- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.401
Açık etmeden özelden dersin, bulursun beni ilktenbulacağım seni şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açık etmeden özelden dersin, bulursun beni ilktenbulacağım seni şimdi
Aynen oyle senelerin kiri varHmm.. Yemek yarışmasına takılırken kirlettiğiniz mutfağınızı, temizlerken yarışıyorsunuz çok mantıklı
Camini bile sile bilirsinohaa bizim yatak odasi yatakane gibi iki besik var es gec:)
Onun oyu az o yuzden herkese bulasiyoSenin ki hangisi acaba
Mutfağın karanlık mı çıkıyordu
Nasılsın canım, paşa nasıl büyümüştürEllerinize sağlık, eğlenerek temizlik yapmışsınız ne güzel, benim mutfağın da elden geçmesi lazım ama yapacak adam yok
olurolmaz sa dolap duzeni yaparim
De hele özeldenYakaldım seniii
okeyyy patron
Nasıl bukdun hemencik ben bulamadım onuBen buldum
Yakaldım seniii
tamama canim ben gebel sandim da olabili o zamanAynen oyle senelerin kiri var
Camini bile sile bilirsin
Onun oyu az o yuzden herkese bulasiyo
Yok taninmamak icin genel atmiyoruz hic bir yeritamama canim ben gebel sandim da olabili o zaman
Açık etmeden özelden dersin, bulursun beni ilkten
oylemi can olsun sen benim patron olursun,)
Detaylar, ayrıntılar dikkatli bakNasıl bukdun hemencik ben bulamadım onu
Tamam o zamanoylemi can olsun sen benim patron olursun,)
anladim canim benim zaten burda akrabalrim dolasiyor:)Yok taninmamak icin genel atmiyoruz hic bir yeri
İyiyiz Çok şükür, yaşına girdi teyzesi, bu ara über huysuz, diş çıkarıyor iştahsız, huysuz kök söktürüyorNasılsın canım, paşa nasıl büyümüştür
O da patron sayiliroylemi can olsun sen benim patron olursun,)
Çok geçmiş olsunİyiyiz Çok şükür, yaşına girdi teyzesi, bu ara über huysuz, diş çıkarıyor iştahsız, huysuz kök söktürüyor
Sen nasılsın? Arada gelmek istiyorum ama sizi göremeden çıkıyorum, henüz sohbet keyfi yaptırmıyor, anca bu saatlere kalıp uykumdan feragat etmem lazım. Bir dokun bin ah işit gibi oldu
benimde dolaşıyor akraba hemde belkim bilmediğim akraba vardır kesinanladim canim benim zaten burda akrabalrim dolasiyor:)