merhaba bende istanbuldayım siz neresindesiniz yardımcıya ihtiyacınız varsa görüşebiliriz benimde işe ihtiyacım var daha önce temizliğe gitmişliğim var bu konuda tecrübeliyim cevap yazrsanız sevinirim
Canım güzel ifade etmişsin, belki acemidir yada cok tecrübelide olabilir anlayamadım. ben sabah 9da gidiyorum dubleks eve alt katta 5 oda var her gittiğimde bütün evi istissnasız heryeri çekip bitiriyorum, bir gittiğimde üst katın bir gittiğimde alt katın camalrını siliyorum geriye kalan işler hep aynı hatta son gittiğimde halı ve koltukta sildim akşam 5 e kadar. O biraz kolaya kaçmış galiba. ben eve gidene kadar nasıl vardığımı bilmiyorum yorgunluktan o geceyi unutuyorum. ama aldıgım paraya değiyor. Gel görki şimdi arıyorum bulamıyorum kimisi temizlikçi arar bulamaz kimisi iş arar yok. İnşallah birdahaki sefere daha iyi birini bulursun sende.
Keşke yakın olsaydık yardımcı olmak isterdim. Konu daha bu gun acıldı cıkar inşallah iyi birisi.
anladım canım seni, senin evin küçükmüş eger eli çabuksa düzenlemesini sen yaparsan ki zaten genelde öyle olur dolap içleride temizlenebilir. Benim gittiğim evler büyük oldugu için her seferinde evin tamamını bitirmeye ek olarak baska iş yapıyorum mesela o gun mutfak dolaplarının içide ek olarak temizlenir. Ama hepsinin içine bir günde yetişmek zor olabilir. sen gerçi evim küçük demişsin ev küçük olunca dolap, ayakkabılık gardlop içleride biter,Ama dediğim gibi evine ilk geliyorsa ve sürekli alınmıyorsa ev düzenine pek karışmazlar. yeterki pratik yöntemini bil elin hızlı olsun dediğin işlerde olur yani. ayrıca sabah kahvaltımı yapar giderim, üzerimide iş kıyafeti giyip giderim nasılsa kabanın altında kalıyor, vakit kaybetmemek için, yol parasıda almam :S. Herkezin bakıs açısı farklımı desem, kolaya kaçmanın yolunu bulmuslarmı desem bilemiyorum, herseyin hayırlısı.sağol canım cevabın içib 2 yıldır bu işi yapıyor ama saatlerce sürüncede bişey diyemiyoruz yetişsin diye annemde yaptı çünkü halı silinse koltuk silinmez o yapılsa bu yapılmaz tamamda ben mesela halı sildirtmedim - ütü yaptırmadım - mutfak dolaprlarının içini sildirtmedim - yemek yaptırmadım yani koltukları sildi evet ama mesela benim yemek odam bile yoktur vitrin olsa ne olacak içini silmeden dışınımı silecek koca koca vitrinler var mesela 100 tl + yol tek otobüs annemle gidip geldiler annem verdi parasını + sabah kahvaltı ve öğlen yemek verildi.
Bizim alt komşuyada temizliğe gelen varmış tesadüf rastladım yaa dedim dolapların içine falan girilmezmi? yoo giriyor dedi 80 e geliyor bize dedi tanıdıkmış artık ama bilemem onun beğendiğini ben beğenmem.
Mesela ilk yatak odası hemen toz aldı biz dedik toz alma perdeler inecek hurçlar inecekzaten toz akacak baştan kirlenir.
benim sorum mutfak dolaplarının içini temizlermi?
gardırobun açıkta kalan dolap içi kenarları temizlenirmi;?
buzdolabının içi temizlenirmi?
ayakkabı dolabının içi temizlenirmi?
birdaha birini çağırdığımızda bizde bilinçli olalım diye lütfen cevap yazarsanız çok sevinirim.
Allah sizlerinde yardımcınız olsun inşallah işleriniz açılır. Güvenilir ve iyi yerlere gidersiniz.
Mesajını okudum canım ama cevap yetkim yok henüz, beylikdüzü görmüşsün, ulaşım kaç vesait olur tam olarak neresindesin bilemedimki. istersen is_var_gibi@hotmail.com adresinden e-posta atabilirsin.sultancıım bende arıyorum g.o.p oturuyorum
nerde oturuyordunn cnm
Mesajını okudum canım ama cevap yetkim yok henüz, beylikdüzü görmüşsün, ulaşım kaç vesait olur tam olarak neresindesin bilemedimki. istersen is_var_gibi@hotmail.com adresinden e-posta atabilirsin.
anladım canım seni, senin evin küçükmüş eger eli çabuksa düzenlemesini sen yaparsan ki zaten genelde öyle olur dolap içleride temizlenebilir. Benim gittiğim evler büyük oldugu için her seferinde evin tamamını bitirmeye ek olarak baska iş yapıyorum mesela o gun mutfak dolaplarının içide ek olarak temizlenir. Ama hepsinin içine bir günde yetişmek zor olabilir. sen gerçi evim küçük demişsin ev küçük olunca dolap, ayakkabılık gardlop içleride biter,Ama dediğim gibi evine ilk geliyorsa ve sürekli alınmıyorsa ev düzenine pek karışmazlar. yeterki pratik yöntemini bil elin hızlı olsun dediğin işlerde olur yani. ayrıca sabah kahvaltımı yapar giderim, üzerimide iş kıyafeti giyip giderim nasılsa kabanın altında kalıyor, vakit kaybetmemek için, yol parasıda almam :S. Herkezin bakıs açısı farklımı desem, kolaya kaçmanın yolunu bulmuslarmı desem bilemiyorum, herseyin hayırlısı.
Merhaba, benimde yardımcıya ihtiyacım var. Üsküdar da oturuyorum. Evim küçük ama müstakil. 110 metrekare ve katlı. Titiz ve güvenilir birini arıyorum. şimdilik 2 haftada 1 alıcam ama daha sonra duruma göre haftada 1 yapabilirim. tam güne nekadar alıyorsunuz? ve saat kaçtan kaça kadar? bilgi verirseniz sevinirim..
Ev temizliği işi arayanlar | Facebook yeni actım toplanalım
Merhaba ben çemberlitaştayım. İki çocuğum var. Temiz biriyim evim de çok karışmaz
İki çocukla zor oluyor tabi işler
ev hanımıyım.
Haftada bir gün bana ütü ve temizlik dahil gelebilecek güvenebileceğim dini bütün yardımcı arıyorum.
Evim küçük ,çok ütüm de olmaz.
Yoruluyorum iki çocukla biri 7 aylık diğeri 2 .5 yaşında.
Genç üşenmeyen işinin hakkını veren kişi arıyorum.
Teşekkürler
Biz göktürkteyiz devamlılık gösterebilecek biriyle sürekli çalışmak isteğinde ve niyetindeyiz sizde bu niyetlerde çalışmak isteseniz lütfen irtibata geçin teşekkürler 05327725445sultancıım bende arıyorum g.o.p oturuyorum
nerde oturuyordunn cnm
Merhaba, benimde yardımcıya ihtiyacım var. Üsküdar da oturuyorum. Evim küçük ama müstakil. 110 metrekare ve katlı. Titiz ve güvenilir birini arıyorum. şimdilik 2 haftada 1 alıcam ama daha sonra duruma göre haftada 1 yapabilirim. tam güne nekadar alıyorsunuz? ve saat kaçtan kaça kadar? bilgi verirseniz sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?