- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.963
- 35
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.681
tüm kadinlarin hastasi amanin hiç girmeyeyim ablakadiri izleyen varmi kızlar bir bakın
hele
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüm kadinlarin hastasi amanin hiç girmeyeyim ablakadiri izleyen varmi kızlar bir bakın
hele
Ne münasebet iftira
Ben de Baza altına girsem diyorum girsem de hiç çıkmasamyatak odasindan neresinden başlasam bilmiyorum hiç girmeyeyim en iyisi :) banyoyu bekliyorum heheh
baza altı mı:) sanirim herkes bunu yapacakBen de Baza altına girsem diyorum girsem de hiç çıkmasam
Bende söyleyecektim neysearik azerine söylerimŞiiissşt sır
Biz anladık zatenUla benim kafa iyicene gitti bu gun persembe saniyorumcuma aksama kadar zaman var yarina kadar degil
ohooo hergun olsun yeaaaUla benim kafa iyicene gitti bu gun persembe saniyorumcuma aksama kadar zaman var yarina kadar degil
Sen katılmış miydin? Sende de benim gibi hırs görüyorum kardeş olabiliriz ama genelde kazanamam ben şanssızım da birazilk zamanda 2 8 öndeydi..
8 çok geride kaldi.
2 nurmara önde..
5 ikinci.:)
Bi sure sonra temizlenecek yer kalmaz yarisma gitmezohooo hergun olsun yeaaa
ben varim sayılardan ama sölememSen katılmış miydin? Sende de benim gibi hırs görüyorum kardeş olabiliriz ama genelde kazanamam ben şanssızım da biraz
Diyen kimse benim komşudur bendeki vahameti o da gördü zaarBirisi ozelden mesaj atmis kendi evimde yer bulamiyorum komsunun evini temizlesem olur mu diye
ben varim sayılardan ama sölemem
Birisi ozelden mesaj atmis kendi evimde yer bulamiyorum komsunun evini temizlesem olur mu diye
Bende ilk defa izliyorum şimdi 11 kediye o ev yazık değilmi ya ne hale getirmişlerkadiri izleyen varmi kızlar bir bakın
hele
gelsin benimkini yapsınBirisi ozelden mesaj atmis kendi evimde yer bulamiyorum komsunun evini temizlesem olur mu diye
çiğköfteci 8 desin demiAman söyleme
Aynı benim gibi titizse demekki