temizlikle ilgili yardım !!!!

Benimki de öyle canım desenli buzlu gibi ayrıca su lekesi olsa da fark edilmiyor bir de daha kolay temizleniyor düz beyazlar çok zor gerçekten.

taze ev hanımı olarak çok faydalı bilgiler aldım canım çok teşekkür ederim :):):):)

Her zaman kullandigimiz cif kremler var onun simdi spreyleri cikmis cok guzel cif banyo sprey cif mutfak sprey diede siniflandirmislar ben onu kullaniyorum sadece sıkip kuru veya nemli bezle siliyosun ben kuru bezle siliyorum sonuc muhtesem isil isil oluyo marketlerde rahatlikla bulursun dene bi pisman olmazssin

bugün annemlere gittim , yengem markete gidiyormuş bende rica ettim cilitbang varsa turuncu olandan alırmısın diye ... bulmuş gelmiş sağolsun :) şimdi geldim eve ... bi deneyeyim dedim sonuç müthiş :) 7 aydır hiç bu kadar kolay temizlememişti bu duşa kabin :) bunu bulanda bana burdan bana tavsiye edenden de allah razı olsun :):):) iyi ki varsınız :)

arkadaşlar cif demiş amaaslaaa
bende cifi bişey sanıp kullananlardanım ta ki marc alana kadarrr
cififn hiçbiride beşpara etmez

merhaba arkadaşlar ben de duşakabinimdeki su lekelerinden cok müzdariptim.Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Amway'in günlük duş temizleyicini aldım.Konsantre bir ürün suyla karıştırılıyor ve spreyle banyodan cıkmadan önce sıkılıyor daha sonrada da sadece durulanıyor , ovmaya bile gerek yok .ben kireç lekelerimden kurtuldum.
Tavsiye ederim.

Merhaba cnm, aynı dertten bende muzdaripdim, taa ki mark banyo power hijyeni bulana kadar :) reklam metni gibi oldu biraz
Bütün kabine sıkıyorum, süngerin yeşil kısmıyla köpükleri dağıtıyorum, ovar gibi ama çok uğraşmadan sorada suyla akıtıyorum, pırıl pırıl oluyor :)

Şu reklamlardaki cillit bang'i kullanan var mı?
Sıkıp bekletip duruluyormuşuz. Ovalamaya gerek yok falan diyor reklamlarda ama inanamıyorum pek.

Şu reklamlardaki cillit bang'i kullanan var mı?
Sıkıp bekletip duruluyormuşuz. Ovalamaya gerek yok falan diyor reklamlarda ama inanamıyorum pek.

ben kullandım canım , 2 yada 3 defa sıkıyorum süngerle dağıtıyorum su ile akıtıp temiz bir bezle kuruluyorum .. sadece 3 dakika sürüyor ovmadan yorulmadan tertemiz bir kabin :)

Cevapları net okumaım yazan varmı bilmiyorum ama benım tek çözumum mr muscle banyo :) ıcıne dısına sıkıp sarı bezle sılıp duruluyorum bittiiiii :))))

şimdi arkadaşım bende hep derdim eskiden nasıl bu temizlik ürünleri bunları nasıl çıkartıcam diye ama insan denemeden bilemez ben evimde yüzde 100 amway kllanıyorum çıkaramayacağı leke pis yer yok duşuna gelince benimde sorunum vardı ma artık yok çünkü amwaya üye oldum kendi ürünlerimi alabilmek için şimdi günlük duş temizleyiciyi alıyorsun hiç birşe kalmıyor birsene gidiyor bu ürün fiyatta uygun 117081 kodu ilgilenirsen yrdımcı olurum

kirece karsi, sirke veya karbonat kullan cok etkili !!!

pazarlamacı gibi yorum yapmışsınız.anway ürünelri satıyorsunuz sanırım

Eğer duşakabininiz eski ve dandik birşeyse çıkmıyor arkadaşım.

Bende uğraştım uğraştım çıkmıyor.

En son buhar makinası ile denedim yine çıkmadı.

Ama eski evimdeki yeni ve cam gibi bişeydi sıkıyodum cilitbangi bide suyu tuttummu pırıl pırıl oluyordu.

pazarlamacı gibi yorum yapmışsınız.anway ürünelri satıyorsunuz sanırım

Ben banyo temizleyicisini denedim çıkarmadı.

Ürünlerinden memnun olmadığımdan değil, bende kullanıyorum ama dediğim gibi duşa kabinlede alakalı biraz. Pardon diğer arkadaşa yazacaktım aslında

Son düzenleme:
Amwayın duşa kabin temizleyici deterjanı var onu süngere döküyorum ve sürüyorum duşa kabine biraz sonra duruluyorum.
Duruladıktan sonra camsil şişesine doldurduğum sirkeyi camlara püskürtüyorum. Banyo sirke kokuyor başta ama kireç lekesi kalmıyor sirke de daha uzun süre temiz kalmasını sağlıyor.
Sana kolay gelsin arkadaşım.
öneri çok denersin artık.

Kesinlikle sana katılıyorum bende aynısını kullanıyorum heryer ışıl ışıl oluyor ben almanyada yaşıyorum burda sular okadar kireçliki heryer su lekesini bırak beyaz oluyor resmen bende tavsiye ediyorum

ben bimden aldığım kireç çözücü ile sonra da cifle ovuyorum tertemiz oluyor

Cillit bangin hem mutfak,hem de banyosunu yilardir kullaniyorum.cok ta memnunum.banyosunu her banyodan sonra sikiyordum,dus kabine ve kabin icindeki fayanslara,guzel bir urun.dus kabin cami icin bir suredir amwayin locunu sulandirip,spreyli kaba koyuyorum,dus kabin camina sikip biraz bekleiyorum,sonra hani su araba yikadiklari buyuk firclar var ya onunla fircaliyorum,durulayip kucuk bir cekceklesuyu cekiyorum.cillit bang daha az kullaniyirum cami ve fayanslarin parlakligini almasin diye.
Camasirlar icin bir tavsiyem olacak.amwaydan bir locu kullaniyorum,bir de Sa8 diye bir urunu var.hem beyazlara,hem renklilere deterjana bir kapak ekliyorum.camasirlarin renkleri daha guzel cikiyor.eskimis sweatlerinrengi bilecanlandi.
Plastik bulasik sepeti gibi sert plastiklerde olusa n kirec lekeleri icinde kirec cozucu bir numara.caydnlikar icin limon tuzu doldurup kaynatin.
Kendimi bir an cok hamarat bir ev hanimi gibi gordumdegilimdir aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…