Temizlikçi

trustno_1

Tarot bakmıyorum.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
2.261
4.923
333
eve temizlikçi kadın alsam iki tane baştan ayağa temizlerler mi?

Bu ev bana kafayı yedirtecek.
En son şubat ayında tek başıma heryeri sildim süpürdüm kaldırdım indirdim anam ağladı.

İki kişi çağırsam bütün ev temizlenir mi?

Yoksa mırın kırın ederler mi!

Niye temizlenmesin ki? Onun için gelmiyorlar mı zaten?
1 kişi bile temizlerken bir de 2 kişi çağıracakmışsınız. Durursunuz başlarında nasıl yaptıklarına bakarsınız. Önceden yapılacak işleri söylersiniz onlar kendi yöntemlerine göre pratik yaparlar.
Ev kaç m2?

Temizleyebilirler elbette
Ev kac metrekare
cam sayısı fazla mi
Koltuklar kirli mi
Bunlar değiştirir

Tanıdık temizlikçi varsa çevrenizde çağırın arkadaşıyla gelsin temizlesin. Ama şirket olayı çok kötü. Geçen hafta taşındık. İki kişi geldi şirketten. Yeni bina inşaat olmasını söylememize rağmen gelince gitmeye kalktılar bu ev çok zor temizlenmez çok iş var diyip para konusunda alttan alttan ima yaptılar. Halbuki ev kötü değildi kabasını hallettirmiştik camları filan. Bir sürü malzeme istediler süpürge makinesi mahvoldu bizim mesela. 50 lira nalbur parası verdik ihtiyaç için gitmişler sigara almışlar. Eşyalar gelecek 2 saat olmuş hiç dogru düzgün temizlik yapmadılar açız dediler. Çıktı cebimizden 400 lira. Halbuki 200e anlaşmıştık. İşimiz acele oldugundan bişiy de diyemedik. Başlarında da duramadık. Bizde de vae kabahat. Tabi bu benim deneyimim. Ama eşyalı ev için durum daha kolay sanırım. Her şirket kötü değildir tabi ama daha önce tanıdık vardı ona temizlettik eşyalı evimizi çok memnun olduk çevrenize sorun varsa gelip temizlesin...

Valla ben dogru duzgün temizlikçi kadin bulamiyorum...ya firsatci oluyolar ya tembel...surekli peslerinden dolaniyorum...ankarada pratik ve titiz temizlikci bi bayan bulan varsa özelden ulasabilirse sevinirim...

Elbette yaparlar.standart gunluk gelen kadinlardan degilde sirketten cagirisaniz ozel vakum buhar bisi bisi aletleriyle geliyorlar hemde.
Harika yapip gidiyorlar.
Benim haftalik gelen kadinim var annemede gidiyor.bu bahar anneme sirketten 2 kadin istedim ev 1 ay temizlik koktu : )

Temizlikçi tanıdık olsun bence de. Piyasada temizlikçi kıtlığımı vardır nedir, iş beğenmeyeni, 150 tlyi az bulanı ki öyle hani normal temizlik için, tül perde ütü gibi detay olmadan, iş bitti diyip yarım yamalak baştan savma sekilde erken çıkanı: ne ararsan var.

Valla millet fabrikada ayakta 8 saat çalışıyor 50 tl ancak alıyor, inşaatçılar desen anca o kadar, temizlikçiler 150 tlye burun kıvırıyor. Ben de artık almak istemiyorum, diyorum yavaş yavaş yap, oda oda, temizlikçi çağırıp sonra sinir krizi geçirme.

Neden temizlemesinler?
Ev Şubat ayından beri hiç temizlenmedi mi?
Çok mu büyük?
Ücret konusundan kısıtlamanız yoksa temizlenir, işleri bu..

110m2 kare.
Geçen sene almıştım bir bayan.
"Senin evinde pek pismiş" deyince zoruma gitti vallahi.

Bana göre çokta pis değildi ya.

Elbette yaparlar.standart gunluk gelen kadinlardan degilde sirketten cagirisaniz ozel vakum buhar bisi bisi aletleriyle geliyorlar hemde.
Harika yapip gidiyorlar.
Benim haftalik gelen kadinim var annemede gidiyor.bu bahar anneme sirketten 2 kadin istedim ev 1 ay temizlik koktu : )

Hangi şirket? Valla birakma o şirketi, nadir de olsa işini yapabilenler var demek ki. Keşke ben de bulsam böyle bir yer.

Hangi şirket? Valla birakma o şirketi, nadir de olsa işini yapabilenler var demek ki. Keşke ben de bulsam böyle bir yer.
Armut comdan fiyat teklifleri alip istediklerinizi yazip telefonda tekrar istediklerinizi belirtirseniz sirketler genelde bu tarz calisiyor bulacaksinizdir.
Tabi yillik dev temizlik icin tercih ettik biz.annemin evi cok buyuk 2 kisi talep ettik.cok cok memnun kaldik.

Bana gelen azeri dünya tatlisi bir kadin vardi her hafta gelirdi ben evde olmadigim gunlerde oje kutularima taki kutularima kadar temizler petekleri bile soker yikardi ama evlendi ulkesine gitti 1 ay ne uzuldum anlatamam.haklisiniz yani isini layikiyla yaoan cok zor bulunuyor.

Temizlikçi tanıdık olsun bence de. Piyasada temizlikçi kıtlığımı vardır nedir, iş beğenmeyeni, 150 tlyi az bulanı ki öyle hani normal temizlik için, tül perde ütü gibi detay olmadan, iş bitti diyip yarım yamalak baştan savma sekilde erken çıkanı: ne ararsan var.

Valla millet fabrikada ayakta 8 saat çalışıyor 50 tl ancak alıyor, inşaatçılar desen anca o kadar, temizlikçiler 150 tlye burun kıvırıyor. Ben de artık almak istemiyorum, diyorum yavaş yavaş yap, oda oda, temizlikçi çağırıp sonra sinir krizi geçirme.
Ben de bundan korkuyorum. Çağıracam kadını bi laf edecek sinir olup kovacağım sonra olan bana olacak yine.:işsiz:

Back
X