L
liva1017
Ziyaretçi
- Konu Sahibi liva1017
-
burun aspiratörunu nasıl kullanırsun kreeftcim...ben beceremiyorumda
bende burun aspratoruyle temizliyorum,once sprey sikip yumusatiyorum,burun asprotorunu elimle sikip burnuna sokuyorum burnundayken birakiyorum,cuup diye icine cekiyorDDDDDDD,ama burun aspratorunu gorunce aglamaya basliyor,
Arkadaşlar merhaba, bebeğim bugün tam 4 aylık oldu 23 temmuzdu doğumu :)
3 gün önce nezle oldu, hiç nefes alamadı sabahladık, gece olması kabusa dönmüştü ben de daha çok tıkanıyordu çünkü. Bugüne kadar burun aspiratörünü kullanmayı becerememiştim, peçetenin ucunu kıvırıp döndürüyordum. Ama şimdi her konuda uzmanlaştım. Pompa, okyanus suyu, serum fizyolojik. Öf çok zormuş nezle (grip bile değil dikkatinizi çekerim), bebişlerinize dikkat edin, hastalanmasınlar. Şimdi daha iyi, gül gibi çabucak solup çabucak açıyorlar.
Arkadaşlar merhaba, bebeğim bugün tam 4 aylık oldu 23 temmuzdu doğumu :)
3 gün önce nezle oldu, hiç nefes alamadı sabahladık, gece olması kabusa dönmüştü ben de daha çok tıkanıyordu çünkü. Bugüne kadar burun aspiratörünü kullanmayı becerememiştim, peçetenin ucunu kıvırıp döndürüyordum. Ama şimdi her konuda uzmanlaştım. Pompa, okyanus suyu, serum fizyolojik. Öf çok zormuş nezle (grip bile değil dikkatinizi çekerim), bebişlerinize dikkat edin, hastalanmasınlar. Şimdi daha iyi, gül gibi çabucak solup çabucak açıyorlar.
cok gecmis olsun canim,nezle neyden oldu..ben yusufu az disari cikartiyorum,ciksakta cok iyi giydiriyorum...
haklısın, geçmiş olsun. zor oluyor nezle olunca da, elimde peçete ile nöbet tutmuştum bende..
Çok teşekkür ederim. Geçenlerde izinli olduğum halde önemli bir toplantım olduğu için işe uğramak zorunda kalmıştım tabi bebeğim biberona alışık olmadığı için beraber gittik. Grip bir arkadaşım vardı, bünyem kuvvetli olduğu halde ve arkadaşım 2 metreden fazla yaklaşmadığı halde bana ondan bulaştı. 3 günde atlattım, ama o dönemde maske kullanmadığım için bebeğime bulaştı. Siz de grip nezle olunca maskesiz yaklaşmayın, bu da bana ders oldu. Dışarı biz de çok çıkıyoruz, iyi giydirince bir şey olmaz bence. Hasta insanlar tehlikeli, artık daha iyi koruyacağım. Neyseki anne sütü aldığı için çabuk toparladı, 1 gece hiç uyumadık 15 dk.da bir uyandı, 1 gecede sık uyandı. Dün gece ve bugün iyiydi, 2 günde atlattı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?