ben bimden aldığım kireç çözücü ile sonra da cifle ovuyorum tertemiz oluyor
Sana 100 de 100 gecirecek bir tavsiyede bulunayim bulasik teli ile once normal bir süngerle cifle daha sonrada telle cam olmadigi icin cizilmez ama sen yinede bir köşesinde dene daha sonra durula bir tane bile su lekesi bulamazsin
belki bu kadar dertli insan temizliği ne yapsın diyebilirsiniz arkadaşlar :) aklımda ki sıkıntıları atıp bunalmamak için kendimi temizliğe verdim ... en büyük sıkıntımda duşa kabin !!! ne yaptımsa geçiremedim su ve kireç lekelerini ... kalın plastik türü bir şey kapakları cam değil ... siz nasıl yapıyorsunuz nasıl geçiyor su lekeleriniz ... temizlikle ilgili diğer püf noktalarıda alabilirim arkadaşlar .... şimdiden saygılar teşekkürler ...
Eğer duşakabininiz eski ve dandik birşeyse çıkmıyor arkadaşım.
Bende uğraştım uğraştım çıkmıyor.
En son buhar makinası ile denedim yine çıkmadı.
Ama eski evimdeki yeni ve cam gibi bişeydi sıkıyodum cilitbangi bide suyu tuttummu pırıl pırıl oluyordu.
sana bir akıl vereyimde dua et öncelikle ev silme işlerinde mkrofiber bezler çok faydalı çok güzel tabi paraya kıyacan biraz cnm kireç ve su lekesinede yüzde 1000 çözümse cillit bangin turuncullu kireç ve su lekesini ovalamadan çıkaran bi deterjan süper ötesi bişi ben bizzat kullandım çok çok memnunum reklamı bile çıkıo arada tv de
merhaba arkadaşlar ben de duşakabinimdeki su lekelerinden cok müzdariptim.Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Amway'in günlük duş temizleyicini aldım.Konsantre bir ürün suyla karıştırılıyor ve spreyle banyodan cıkmadan önce sıkılıyor daha sonrada da sadece durulanıyor , ovmaya bile gerek yok .ben kireç lekelerimden kurtuldum.
Tavsiye ederim.
belki bu kadar dertli insan temizliği ne yapsın diyebilirsiniz arkadaşlar :) aklımda ki sıkıntıları atıp bunalmamak için kendimi temizliğe verdim ... en büyük sıkıntımda duşa kabin !!! ne yaptımsa geçiremedim su ve kireç lekelerini ... kalın plastik türü bir şey kapakları cam değil ... siz nasıl yapıyorsunuz nasıl geçiyor su lekeleriniz ... temizlikle ilgili diğer püf noktalarıda alabilirim arkadaşlar .... şimdiden saygılar teşekkürler ...
arkadaşlar tabiki cif yağ çöz çıkartıyor bimdeki çıkartmasıda gerekiyor zaten petrol bazlı kanser üreten ve asit dolu içleri ama bizim ürünlerimiz bitkisel ve su bazzlı oksijen içerilikli nasılki biz oksijen almadan nefesimiz azalır astım bronşit hastalarına ve ertürlü zor lekelere birebir iyi açın sayfamıza bakınız lütfen amway 55 yıllık bir market gidip bilmediğimiz saçma sapan ürünleri kullandık yıllarca ev hanımlarından yüzde 90 nının ellerine gidin bakın sert çatlak kuru bitmiş birde bizim ürünlerimi kullanan hanımlara bakın eşlerinin bütçelerini zayıflatarak ve elleri bebeksi dokunuş hep güleçler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?