temizlik

marsuhuba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2014
3
0
1
33
Istanbul Halkalı ve çevresi temizlik işi arıyorum... Yarım gün saat 13:00 ila 17:00 arası sürekli çalışabilegim bir iş te olabilir 23 yaşındaym tel numaram 05396755889

İstanbul Avrupa yakası tüm bölgeye gündelik temizliğe gidiyorum acillll ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE YAPILIR ACİLLLLL HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM REFERANS VEREBİLİRİM ... acillllllllll

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ... acilllll hemen gidebilceğim işler arıyorum

merhabalar kadiköydeki evimize haftada 5 gün (haftasonu tatil) saat 1 den 6 ya kadar yarıdımcı arkadaş arıyoruz. ilgilenen arkadaşlar özelden bilgi verirse memnun olurum.

Sedef46 birsey sormak istiyorum.
Madem ise bu kadar cok ihtiyaciniz var, heryere ayni seyleri hergun yaziyorsunuz da neden size is teklifi gelince ciddiyetle yaklasmiyorsunuz.? Gercekten cok merak ettim. Ben aradim sizi konustuk. Aksam ablama sorayim size haber verecegim dediniz. 3 gun sonra ben sizi aradim neden donus yapmadiniz diye. Bir numaranizi silmisim dediniz ,bir orasi bize uzak dediniz ,bir ben aradim ulasamadim size dediniz. Telefonu kaybeden ya da ulasamayan buradan yazar. Gayet aktifdiniz forumda. Ha isi begenmediyseniz o zamn ben sizi aksam arayacagim diyip insan bekletilmez. Siz bu kafayla daha cok yazar yazar durursunuz. Kolay gelsin size

siz bana internetten aldım dediniz numarayı benim sadece bu sitede ilanım yok .burda kayıtlı olduğunuzu bilseydim kesinlikle yazardım. ayrıca özrümü diledim nekadar mahçup olduğumu dile getirdim gereksiz suçlama yapıyorsunuz . yola gelince 2 kişi olarak çıkıyoruz yola ona görede vesait parası veriyoruz karşılamış olsaydınız sizinlede çalışırdık .demekki yol masrafını kabul etmediniz.beni tanımadan karalama yapmak sizinde kafanızın nasıl işlediğini gösteriyor

Sizz bir zahmet edip verdiginiz sozu tutsaysiniz arasaydiniz, isinize saygi duyup kim hangi numaradan aramis diyip ilgilenseydiniz adam akilli ben zaten yola paranizi da karsilayacakstim. Ama arama zahmetinde bulunmayip sorumluluk sahibi olmadiginiz icin saglayacagim olanaklardan da haberdar olamadiniz. Ben kafamin isleyisinin temelinde saygi var. Kendine saygi, karsindakine saygi, isine saygi...!!!

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

İstanbul Avrupa yakası tüm bölgeye gündelik temizliğe gidiyorum acillll ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum
yarım günde geliyormusunuz? geliyorsanız hem yarım günlük fiyat alabilirmiyim? gelmiyorsanız tam günlük fiyatta alabilirmiyim? zeytinbrunundayım

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE yapılır 0539 347 06 21 ACİLLLL

İSTANBUL HALKALI ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR.. KOMPLE DETAYLI TEMİZLİK CAM KAPI PENCERE MUTFAK DOLAPLARI BANYO İLGİLİ GÜVENİLİR AİLELERDEN ACİLLL CEVAP BEKLİYORUM ...HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

kastettiğiniz kişiyi tenzih ediyorum ama çıkan işe bu şekilde yaklaşıp param yok diye ağlanan, onlar zengin ama diyenlere hastayım yaaa.... millet belli bir hayat standardı yakaşlamak için sabah 5 ten akşam 9-10 a kadar çalışıyor yaaaa .... kimse bana iş bulamıyorum idye gelmesin arkadaşım okumamış etmemişse iş var temizlikçi arayan var millet iş beğenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…