Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ... acilllll hemen gidebilceğim işler arıyorum
siz bana internetten aldım dediniz numarayı benim sadece bu sitede ilanım yok .burda kayıtlı olduğunuzu bilseydim kesinlikle yazardım. ayrıca özrümü diledim nekadar mahçup olduğumu dile getirdim gereksiz suçlama yapıyorsunuz . yola gelince 2 kişi olarak çıkıyoruz yola ona görede vesait parası veriyoruz karşılamış olsaydınız sizinlede çalışırdık .demekki yol masrafını kabul etmediniz.beni tanımadan karalama yapmak sizinde kafanızın nasıl işlediğini gösteriyor
yarım günde geliyormusunuz? geliyorsanız hem yarım günlük fiyat alabilirmiyim? gelmiyorsanız tam günlük fiyatta alabilirmiyim? zeytinbrunundayımİstanbul Avrupa yakası tüm bölgeye gündelik temizliğe gidiyorum acillll ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum
kastettiğiniz kişiyi tenzih ediyorum ama çıkan işe bu şekilde yaklaşıp param yok diye ağlanan, onlar zengin ama diyenlere hastayım yaaa.... millet belli bir hayat standardı yakaşlamak için sabah 5 ten akşam 9-10 a kadar çalışıyor yaaaa .... kimse bana iş bulamıyorum idye gelmesin arkadaşım okumamış etmemişse iş var temizlikçi arayan var millet iş beğenmiyorSedef46 birsey sormak istiyorum.
Madem ise bu kadar cok ihtiyaciniz var, heryere ayni seyleri hergun yaziyorsunuz da neden size is teklifi gelince ciddiyetle yaklasmiyorsunuz.? Gercekten cok merak ettim. Ben aradim sizi konustuk. Aksam ablama sorayim size haber verecegim dediniz. 3 gun sonra ben sizi aradim neden donus yapmadiniz diye. Bir numaranizi silmisim dediniz ,bir orasi bize uzak dediniz ,bir ben aradim ulasamadim size dediniz. Telefonu kaybeden ya da ulasamayan buradan yazar. Gayet aktifdiniz forumda. Ha isi begenmediyseniz o zamn ben sizi aksam arayacagim diyip insan bekletilmez. Siz bu kafayla daha cok yazar yazar durursunuz. Kolay gelsin size