Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbette yaparlar.standart gunluk gelen kadinlardan degilde sirketten cagirisaniz ozel vakum buhar bisi bisi aletleriyle geliyorlar hemde.
Harika yapip gidiyorlar.
Benim haftalik gelen kadinim var annemede gidiyor.bu bahar anneme sirketten 2 kadin istedim ev 1 ay temizlik koktu : )
Armut comdan fiyat teklifleri alip istediklerinizi yazip telefonda tekrar istediklerinizi belirtirseniz sirketler genelde bu tarz calisiyor bulacaksinizdir.Hangi şirket? Valla birakma o şirketi, nadir de olsa işini yapabilenler var demek ki. Keşke ben de bulsam böyle bir yer.
Yok kız temizliyorum ama misal cam falan silmedim.ev şubat ayından beri temizlenmıyormu
Ben de bundan korkuyorum. Çağıracam kadını bi laf edecek sinir olup kovacağım sonra olan bana olacak yine.Temizlikçi tanıdık olsun bence de. Piyasada temizlikçi kıtlığımı vardır nedir, iş beğenmeyeni, 150 tlyi az bulanı ki öyle hani normal temizlik için, tül perde ütü gibi detay olmadan, iş bitti diyip yarım yamalak baştan savma sekilde erken çıkanı: ne ararsan var.
Valla millet fabrikada ayakta 8 saat çalışıyor 50 tl ancak alıyor, inşaatçılar desen anca o kadar, temizlikçiler 150 tlye burun kıvırıyor. Ben de artık almak istemiyorum, diyorum yavaş yavaş yap, oda oda, temizlikçi çağırıp sonra sinir krizi geçirme.