Eğer işten geç geliyorsam (6-7 gibi) bir iş yapmıyorum. Yemeği sipariş veriyoruz ya da dışarıda yiyoruz o günler genelde. Daha erken geliyorsam ya da gitmediysem o gün, eşim gelmeden yarım saat önce yatağı topluyorum, mutfağı topluyorum ve kedimin kumunun olduğu yeri süpürüyorum kumları dağılmış olduğundan. Gün içinde bir yemek yapmış oluyorum. Bulaşığını ertesi gün toplarım zaten genelde. Akşam yemeğinden sonra hiç iş yapasım gelmez.Merhaba kızlar evdeki temizlik ve düzeninizi nasıl oturttunuz,
-Mesela temizlik gününüz bellimidir?
O gün mutlaka temizliginizi yapmış olurmusunuz ?
-Bi işi yapacagım derseniz yaparmısınız ?
Ben eger acil degilse aman boşver sonra yaparım diyorum
Biraz keyfime düşkün bi insanımdaHafta 1 gün mutlaka genel temizlik yaparım ama hangi gün belli olmuyo keyfime göre temizlige başlasamda diyelim toz aldım sonra bi otururum keyif yaparım sonra sil süpür falan sürekli molalı yani 2 saatlik iş oluo 5 saat nasıl yenicem bunu...
Güne enerjik baslamak için neler yaparsınız mesela ?
Erken uyandıgım zaman sersem oluyorum yani en az 10 saat uyumasam kafam güzel oluyor ?
Çocuk yok belki onunda rahatlıgı var..
2 kişi pek ev kirlenmiyor
Artık tembellikmi üşengeçlik mi bilemiyorum...
Ohoo seninki daha iyiymiş..Eğer işten geç geliyorsam (6-7 gibi) bir iş yapmıyorum. Yemeği sipariş veriyoruz ya da dışarıda yiyoruz o günler genelde. Daha erken geliyorsam ya da gitmediysem o gün, eşim gelmeden yarım saat önce yatağı topluyorum, mutfağı topluyorum ve kedimin kumunun olduğu yeri süpürüyorum kumları dağılmış olduğundan. Gün içinde bir yemek yapmış oluyorum. Bulaşığını ertesi gün toplarım zaten genelde. Akşam yemeğinden sonra hiç iş yapasım gelmez.
Temizliğe kadın geliyor. Tek yaptığım arada çıkarken banyoya fıs fıs yapıp durulamak.
Ona yavaş yavaş alıştımOhoo seninki daha iyiymiş..
Yemek dışardan temizlik kadından,
E yatagıda topla bari
Merhaba kızlar evdeki temizlik ve düzeninizi nasıl oturttunuz,
-Mesela temizlik gününüz bellimidir?
O gün mutlaka temizliginizi yapmış olurmusunuz ?
-Bi işi yapacagım derseniz yaparmısınız ?
Ben eger acil degilse aman boşver sonra yaparım diyorum
Biraz keyfime düşkün bi insanımdaHafta 1 gün mutlaka genel temizlik yaparım ama hangi gün belli olmuyo keyfime göre temizlige başlasamda diyelim toz aldım sonra bi otururum keyif yaparım sonra sil süpür falan sürekli molalı yani 2 saatlik iş oluo 5 saat nasıl yenicem bunu...
Güne enerjik baslamak için neler yaparsınız mesela ?
Erken uyandıgım zaman sersem oluyorum yani en az 10 saat uyumasam kafam güzel oluyor ?
Çocuk yok belki onunda rahatlıgı var..
2 kişi pek ev kirlenmiyor
Artık tembellikmi üşengeçlik mi bilemiyorum...
Benim içinde fark etmiyo aslında akşam geri yatacaz nasıl olsaOna yavaş yavaş alıştımÜniversitedeyken hiç toplamazdım. Şimdi eşim eve gelince sevinsin diye yapıyorum kıyamıyorum Yoksa benim için bir farkı yok o kırışık mı duruyor düz mü
Aslında güzel yaptığım yemekler var. Hobi olarak yapıyorum ama ben. İnternetten değişik tariflere bakarak falan. Mantı bile açarım sıfırdan çok da güzel olur mesela. Ama canım istiyorsa, vaktim varsa. İki üç gün yemeği her gün yapınca görev gibi oluyor hoşuma gitmiyor.
Bizde hergün temizlik yapılıyor ama senin gibiyim Tweety, keyif kadınıyım, toz alırım çay molası veririm, silerim biraz daha keyif yaparım başkalarının belki 1 saatte yapacağı işi tüm güne yayarım
Uykuya bayılırım, erken kaldıran olursa çok kötü yaparım
Aman boşver rahat ol, dünyaya bir kere geliyoruz e ev işlerini de öyle böyle yapıyoruz nasılsa, ha 2 saatte bitmiş ha 5 saatte
Nasıl başlarsan öyle gidiyor. Bir kere bu benim işim dedin mi, sözlerinle veya hareketlerinle, ömür boyu başına kalıyor.Benim içinde fark etmiyo aslında akşam geri yatacaz nasıl olsa
Ay keşke benimde sadece hobi olsaydı yemek ve iş hergün ne pişirecem derdinden bıkıyor insan.
Kaldı bileNasıl başlarsan öyle gidiyor. Bir kere bu benim işim dedin mi, sözlerinle veya hareketlerinle, ömür boyu başına kalıyor.
Gerçi benim annem seneler içinde babama bir çok iş yıktı şimdi düşününce. Annem mesela her yemeği yapar, mucizevi bir şekilde pilav yapamaz. Çünkü babam çok güzel yapar. Annem yapınca da tadı değişik olur hemen anlaşılır. O iş mesela ona kaldı zamanla. Pilavları babam yapıyor. Sonra aynı sebeplerle, köfte pişiyorsa annem hazırlıyor babam ocakta pişiriyor. Annem gömlekleri pantolonları düzgün ütüleyemediğinden babam ütülüyorKaldı bile
Ah ah bana eski yıllarım lazım bide şimdiki aklım
Biraz iş dagılımı olmuş bizde yok malesefGerçi benim annem seneler içinde babama bir çok iş yıktı şimdi düşününce. Annem mesela her yemeği yapar, mucizevi bir şekilde pilav yapamaz. Çünkü babam çok güzel yapar. Annem yapınca da tadı değişik olur hemen anlaşılır. O iş mesela ona kaldı zamanla. Pilavları babam yapıyor. Sonra aynı sebeplerle, köfte pişiyorsa annem hazırlıyor babam ocakta pişiriyor. Annem gömlekleri pantolonları düzgün ütüleyemediğinden babam ütülüyorBilmem anlatabildim mi
Bizim evde Papi varYaptıkların normal diyorsun yani munecigim
Niye hergün temizlik ev hemen kirleniyomu ki ?
Ah ah bende öyle aman şuna bakayım bi çay içeyim şöyle bi yayılayım derken akşam oluyo
Teşşekür ederim munecigim parmakların dert görmesin.Bizim evde Papi varhanımefendi 3 yaşındaki çocuk gibidir, her yer oyuncak dağınıklığı oluyor, birde boyumca kızım var biliyorsun, saçtı tüydü derken hergün süpürmek istiyor mecburen, bizde iş bölümü var ama, eşim süpürür, toz alma ve silme işi bende, mutfak toplama kızımda ama düşün yani 2 parça silme ve toz alma işi için bile keyif yaparım
Aynı senin gibi uyumayı da çok severim, sabah erken kalkmak zorunda kalırsam herkes o gün benden kaçsın
Gülüşüyoruz ama ciddi ciddi tavsiye istiyorsan önce uykunu düzene sokman lazım, sabahları makul bir saatte kalkarsan kahvaltı sonrası önce mutfağı düzenler, akşam yemeğini halleder sonra evin diğer bölümlerini temizlersin keyif molaları vererek yapsan bile en azından öğleden sonra birkaç saatin sana kalır.
Temizlik günü belirleyip riayet edebilir misin bilmiyorum ama hergün mutfağını düzenleyip yemek işini kahvaltı sonrası hemen halledersen ve o rutine kendini alıştırırsan haftada bir defa silip süpürmek ohooo yeterde artar bile.
Ev toz tutuyo gercekten ama hergun tozla ugrasamamValla cok toz tutan bir ev varsa her gun silmek supurmek gerekiyor ama cok esyali ev cidden biktiriyor insani...ustune ev kalabaliksa tabii daha cok kirleniyor ama kaba temizligi yaptiktan sonra detaya hafta 1 de girersin 2 haftada bir de, hali mali yoksa sil gec....temizlik denince bana afakanlar basiyor
Ama ben bu tatlışa bayıldım:))Bizim evde Papi varhanımefendi 3 yaşındaki çocuk gibidir, her yer oyuncak dağınıklığı oluyor, birde boyumca kızım var biliyorsun, saçtı tüydü derken hergün süpürmek istiyor mecburen, bizde iş bölümü var ama, eşim süpürür, toz alma ve silme işi bende, mutfak toplama kızımda ama düşün yani 2 parça silme ve toz alma işi için bile keyif yaparım
Aynı senin gibi uyumayı da çok severim, sabah erken kalkmak zorunda kalırsam herkes o gün benden kaçsın
Gülüşüyoruz ama ciddi ciddi tavsiye istiyorsan önce uykunu düzene sokman lazım, sabahları makul bir saatte kalkarsan kahvaltı sonrası önce mutfağı düzenler, akşam yemeğini halleder sonra evin diğer bölümlerini temizlersin keyif molaları vererek yapsan bile en azından öğleden sonra birkaç saatin sana kalır.
Temizlik günü belirleyip riayet edebilir misin bilmiyorum ama hergün mutfağını düzenleyip yemek işini kahvaltı sonrası hemen halledersen ve o rutine kendini alıştırırsan haftada bir defa silip süpürmek ohooo yeterde artar bile.
Meslekler iyi maaş iyi ise eşin de sorun yapmaz zaten temızlık yemek . Sende kazanıyorsun . Kadın da gelıyo oh ne güzel . Eşin sevinsin diye mi :) iyi adammış Çünkü erkekler yapılsın ister düzen ister sorumluluğun bu der falannOna yavaş yavaş alıştımÜniversitedeyken hiç toplamazdım. Şimdi eşim eve gelince sevinsin diye yapıyorum kıyamıyorum Yoksa benim için bir farkı yok o kırışık mı duruyor düz mü
Aslında güzel yaptığım yemekler var. Hobi olarak yapıyorum ama ben. İnternetten değişik tariflere bakarak falan. Mantı bile açarım sıfırdan çok da güzel olur mesela. Ama canım istiyorsa, vaktim varsa. İki üç gün yemeği her gün yapınca görev gibi oluyor hoşuma gitmiyor.
Sen doğuştan şanslısın baba evi de koca evi de rahatmış ne güzelGerçi benim annem seneler içinde babama bir çok iş yıktı şimdi düşününce. Annem mesela her yemeği yapar, mucizevi bir şekilde pilav yapamaz. Çünkü babam çok güzel yapar. Annem yapınca da tadı değişik olur hemen anlaşılır. O iş mesela ona kaldı zamanla. Pilavları babam yapıyor. Sonra aynı sebeplerle, köfte pişiyorsa annem hazırlıyor babam ocakta pişiriyor. Annem gömlekleri pantolonları düzgün ütüleyemediğinden babam ütülüyorBilmem anlatabildim mi
Cunku tek isleri ev temizlemek yemek yapmak yani gun boyu evde duranların ozenle yapacagi is ee biraz da maharet ister hani hangi deterjan sabun vs nerede kullanılır falan bilgi isteyen is... Ne bilim limon parlatir mesela yaglar parlatir.... Kisaca alışkın olmayana yorucu seylerEv toz tutuyo gercekten ama hergun tozla ugrasamam
Allahtan çok eşyam yok ay eskiler o koca vitrinler falan iyi ugrasıyomuş
Günlük bişeyler yapıyorumda hani şu evleri hep parlayanlar var nasıl beceriyolar onu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?