Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesela evimde yerler laminant ben paspas yapıyorum hep paspas izi kalıyo en sinir olduğum sey yaa![]()
scotch brite in yesil mopu var ucu degişiyor eskidikçe çok memnun kalırsın bizim ev parke yazları halıları kaldırıyoruz bazen tembellik yapıyorum süpürmeden siliyorum sadece normal viledayla böyle bisey yapamassın saclar ordan oraya yürürler viledayla ama yeşil mopun üstünde kalıyorlar suda sıkıncada suda kalıyor
lacivert olanıda kullandım ama en kalıtelısı yeşil olan suyu kalmıyor ustunde
cok seveceksın al bence
scotch brite pratik paspas olarak geçiyor
................
bunu kullan![]()
sadece laminantla ilgili bi sorunmu yoksa genel anlamdamı püf noktası aradınız.ben evili değilim evim yok henüz yakın bi zmanda olck ama anneme bu konuda yardımcı oluyorum.ben işe banyodan başlıyorum çamaşır varsa atıyorum makineye ben temizliği bitirinceye kadar biter asarım mantığı ile.
sonra banyo çöplerini boşaltıyorum çöpleri temizlemekle başlıyorum.
sonra lavabo wc küvet ne varsa domestosla fırçalayıp köpüklü bekletiyorum onlar köpüklü beklerken çöpleri uzaklaştırıyorm elektirikli süpürgemi kuruyorum.
oraları durulayıp banyo wc lavabo işi hallalmuş oluyor banyonun yerinide silip ordan çıkıyorum.
geriside kolay zaten dağınıklıklr toparlandıktan sonra elektirikli süpürge tutuyorum en son yer siliyorum suyuma domestos katıyorum bazen yüzey temizleyici.
annem usulü koyuyorum kovaya bezimi suyumu sıka sıka güzelce siliyorum.diğer türlüsü sulu bırakıyor tam almıyor tozunu gibi geliyor
.sonra en son mutfak yeri siliniyor ordanda balkona ageçiyorm.balkonu silerken yerlerim kurumuş oluyor iz olmaması için içerde dolaşmıyorum
sonra yerler kurumuş oluyor içeri geçip cam sil kuru bez eşliğinde toz aldımı makinemde bitirmişse çamaşırlar balkona tamam oluyor gayette güzel oluyor aradaki 10 farkı görüyorum resmen
tabi dip köşe temizlik biraz daha farklı kanepe altlarını camları vitrini falan heryeri elden geçirmek lazım.her zman kanepe kaldırmıyorum sopanın ucuna bir bez dolayıp kanepenin altına uzatıyorum tozunu aldırmaya bakıyorm.
halıları bazen plastik halı fırçasıyla kovaya su hazırlayıp tarıyorum sonra fırçamı kovanın kenarında silkiyorum tekrar suya batırıp silkip taramaya devam ediyorum.halılar çok güzel oluyor.çıkan şeylere inanamıyorm elektiriklü tutulduğu halde birde böyle benimki herkeisn yöntemi farklıdır sırası farklıdır ama ben bu şekilde yapıyorum.kolay gelsin hanımlar![]()
scotch brite in yesil mopu var ucu degişiyor eskidikçe çok memnun kalırsın bizim ev parke yazları halıları kaldırıyoruz bazen tembellik yapıyorum süpürmeden siliyorum sadece normal viledayla böyle bisey yapamassın saclar ordan oraya yürürler viledayla ama yeşil mopun üstünde kalıyorlar suda sıkıncada suda kalıyor
lacivert olanıda kullandım ama en kalıtelısı yeşil olan suyu kalmıyor ustunde
cok seveceksın al bence
scotch brite pratik paspas olarak geçiyor
mesela evimde yerler laminant ben paspas yapıyorum hep paspas izi kalıyo en sinir olduğum sey yaa![]()