- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.661
Yok abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok abla
neden katıl kızYok abla
Yok anam uyusa keşke de ayaklarımı tavana dikip otursam kolumu kazağımı çekiştiriyor tırmanıyor miik miik ötüyor ennam babasının evinde prensesti zaar istiyor kucakta gezdireyim akşama kadarSenin bebe uyuyo mu
Cukkkk olduBi yaşına daha girrdin zaar yılbaşı da yaklaşıyür
Bilmem belki bir günneden katıl kız
Sen bize ip ucu ver negocum sen danışmanımız olBilmem belki bir gün
Tamam özelden taktik veririmSen bize ip ucu ver negocum sen danışmanımız ol
Sana böyle ihtiyacımız var boşver zaten bitliler yarışıyorr sana uygun bi başlık değül
Abovvvvvvvv 4 balkon muuuuuDuşa kabin taktıran da şikayetçi canım perde de. Arkadaşımda duşa kabini söktürüp perdeye geçti en azından yıkayıp seriyorum diyor kireç derdi yok diye
Ben evdeki eşyalara takık durumdayım, az eşya o kadar rahat yaşam. Evde o kadar fazlalık var ki önce onları azaltmakla başlıyorum .. 4 tane balkon bir kilerim var ,1 balkon açık ikisi kapalı , 1 i mutfağa dahil edilmiş, diğer iki kapalı balkon da eşya var.
Bende 11 de kalktımBen çocukları gönderdim tel kurcalarken gözlerim kaydı gittim geri yattım yatağima kız uyuyor eşim uyuyor ne edemmmm
Kesin 1. Olursun canım o zamanMüge anlı eşliğinde nereyi temizlesem diye düşünüyorum çok yer var da temizlenecek hep ifşalık
Şeytan diyor bazanin altını çek sonra içindeki herşeyi çöpe at bomboş bir bazayla yarışmaya katıl
Kız de hele kaç numarasınVay zalım 1 depar attı
5 sensin demiVay zalım 1 depar attı
Ne münasebet iftira5 sensin demi
İpucu ver bacım allasennyatak odasinda temizlige giricem simdi
ama soylemem nereyi temizleyecegimi
Kız de hele kaç numarasın
tüm kadinlarin hastasi amanin hiç girmeyeyim ablakadiri izleyen varmi kızlar bir bakın
hele