• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlikten anlayan hanımlar?

Koltuğa traş köpüğü sık biraz bekle sonra dişfırçası ile iyice fırçala, belki işe yarar.
Ben çocukların ürettiği çikolata lekelerini araba koltuklarımdan öyle çıkarıyorum

Real markette leke çıkarıcılar var küçük şişede. Bi kaç çeşidi mevcut üzerinde hangi lekeleri çıkaracağı yazıyor, kan ibaresi bulunanı al kullan

Kan lekesi ılık suyla çıkar canım. Çok sıcak su ve çamaşır suyu kullanırsan leke kumaşa işler. Sen nemli bi bezle sil bence hafifletirsin istersen silmeden önce spreyle lekeyi biraz ıslat.
Aslında hiç deterjan kullanmasan daha iyiydi şimdi deterjan sebebiyle yerleşmiş olabilir.
Hem ayıp bişey değil eşin götürsün yıkamaya sen utaniyorsan.

kızlar tuhaf bir konu olacak bu sefer.. Utanıyorum da :KK43:
Özet olarak başta sorayım bi. Kurumuş kan lekesi araba koltuğundan çıkar mı?

Geçen gün arabayla uzun yola çıktım. Regl olmuşum yolda. Koltuğa geçmiş. Ama ben bir şey hissetmedim. Uzuuun uzuın gittm. İstanbul ankara hiç durmadan.. Kayınvalideme gidiyodum hem de.

Arabadan bir indim kırmızı.. Hemen orayı bir şeyle kapadım üstüne poşet koydum. Orada temizlemeye çekindim. İstanbula geldim. Ve tabiki malesef o artık kurumuş kan lekesiydi.

Ariel professional döktüm. Beklettim. Sildim sildim. Çıkmadı. Nasıl çıkarırım. Çok utanç verici bir yer. Bir an önce gitmesi lazım... :KK43:
Amwayin temizlik malzemeleri var onlar cok iyi cikariyo kan lekesini bnm burnum kanamisti carsafa kayinvalidem o amwayden biraz doktu sildi bi bezle hemen cikti

kızlar tuhaf bir konu olacak bu sefer.. Utanıyorum da :KK43:
Özet olarak başta sorayım bi. Kurumuş kan lekesi araba koltuğundan çıkar mı?

Geçen gün arabayla uzun yola çıktım. Regl olmuşum yolda. Koltuğa geçmiş. Ama ben bir şey hissetmedim. Uzuuun uzuın gittm. İstanbul ankara hiç durmadan.. Kayınvalideme gidiyodum hem de.

Arabadan bir indim kırmızı.. Hemen orayı bir şeyle kapadım üstüne poşet koydum. Orada temizlemeye çekindim. İstanbula geldim. Ve tabiki malesef o artık kurumuş kan lekesiydi.

Ariel professional döktüm. Beklettim. Sildim sildim. Çıkmadı. Nasıl çıkarırım. Çok utanç verici bir yer. Bir an önce gitmesi lazım... :KK43:
Canım benim de benzer olay başıma geldi bembeyaz halıma bi Kaşık yağda kavrulmuş salça döktü misafirlerim. Roosmanda leke canavarı diye ürünler var herbir leke için ayrı ayrı satılıyor dene derim çok etkili onlar

Canım benim de benzer olay başıma geldi bembeyaz halıma bi Kaşık yağda kavrulmuş salça döktü misafirlerim. Roosmanda leke canavarı diye ürünler var herbir leke için ayrı ayrı satılıyor dene derim çok etkili onlar

Evet dr beckmann leke canavarı 1 Alıcam bugün :)

gecmis olsun herkesin basina gelebileck bir durum insallah cikar leke o_O benim esofmanma gectiginde kaynar suyla yikayinca citileyince cikiyordu canim arabaya nasil olacak bilmiyorum :(

Sonax araba koltuğu tenizleyicisi var. Her şeyi çıkarıyor. Yıllanmış çikolata lekesini bile çıkardık onunla. Evimde her çeşit temizleyici var, en çok memnun kaldığım o. Herkese de tavsiye ederim. İnternetten 16 tl'ye almıştım.

Back