TEMİZLİK.

Valla canim gozunu korkutmak istemem ama bebegin emeklemeye basladiginda evini hergun silip supurmen gerekicek cunku her gorduklerini agizlarina atiyolar.. sen simdilik kendini kasma bebegin uyudugu ve kendini iyi hissettigin zamanlarda etrafi toplayip mutfak salon gibi toz alir supurursun.. zaten bebegin var senin suan senden cok sey bekleyen olmaz kendini kasma cok fazla sikinti etme.. zamanla hayatin rayina giriyo sen farkinda olmadan ev islerinede alisiyo insan ister istemezz ee nede olsa is basa dusunce herturlu yapiyosun senin evin senin yasadigin yerin nasil olmasini istiyosan oyle olmasini sagliyosun..

Canım çocuk yokken ev işi o kadar zor olmuyordu ara ara yapıyordum . Bi de bebeğimin bu kadar huysuz ve Miz mız olabileceğini tahmin etmedim calismiyoRum zaten evde neşe olsun diye istedik.
Eşin yardım etmiyorsa yardımı almayı teklif et haftada 1 gün yada 2 gün hangisi uyarsa temizliği yardımcı yapar,siz de diğer günler sadece ortalığı toplarsınız.

merhaba temizlik konusunda pratik ipuçlarını çeşitli sayfalardan takip edebilirsin. baya işe yarayan yazılar oluyor çoğu yerde, mesela aşağıdaki siteyi takip edebilirsin. Ancak temizlik aslında en zor ve yorucu işlerden biri , hepimize kolay gelsin
http://www.begonviltemizlik.com/blog

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…