- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.621
Benimki de fakir darkyFakir veyron xl benimki de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de fakir darkyFakir veyron xl benimki de
Yok benim çok küçük bişey di dikey değil modeli Twist di ama harika çekiyorduBenimkisi de ondan dikey olandan iste
Ben tanıdık topiklere bıraktım amaHer yere link dagitalim sabaha kadar 100 kisi yapalim oy verenleri
Abone misin fakire bacimDikey de var fakirin bende
Güzel marka fakir, süpürge de yaniAbone misin fakire bacim
Evet dikey olan bu dediğindenBenimki de fakir darky
Benim ilki fakir di çok sağlamdı bilmedim kiymetini
Sonra Fantom aldım o da bir tamir e gitti geldi yanlış kullanımdan ..annem halı yikamasini bana verdi heralde iş yapsın diye
Şuan her ikisininde kullanıyorum :))
Sulu mu Arnica Bora almıştım işte bende yeşil miydi rengi sanki öyleydi onu iade ettim 3 kez işteBizim ilki rowenta idi koca göbekli olan
Şimdiki arnica bora 4000 epey sağlam çıktı ikiside
Rowenta da iyi diyolarBizim ilki rowenta idi koca göbekli olan
Şimdiki arnica bora 4000 epey sağlam çıktı ikiside
Hiç kullanmadım Fantom 2400 sanırım bendeki çok güzel çekiyor :))Rowenta da iyi diyolar
Tabi ki, süpürgeyi değiştirelim dedik hala çalışıyordu tak etti canımıza diye değiştikRowenta da iyi diyolar
Evet işte tamda bu cekisi güzel ama bende elektrik çarptı ama sorun bende imiş yani makinada değil
ahahahahaahBak abone dedim de aklima geldiben her sene dis doktoruna giderimdoktor da tanidik zaten hep ona gideriz.en son gidisimizde benimki demesin mi doktor sana nereden uye oluyoruz soyle de tiklayalim
Toz gidiyor o zaman da motoraBen süpürgeleri hep filtrelerini takmayı unutup bozuyorum
İşte motor gücü düşüyor :/ şuan elimde olan fantomu ayarlayıp gittim o zaman doğuma gidiyordum filtreleri takmayı unutmuşum annemde koca evi temizlemisToz gidiyor o zaman da motora
Evet işte tamda bu cekisi güzel ama bende elektrik çarptı ama sorun bende imiş yani makinada değil
Allah tan aldığım yerde müşteri memnuniyeti vardı da aldılar iade