- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
bu duşa kabinlerin buzlu olanları yani desenli olanlarından neden yaptırmadınız. düzleri her gün kim parlatacak?
kaldı ki ülkenin suları kireçli ister istemez leke oluşur. en azından buzlular kısmen örter.
Ben de cillit bang tuurncu kullanıyorum yazıyor üzerine kireç çözücü diye zaten süper bir şey gerçekten sırf banyolar için üretilmiş cif filan hikaye hepsinin içeriği aynı ama mutfak banyo diye laf olsun diye ayırmışlar. Ben lavaboya klozete cif ve çamaşır suyu kullanıyorum ama duş başlıkları, musluklar, su lekeri hepsine cilit bang kullanıyorum parıldıyor hemde hiç ovalamıyorsun. Pahalı evet ama zaten az bir şey dökmek bile yetiyor ve baya baya gidiyor daha bereketli. Dene derim. Zaten fısfıslı sık süngerle sil sonra su tut kurula tamam bitti gitti. Başka öneri olarak fayans araları için cilit bangin beyaz olanı var o güzel ama daha etkilisi aspirin diye bir sıvı var ondan çeyreğine kadar koy fısfıslı şişeye üzerine sıcak su koy çalaka fayans aralarına sık eski bir diş fırçasıyla fırçala anında kiri atıyor hiç yorulmuyorsun çok güzel. Koltuklar için aslında üretilmiş ama fayans araları da yazıyordu kullandım harika. Halılar için kesinlikle kosla bol köpüklü çok sulu olmadan köpüğüyle sileceksin, ciliit bangin yine mutfak için yağ çözücüsü güzel. Bir de çamaşır su etkili cifini kullanıyorum mutfakta. Mutfak dolapları için amway ürünü olan loc genel temizlik. Bir kovaya ya da kaba su yap içine bir iki kapak koy süngerle sil durula benim beyaz olmasına rağmen sildim mi baya bir gidiyor toz tutmuyor ve kir tutmuyor. Temsilciler var avon gibi satan birilerini bulabilirsin netten bakıp sipariş verebilirsin aynı ürünle beyaz düz storları da çıkartıp siliyorum farkı göreceksin.
belki bu kadar dertli insan temizliği ne yapsın diyebilirsiniz arkadaşlar :) aklımda ki sıkıntıları atıp bunalmamak için kendimi temizliğe verdim ... en büyük sıkıntımda duşa kabin !!! ne yaptımsa geçiremedim su ve kireç lekelerini ... kalın plastik türü bir şey kapakları cam değil ... siz nasıl yapıyorsunuz nasıl geçiyor su lekeleriniz ... temizlikle ilgili diğer püf noktalarıda alabilirim arkadaşlar .... şimdiden saygılar teşekkürler ...
Şu reklamlardaki cillit bang'i kullanan var mı?
Sıkıp bekletip duruluyormuşuz. Ovalamaya gerek yok falan diyor reklamlarda ama inanamıyorum pek.
belki bu kadar dertli insan temizliği ne yapsın diyebilirsiniz arkadaşlar :) aklımda ki sıkıntıları atıp bunalmamak için kendimi temizliğe verdim ... en büyük sıkıntımda duşa kabin !!! ne yaptımsa geçiremedim su ve kireç lekelerini ... kalın plastik türü bir şey kapakları cam değil ... siz nasıl yapıyorsunuz nasıl geçiyor su lekeleriniz ... temizlikle ilgili diğer püf noktalarıda alabilirim arkadaşlar .... şimdiden saygılar teşekkürler ...
şimdi arkadaşım bende hep derdim eskiden nasıl bu temizlik ürünleri bunları nasıl çıkartıcam diye ama insan denemeden bilemez ben evimde yüzde 100 amway kllanıyorum çıkaramayacağı leke pis yer yok duşuna gelince benimde sorunum vardı ma artık yok çünkü amwaya üye oldum kendi ürünlerimi alabilmek için şimdi günlük duş temizleyiciyi alıyorsun hiç birşe kalmıyor birsene gidiyor bu ürün fiyatta uygun 117081 kodu ilgilenirsen yrdımcı olurum
pazarlamacı gibi yorum yapmışsınız.anway ürünelri satıyorsunuz sanırım
sana bir akıl vereyimde dua et öncelikle ev silme işlerinde mkrofiber bezler çok faydalı çok güzel tabi paraya kıyacan biraz cnm kireç ve su lekesinede yüzde 1000 çözümse cillit bangin turuncullu kireç ve su lekesini ovalamadan çıkaran bi deterjan süper ötesi bişi ben bizzat kullandım çok çok memnunum reklamı bile çıkıo arada tv de
pazarlamacı gibi yorum yapmışsınız.anway ürünelri satıyorsunuz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?