- 8 Temmuz 2014
- 89
- 14
- 18
- Konu Sahibi Huzurlu_2010
-
Yaptiginiz siralamanin tam tersi...
Beni guldurdunuz Allah ta sizi guldursun.hic gulecegim yoktuYaptiginiz siralamanin tam tersi...
şu dediklerinizi bide ben yapsam cok güzel olcak ama üstümde acayip bi tembellik varKızlar merhaba, yaz bitmeden güzel bir temizlik yapmak istiyorum. Kapılar, camlar, halılar, tüller, dolap içleri falan... Bana güzel bir sıralama yapar mısınız? Öncelikle nereden başlıyım? Fikir ve önerilerinizi bekliyorum, çok teşekkür ederim
Evet o bende de oluyo maalesef ama mecbur yapmam gerekiyor hepimize kolay gelsinşu dediklerinizi bide ben yapsam cok güzel olcak ama üstümde acayip bi tembellik var
Tabiki de yaptım, yapıyorum 5.5 yıllık evliyim. Ama herkesin bir sistemi düzeni vardır ve belki de benim yaptığımdan daha pratik olur diye akıl almak için konu açtım.daha once hıc temızlık yapmadınız mı?
cnm temızlıgın pratıklıgımı var helekı dıpköşe oluncaTabiki de yaptım, yapıyorum 5.5 yıllık evliyim. Ama herkesin bir sistemi düzeni vardır ve belki de benim yaptığımdan daha pratik olur diye akıl almak için konu açtım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?