Temizlikçi

Neden temizlemesinler?
Ev Şubat ayından beri hiç temizlenmedi mi?
Çok mu büyük?
Ücret konusundan kısıtlamanız yoksa temizlenir, işleri bu..
Ne kadar ücret veriliyor ki?
Geçen sene bir bayan çağırdım.
Yok ben dolap silmem yok perde yıkamam ama neyse senin için yıkayayım gibi laflar ettim sinir oldum.
Kendim yaparım dedim. Ama tek başıma yeterli olmuyor. Çok uğraşıyorum. Sonra sinirleniyorum camla duvarla kavga ediyorum.

Izmirde genelde 2 kişi geliyorlar ama perdeleri falan siz yıkıyorsunuz,halıları silmeye falan girişmiyorlar.cam kapı banyo wc falan yapıyorlar fiyatlarda 2 kişi 150 TL Den Başlıyor

armut.com u duydunuz mu? incelemenizi tavsiye ederim ben yeni eve geçerken temizlik hizmeti aldım geçen ay ve çok memnun kaldım

Tanıdık temizlikçi varsa çevrenizde çağırın arkadaşıyla gelsin temizlesin. Ama şirket olayı çok kötü. Geçen hafta taşındık. İki kişi geldi şirketten. Yeni bina inşaat olmasını söylememize rağmen gelince gitmeye kalktılar bu ev çok zor temizlenmez çok iş var diyip para konusunda alttan alttan ima yaptılar. Halbuki ev kötü değildi kabasını hallettirmiştik camları filan. Bir sürü malzeme istediler süpürge makinesi mahvoldu bizim mesela. 50 lira nalbur parası verdik ihtiyaç için gitmişler sigara almışlar. Eşyalar gelecek 2 saat olmuş hiç dogru düzgün temizlik yapmadılar açız dediler. Çıktı cebimizden 400 lira. Halbuki 200e anlaşmıştık. İşimiz acele oldugundan bişiy de diyemedik. Başlarında da duramadık. Bizde de vae kabahat. Tabi bu benim deneyimim. Ama eşyalı ev için durum daha kolay sanırım. Her şirket kötü değildir tabi ama daha önce tanıdık vardı ona temizlettik eşyalı evimizi çok memnun olduk çevrenize sorun varsa gelip temizlesin...

O nasil sirketmis. Biz de insaattan çıkma yeni ev icin cagirmistik. Insaat olduğunu bildikleri icin supurgeleriyle alet edavatlariyla gelmislerdi. 2 kadin 2 erkek duvarlar camlar yerler tuvaletler banyolar her yeri pırıl pırıl yapmışlardı 1 günde. O insaattan cikma evden eser kalmamıştı. Bizden bi tane bez bile istemediler.

O nasil sirketmis. Biz de insaattan çıkma yeni ev icin cagirmistik. Insaat olduğunu bildikleri icin supurgeleriyle alet edavatlariyla gelmislerdi. 2 kadin 2 erkek duvarlar camlar yerler tuvaletler banyolar her yeri pırıl pırıl yapmışlardı 1 günde. O insaattan cikma evden eser kalmamıştı. Bizden bi tane bez bile istemediler.

Ya bikaç şeyden de şüphelendim aslında. Şirkete bağlı olabilirler ama dolandırıcı olmaları konusunda hislerim oldu. O gün o kadar yoğun ve kısıtlıydık ki hiçbir şeye hayır diyemedik. Son dakkaya kaldı her şey. Resmen gitmeye kalkmakla tehtit edip ve 2 kişinin yetiştiremeyeceğini söyleyip 3. Kişi çağırmak istediler. Ona da he dedik. Para da yükseldi tabi. Bi baktık kimseyi çağırmamışlar. Çok moralimiz bozuldu. O gün 2 kat para harcadık yemeği suyu malzemesi nalburu yol parası temizlik parası... Şirkete haber versek durumu bu sefer numaramız filan var bulaşırlar gibi. Kadının numarasından whatsap baktım bıçak resmi vardı... Sicili temiz mi değil mi bilmiyorum ama şirkete bağlıysa temizdir diye düşünüyorum... Bu olay gerçekten büyük bir ders oldu bize. Asla artık bu tarz temizlik durumlarını son ana sıkıştırmicaz... Büyük aptallık ettik. Daha temkinli olucaz...

Temizlenir azizem temizlenir, fakat nasıl bir temizlenmekten bahsettiğinize bağlı.
Tanıdığım herkes kaliteli temizlik yapan birini bulamamaktan şikayetçi. Düzgün yapan birilerine denk gelmezseniz iki değil beş kişi bile olsalar, arkalarından temizlemeniz gerekebiliyor.

Tavsiye üzerine birini bulmak gerek, temizlik şirketleriyle çaışmayın, önermem. Kendisi de titiz olan ve gelen kişiyi beğenen bir yakınınız varsa ondan gelen tavsiye en iyisi oluyor.
Böyle biri yoksa sahibinden.com 'da ilan vermenizi öneririm, oradan iş bakan tipler genelde daha iyi durumda olan, en azından bilgisayar filan kullanıp iş arayabilecek kadar entellektüel ve mantıklı insanlar oluyor. Yne de arayan insanları konuşmalarına göre elemeniz gerek. Bir iki denemeden sonra iyi birine denk geliyorsunuz.

Eviniz şu an çok kirliyse bence iki kişi yerine, dediğim yolla iyi birini bulup üst üste iki gün çağırın, yapılan temizlik çok daha oturur.

Parada anlaşırsanız bir kişi bile temizler valla ama yalapşap temizleyen birini bulmamanız önemli. Tanıdıktan araştırın, referanslı olsun.

Ev temiz olsa zaten cagirmazsiniz. Pis diyeni de anlamıyorum. Yani bir günde, bütün camlar, bütün kapilar, bütün halılar, bütün perdeler, bütün koltuklar, mutfak banyo dolaplari, fortmanto, banyo, tuvalet, balkon temizlemeye yetmez. Bu şekilde çok detaylı bir temizlik istiyorsanız sanırım 2 gün gerekir

Ya bikaç şeyden de şüphelendim aslında. Şirkete bağlı olabilirler ama dolandırıcı olmaları konusunda hislerim oldu. O gün o kadar yoğun ve kısıtlıydık ki hiçbir şeye hayır diyemedik. Son dakkaya kaldı her şey. Resmen gitmeye kalkmakla tehtit edip ve 2 kişinin yetiştiremeyeceğini söyleyip 3. Kişi çağırmak istediler. Ona da he dedik. Para da yükseldi tabi. Bi baktık kimseyi çağırmamışlar. Çok moralimiz bozuldu. O gün 2 kat para harcadık yemeği suyu malzemesi nalburu yol parası temizlik parası... Şirkete haber versek durumu bu sefer numaramız filan var bulaşırlar gibi. Kadının numarasından whatsap baktım bıçak resmi vardı... Sicili temiz mi değil mi bilmiyorum ama şirkete bağlıysa temizdir diye düşünüyorum... Bu olay gerçekten büyük bir ders oldu bize. Asla artık bu tarz temizlik durumlarını son ana sıkıştırmicaz... Büyük aptallık ettik. Daha temkinli olucaz...

Kötü olmuş gerçekten baya arsiz yüzsüzlermis. Bu tip islerde tanidik tavsiyesi cok önemli benim soyledigim sirketi bize tanidik tavsiye etmisti elemanlari cok titiz islerinde iyiler diye. Gercekten de oyleydi.

eve temizlikçi kadın alsam iki tane baştan ayağa temizlerler mi?

Bu ev bana kafayı yedirtecek.
En son şubat ayında tek başıma heryeri sildim süpürdüm kaldırdım indirdim anam ağladı.

İki kişi çağırsam bütün ev temizlenir mi?

Yoksa mırın kırın ederler mi!

Nerde yaşıyorsunuz bu arada? İzmirde yaşıyorum bana temizliğe gelen bir bayan var eğer izmirdeyseniz tavsiye ederim çok titiz ve özenli yapıyor.

110 metrekare tek kişi temizler.
Ben temizliğe gittigimde genel ev temizliği koltuk silimi yaparım sadece buzdolabı ve mutfak dolabı dökmem çünkü camlar ve kapılar zaman alıyor.
Eğer ki halı felan da sildirecekseniz 2 günde anca biter
Bu arada 2 kişi daha zor oluyor ben sirkette de çalıştım b,risi temiz yapar ötekisi sallar tamamen şans işi.
Ama detaylı temizlerim istenilen dogrultuda tabi ki evsahibine sorarım.

Armut comdan fiyat teklifleri alip istediklerinizi yazip telefonda tekrar istediklerinizi belirtirseniz sirketler genelde bu tarz calisiyor bulacaksinizdir.
Tabi yillik dev temizlik icin tercih ettik biz.annemin evi cok buyuk 2 kisi talep ettik.cok cok memnun kaldik.
Hangi şirketten memnun kaldınız?

Armut.com hikaye, sigortasız elemanlar geliyor, ustalık veya temizlik belgeleri yok, iş güvenliği belgeleri yok ucuza temizlik derken sıkıntıya girmeyelim yanii, ... Temizlik var bi araştırın haberlerede çıkıyolar aslında

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X