Neden bunu sorguluyorsun??Neden 19 yaşında evlendin?
Ben istediğim için geldi. İstediğimi sorabilirim sanırım?Neden bunu sorguluyorsun??
Konu temizlik.nasıl yaşa geldi yine
Evet sorulabilir,ama herkes konuyu yaşa bağlıyor ustelik konu sahibinin erken evlenmekle bi sıkıntısı yok ki.temizlik hakkında birşeyler öğrenmek istiyor yardım istiyor.suan konu dışında sorular soruyorsunuz daha dogrusu sorguluyorsunuz.Yardım degil ki bu.neden 19 yaşında evlendin??? Eee sevdim evlendim kendi tercihi bu yondeymis demekki.(küçük yaşta evlenmeyi bende onaylamiyorum)Ben istediğim için geldi. İstediğimi sorabilirim sanırım?
Ben küçük yaşta evlendiği için suçlayıcı mı konuştum? Ya da evlenmekle hata yapmışsın falan mı dedim hayırdır bu tavır ne? Polemik yaratmaya çalışmayın. Merak ettim ve sordum, yardım etmeye de çalışmıyordum zaten temizlikten anlamam.Evet sorulabilir,ama herkes konuyu yaşa bağlıyor ustelik konu sahibinin erken evlenmekle bi sıkıntısı yok ki.temizlik hakkında birşeyler öğrenmek istiyor yardım istiyor.suan konu dışında sorular soruyorsunuz daha dogrusu sorguluyorsunuz.Yardım degil ki bu.neden 19 yaşında evlendin??? Eee sevdim evlendim kendi tercihi bu yondeymis demekki.(küçük yaşta evlenmeyi bende onaylamiyorum)
haftalık genel emızlık yaparım sıl supur toz al banyo wc temızlıgı, havlularını ıkı gunde bır falan degıstırırırım , çöpler her akşam yemekten sonra kapı önüne konur, ütü öyle zart zurt herseye yapmam sadece gereken kıyafetlere gıymedne once yaparım esım kendı utusunu kendı yapar zaten...21 yasindayim 19 yaşında evlendim. 6 aylık bebeğim var bebeğim çok huysuz açıkçası baba evinde tembellige çok alismistim . cipsim kolam filmim. nisanlandigimda arkadaşım demişti ki. evlilik zor temizlik falan . . Bende ona temizlik de ne var ki iki supur bi sil. bide toparla tamam.. zaten iki kişilik evde ne olabilir ki demiştim. ama öyle olmadığıni giördüm . . temizliğin aslında çok derin bi kavram olduğunu fark ettim ancak bebgim çok huysuz ve ben alışkın olmadığım için çok agirim ev işlerde . yetisemiyorum . hizli ve pratik olmam lazım adimin pis geline çıkmasına ramak kaldı . desinler diye değil inanın içim rahat değil hızlı ve temiz olmanın yolları nelerdir sizler sabah kalktinizda ilk ne işleri yapiyorsunuz haftalık temizlik programı ve pratiklik hakkında YARDIM LÜTFEN
Ben polemik çıkarmaya çalışmıyorum, yalnış anladın. Sadece konu neden yaşa geldi yine konu temizlikken.onu sordumBen küçük yaşta evlendiği için suçlayıcı mı konuştum? Ya da evlenmekle hata yapmışsın falan mı dedim hayırdır bu tavır ne? Polemik yaratmaya çalışmayın. Merak ettim ve sordum, yardım etmeye de çalışmıyordum zaten temizlikten anlamam.
ben 19 yaşında evlılıge degılde hemen cocuk yapmana takıldım once alışırdın ev ısıne evlılıge falan oyle çocuk yapardın.bu arada esın de yardım etmelı sana21 yasindayim 19 yaşında evlendim. 6 aylık bebeğim var bebeğim çok huysuz açıkçası baba evinde tembellige çok alismistim . cipsim kolam filmim. nisanlandigimda arkadaşım demişti ki. evlilik zor temizlik falan . . Bende ona temizlik de ne var ki iki supur bi sil. bide toparla tamam.. zaten iki kişilik evde ne olabilir ki demiştim. ama öyle olmadığıni giördüm . . temizliğin aslında çok derin bi kavram olduğunu fark ettim ancak bebgim çok huysuz ve ben alışkın olmadığım için çok agirim ev işlerde . yetisemiyorum . hizli ve pratik olmam lazım adimin pis geline çıkmasına ramak kaldı . desinler diye değil inanın içim rahat değil hızlı ve temiz olmanın yolları nelerdir sizler sabah kalktinizda ilk ne işleri yapiyorsunuz haftalık temizlik programı ve pratiklik hakkında YARDIM LÜTFEN
Esın dagınık mı?Hepinize tesekkurler canlar . başka önerisi olan yok mu özellikle pratiklik için
Canım çocuk yokken ev işi o kadar zor olmuyordu ara ara yapıyordum . Bi de bebeğimin bu kadar huysuz ve Miz mız olabileceğini tahmin etmedim calismiyoRum zaten evde neşe olsun diye istedik.ben 19 yaşında evlılıge degılde hemen cocuk yapmana takıldım once alışırdın ev ısıne evlılıge falan oyle çocuk yapardın.bu arada esın de yardım etmelı sana
Eşin haftasonları yardım etse ev temızlıgıne .Canım çocuk yokken ev işi o kadar zor olmuyordu ara ara yapıyordum . Bi de bebeğimin bu kadar huysuz ve Miz mız olabileceğini tahmin etmedim calismiyoRum zaten evde neşe olsun diye istedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?