- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.628
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.601
Tamam bakalımHissettim diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam bakalımHissettim diyelim
Supurge temizlemek ne demekAklıma geldi süpürge mi temizlesem bahane ile
Benim eşim temizliyor süpürgeleri tek tek fırçayla tozunu alır içinin parçalarını yıkar hemen kurutma makinesiyle kuruturSupurge temizlemek ne demek
Tabi temiz insanın süpürgesi de pis olmaz bende bir adet halı yıkama olarak bir adet te sulu süpürge var kullandığın zaman temizlik gerekSupurge temizlemek ne demek
Benim o iş eşimde canim her açtığında söyleniyor nasıl kullanin sen diyeBenim eşim temizliyor süpürgeleri tek tek fırçayla tozunu alır içinin parçalarını yıkar hemen kurutma makinesiyle kurutur
Benim eşim temizliyor süpürgeleri tek tek fırçayla tozunu alır içinin parçalarını yıkar hemen kurutma makinesiyle kurutur
:)vallah gelisi guzel verdim yimelim hakkini o gonlumun sampiyonu
Benimki takıntılı o konularda yapmadigi zaman hiç yapmaz yaparsa fazla üstüne düşer bir kere süpürgenin ucunu yıkadım diye söylendi neymiş içinde metal varmış paslanırmış hemen kurutma gerekirmişBir makineye bu kadar özeni gösterir mi Maşallah benim eşim her hafta sonu küçük süpürgeyi açalım diye teklifte bulunuyor , büyükle zorlamamak için . Birde beni mutfağa gönderiyor ben çok inceliyormuşum ona göre
Benim eşim temizliyor süpürgeleri tek tek fırçayla tozunu alır içinin parçalarını yıkar hemen kurutma makinesiyle kurutur
Tabi temiz insanın süpürgesi de pis olmaz bende bir adet halı yıkama olarak bir adet te sulu süpürge var kullandığın zaman temizlik gerek
Ben Arnica aldım hep elektrik çarptı 3 tane iade ettim kullanıp kullanıpBende arada motoruna sac k.makinesi tutuyorum toz tutmasin diye.
Benimde su hazneli arnica, zaten supurdukten hemen sonra içini boşaltmak lazım yoksa su kokar
ben 28 yaşındayım 29 olacağım anca 2 tane süpürgemiz olmustur, iste bu 2.siBen Arnica aldım hep elektrik çarptı 3 tane iade ettim kullanıp kullanıp
Benden 3 süpürge geçti diğer 3 u aynı marka eşimin ısrarı ile tekrar tekrar aldik sorun bende sanırım benden başkasını çarpmasduben 28 yaşındayım 29 olacağım anca 2 tane süpürgemiz olmustur, iste bu 2.si
Benim ilki fakir di çok sağlamdı bilmedim kiymetiniben 28 yaşındayım 29 olacağım anca 2 tane süpürgemiz olmustur, iste bu 2.si
Benimkisi de fakir kanka hemencecik doluyo ama her hafta yikiyorum parcalariniBenim ilki fakir di çok sağlamdı bilmedim kiymetini
Sonra Fantom aldım o da bir tamir e gitti geldi yanlış kullanımdan ..annem halı yikamasini bana verdi heralde iş yapsın diye
Şuan her ikisininde kullanıyorum :))
Benim toz torbalı olanlardan. DiBenimkisi de fakir kanka hemencecik doluyo ama her hafta yikiyorum parcalarini
Benimkisi de ondan dikey olandan isteBenim toz torbalı olanlardan. Di
Fakir veyron xl benimki deBenimkisi de fakir kanka hemencecik doluyo ama her hafta yikiyorum parcalarini
Dikey de var fakirin bendeBenimkisi de ondan dikey olandan iste