- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.421
Aa nana kizmamis bana
Yarışmayı kazanmazsam seni dövecektim ya, sana sopa hazırlıyorum, ama sana seçenek sunacağım kızılcık olur, jop olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa nana kizmamis bana
Ne patron ne patron sabahtan beri ugrastigim sarmanin en alt sırası yandı lak lak ederkenO da patron sayilir
O da patron :) aynen vallah hukumet gibi hanim
Patron çıldırdıYarışmayı kazanmazsam seni dövecektim ya, sana sopa hazırlıyorum, ama sana seçenek sunacağım kızılcık olur, jop olur
De hele özeldenbuldum
benim gorumcemler neyim hemide yakinbenimde dolaşıyor akraba hemde belkim bilmediğim akraba vardır kesin
O kadar olacak annesi. Maşallah nice mutlu seneleri olsunİyiyiz Çok şükür, yaşına girdi teyzesi, bu ara über huysuz, diş çıkarıyor iştahsız, huysuz kök söktürüyor
Sen nasılsın? Arada gelmek istiyorum ama sizi göremeden çıkıyorum, henüz sohbet keyfi yaptırmıyor, anca bu saatlere kalıp uykumdan feragat etmem lazım. Bir dokun bin ah işit gibi oldu
benim kızım bilen varbenim gorumcemler neyim hemide yakin
Sarı Gelin gibi söyledin minik
Sarı bezim sari bezim
Artık sen çok eskidinnn
Daha tezgah üstü bitmedi
Sen hemen yitip gittiinnnjj
Oyyyyyyyyyooyyyyyyy
ay çok güldüm ya allahda seni güldürsün emi
Sarı bezim sari bezim
Artık sen çok eskidinnn
Daha tezgah üstü bitmedi
Sen hemen yitip gittiinnnjj
Oyyyyyyyyyooyyyyyyy
benim kızım bilen var
[/QUO anacigim burda cok ozel muhabrt etmemek lazim:) gecen konu acmis bir kadin kocam benle ilgilenmiyor kahveye gidiyor benimde tel o sayfada kalmis mi eaimde tesadufen gordumi aferin sana bravo sna laf atip trip atiyo bizde ertesi gunu kahveye gitti diye azicik tartistik bana diyor ki sen beni kadinlar klubunde rezil etmissin beni sikayet etmissin tamama daha gitmiyorum dedi ne gulmustum
Sağol canımÇok geçmiş olsun
Amin inşallah Allah razı olsunO kadar olacak annesi. Maşallah nice mutlu seneleri olsun
Her bebiş gibi oda bu evrelerden gececek.
İnşaallah hasta olmadan, hafif şekilde atlatır incilerini
Bizde iyiyiz canım. Çocukları uyuttum, birazdan yatarım bende :)
Hep gülelim ablaay çok güldüm ya allahda seni güldürsün emi
Daha tingirtili benim ezgi neşet Ertaş gibimSarı Gelin gibi söyledin minik
İyi geceler canım. Allaha emanet olunSağol canım
Amin inşallah Allah razı olsun❤
Gün erken başlıyor tabi :) Arada oy kullanmaya gelirim, gelmişken de görüşürüz inşallah,
Hayırlı geceler hanımlar, mis kokulu, bol eğlenceli yarışmalar
Bir benim herhaldeİşte bu yüzden gizlemelerim