temizlikle ilgili yardım !!!!

ben bimden aldığım kireç çözücü ile sonra da cifle ovuyorum tertemiz oluyor

arkadaşlar tabiki cif yağ çöz çıkartıyor bimdeki çıkartmasıda gerekiyor zaten petrol bazlı kanser üreten ve asit dolu içleri ama bizim ürünlerimiz bitkisel ve su bazzlı oksijen içerilikli nasılki biz oksijen almadan nefesimiz azalır astım bronşit hastalarına ve ertürlü zor lekelere birebir iyi açın sayfamıza bakınız lütfen amway 55 yıllık bir market gidip bilmediğimiz saçma sapan ürünleri kullandık yıllarca ev hanımlarından yüzde 90 nının ellerine gidin bakın sert çatlak kuru bitmiş birde bizim ürünlerimi kullanan hanımlara bakın eşlerinin bütçelerini zayıflatarak ve elleri bebeksi dokunuş hep güleçler

Sana 100 de 100 gecirecek bir tavsiyede bulunayim bulasik teli ile once normal bir süngerle cifle daha sonrada telle cam olmadigi icin cizilmez ama sen yinede bir köşesinde dene daha sonra durula bir tane bile su lekesi bulamazsin

arkadaşlar sakın marketlere gidip bir yığın deterjanlar doldurmayın yapılması gereken bizdede var sıkıntı duş temizleyicisi amwayda satılıyor oraya özel bir kullanın görüceksiniz mis gibi bir koku bütün leker kirler ve çok uzun zamn götürüyor temizliğide

.......

Bu ürünü 6 yıl önce teyzem getirmişti. Elden pazarlama yapan bir arkadaşı satmış. 1-2 damlasını sıcak suya eklemek suretiyle 1 şişeyi yaklaşık 2 senede bitirdim. 3 ev değiştirdim, aynı zamanda bulaşık suyuna da damlattım. Portakal kokulu hoş bir ürün. Hatırlattığınız iyi oldu, benimki de bitmişti :) Yanlış hatırlamıyorsam 2010 yılı ağustos ayında üye olmuştum. Ya da temmuz. Daha sonra Eylül - ekim gibi bir şişe daha siparişim oldu. Üyeliğim çoktan bitti ama kaydım hala vardır muhtemelen. Seçil ANGUN tavsiye etti diyebilirsiniz. Gerçi sizi üyeliğe yönlendirmeye çalışacaklar. 2010 yazında 100 tl. lik alışveriş, 75 tl. ye düşüyordu. Bu tutarda alışveriş yapıp onay verdiğinizde üyeliğiniz başlıyordu. Ama üyelik düşünmüyorsanız ürün bedelini size bildirecekleri banka ya da posta havalesiyle ödeyip firmaya haber verin, hemen gönderiyorlar. Ben posta havalesi yapıp ürün kodu ve adedine kadar her şeyi yazıyordum. Böyle işte. Benim duşakabinim de plastik bu arada. Üstelik evimde 4 kedi, 1 köpek yaşıyor. Derzlerinizi, her türlü yüzeyi, bulaşıklarınızı, musluklarınızı, tezgahınızı, lavabo, wc., banyonuzu, camlarınızı, çerçevelerinizi, ahşabı bile (dikkatli olmak kaydıyla) gönül rahatlığıyla temizleyeceksiniz inanın. Uzun mu oldu. Kullanın, kısa anlatmış diyeceksiniz. Reklam gibi oldu ama ben gerçekten çok memnun kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Buhar makinesini ben de denedim. Plastikte işe yaramıyor. Üstelik daha bir bulanık oldu artık. Hep kullandığım bir ürün vardı. Ama siparişle geliyor, konu sahibi arkadaşa da yazdım. Ürünü ben satmıyorum. Ben müşterileriyim. Posta havalesi yapmak için çarşıya gitmeye üşendiğim için eşime başka deterjanlar aldırıyordum ama aynı sonucu almak bir yana yanına bile yaklaşamıyorum. Duşakabin kadar Amerikan kapılarım da dert. Evde sigara içildiği ve çamaşır suyuyla sildiğim için sapsarı oldular. Kiracı olduğum için de fazla bir şey yapamıyorum.
......
Bir inceleyin, bir kenara not edin. Belki bir gün denersiniz :)

Son düzenleyen: Moderatör:

bende bunu diyecektim :) gerçekten mükemmel bir ürün sıkıp bekliyorsun suyla duruluyorsun
ilk kullandığımda şok oldum kesinlikle tavsiye ederim

duşakabininiz buzlu mu normal cam mı??

Bu evde 6 yıldır oturuyorum. 6 yıl aynı sorunu yaşadım. En son yine yıkarken bi baktım jelatin gibi bir uç vermiş çekip ucundan cikarttim. Cam gibi oldu resmen şimdi iz falan yapmıyor. Kenarında biryere iğne gibi birseyler deneyin. Belki Sizinkiler vardir

bitkisel bazlı temizleyici nasıl birşey... sonuçta onların içinde de kimyasal var... bildiklerim yanlış mı?

2 hafta önce öğrendiğim bilgiyi paylaşayım :)

kesinlikle BULAŞIK MAKİNALARINDA KULLANDIGIMIZ PARLATICI...

süngere dökün ve silin...

inanamazsınız sonucuna

Amway in duş için loc u var. Oda harika duştan sonra spreyleyip bırakıyorsun bi daha ki duşa kadar tertemiz....

Cif aktif kalkan kullandım, çok memnun kaldım tavsiye ederim..
Banyo kuruyken her yerine püskürttüm fırçayla yaydım ve beklettim..
Sonra duruladım mis gibi oldu

Sadece ince bulasik teli ve cif super temizliyor zaten onlarin cogu sabun kalintilari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…