünede söyledim canım istemiyor, başka zaman geldiye. en sonunda normale döndük, bu durduk yere tüpe gitme işi yormuş anlaşılan. neyse kızlar geçte olsa normsle döndük ve eşimin allesine köye gidiyoruz, iki gün yokum hepinixi seviyorum iyi bayramlartünaydın kızlarrrrr
bugün güzel bir gün benim doğum günüm hem arife tatile giriyoruz ohhh :)
2 yıldır eşimden ikinci defa çiçek aldım bugün hediyelerim var arkadaşlarımdan falan pek bir mutluyum sizinle paylaşmak istedim
bu arada hala kimseye sonucumun negatif çıktığını söylemedim zaten reglimede var o zaman öğrensin herkez hemde huzurumuz kaçmasın
ozgskne2011 kafaya hiçbirşey takma güzelim boşver azıcık mutlu olmaya çalış olurmu bak bayramdan sonra yeni telaşlarımız var şimdiden yorma kendini
Doğum günün kutlu olsunnn nice güzel yıllaratünaydın kızlarrrrr
bugün güzel bir gün benim doğum günüm hem arife tatile giriyoruz ohhh :)
2 yıldır eşimden ikinci defa çiçek aldım bugün hediyelerim var arkadaşlarımdan falan pek bir mutluyum sizinle paylaşmak istedim
bu arada hala kimseye sonucumun negatif çıktığını söylemedim zaten reglimede var o zaman öğrensin herkez hemde huzurumuz kaçmasın
ozgskne2011 kafaya hiçbirşey takma güzelim boşver azıcık mutlu olmaya çalış olurmu bak bayramdan sonra yeni telaşlarımız var şimdiden yorma kendini
Allah mutluluğunuzu arttırsın canım benim geçecek hepsi inşallahcanımmm günaydınnn doğum günün kutlubolsun inşsllah hsmilesindir ve güzel bir doğum günü hediyesi olur sizlere, eğer değilsende bak eşin seni hala çok seviyorki ne güzel bir jest yapmış. bizimkimi bu sabah tersinden kalktı benmi bilemiyorum ama bir bavuldan gerildik ve salak şeylerden bir iki takıştık ama inatla kavga etmedim yüzünede söyledim canım istemiyor, başka zaman geldiye. en sonunda normale döndük, bu durduk yere tüpe gitme işi yormuş anlaşılan. neyse kızlar geçte olsa normsle döndük ve eşimin allesine köye gidiyoruz, iki gün yokum hepinixi seviyorum iyi bayramlar
InsallahhhhhDoğum günün kutlu olsunnn nice güzel yıllara
bu yaşın bebeğini getirir inşallah sana bebeğini kucağına sağlıcakla alasın
Amiiiinnnnn*Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Bu değerli Ramazan Bayramında, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.aminnnnnnnn
Iyi bayramlar...canımmm günaydınnn doğum günün kutlubolsun inşsllah hsmilesindir ve güzel bir doğum günü hediyesi olur sizlere, eğer değilsende bak eşin seni hala çok seviyorki ne güzel bir jest yapmış. bizimkimi bu sabah tersinden kalktı benmi bilemiyorum ama bir bavuldan gerildik ve salak şeylerden bir iki takıştık ama inatla kavga etmedim yüzünede söyledim canım istemiyor, başka zaman geldiye. en sonunda normale döndük, bu durduk yere tüpe gitme işi yormuş anlaşılan. neyse kızlar geçte olsa normsle döndük ve eşimin allesine köye gidiyoruz, iki gün yokum hepinixi seviyorum iyi bayramlar
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNInsallahhhhh
rabbim hepimizin önce göbüslerimizi sonra sağlıkla kucaklarimizi doldursun biran önce
belki negatif değildir.Benim tahlilimi dün yaptirmam lazimdi ama korkumdan hala yaptirmadim yarin yaptirip kandaki sonucla negatifimi tastiklicem
bu söylediklerinin hiçbiri karın şişliği yapmaz bence. tabi işinde uzmanı değilim. ayrıca dış gebelikte ağrı falan yapar zamanla o çok başka birşey hatta tüplere bile zarar veriyor sen bakma herkesin lafına. millet uzman olmuş masşallah.Keşke yani insallah
her gören kondurdu zaten hamilelik degil seninki hemen bu kadar göbek sismez dis gebelik olmustur yada adet olamayinca kist olmustur falan falan o kadarda dikkat ettim insan icine cok cikmamaya ama bu kadar oldu malesef insan çıldırıcak bildiğin
bu söylediklerinin hiçbiri karın şişliği yapmaz bence. tabi işinde uzmanı değilim. ayrıca dış gebelikte ağrı falan yapar zamanla o çok başka birşey hatta tüplere bile zarar veriyor sen bakma herkesin lafına. millet uzman olmuş masşallah.
canım hoşgeldin, sürecini ve sonucu paylaşırsan sevinirim, inşallah herşey güzel olur sonucunu alırsın. Allah yardımcın olsun. dikkat et kenfinebende 3 yıllık evliyim ve 16 temmuz 2015 perşembe günü yai arefe günü aşılama yapıldı ve 31 inde gidicez kontrole hsg çekildi banada ama zordu sancı adet sancısı nın ağırlaşmış hali idi şükür temiz çıktı dediğiniz herşeyi bende uyguladım bende yumurta tembelliği varmış 20 gündür iğne yiyordum ve vitamin ve coraspirin kulannım hala içiyorum kabızlık oldu bendede yan etki
ibeklemedeyiz çok zormuşhiç bişiy dışardan göründüğü gibi değilmiş
hergün iğne psikolojisi ya etkileri umutlar hayalller yorgun beden vs. ilk aşılamamız ve tedirginim heycanlıyım hayırlısını diliyorum allahtan benimde göğüslerim ağrıyor vajinaya uygulanan jel ağrı yapıyo ve sabah akşam yapıyorum ama katlanırım herşeye mercimeğimi kucağıma almak için herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?