- 8 Nisan 2017
- 56.744
- 296.428
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.381
Nana banyo kategorisini düşünemiyorumOhhh maşallah 24 kullanıcı bu saatte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nana banyo kategorisini düşünemiyorumOhhh maşallah 24 kullanıcı bu saatte
Varım canım sanki hissetmişcesine çok doğru bi şekilde oy kullanmışın tebrik ederümLusi sende var mısın
Bir daha ki kategori yatak odası :))kullandim kuzu eger yaparsansaniz gene bende yarisacam cunkuntemizlik benim isim
Varım canım sanki hissetmişcesine çok doğru bi şekilde oy kullanmışın tebrik ederüm
Evet yöresel artıklarını temizldikHmm.. Yemek yarışmasına takılırken kirlettiğiniz mutfağınızı, temizlerken yarışıyorsunuz çok mantıklı
ohaa bizim yatak odasi yatakane gibi iki besik var es gec:)Bir daha ki kategori yatak odası :))
Senin ki hangisi acabaOhhh maşallah 24 kullanıcı bu saatte
Persembe cuma yatak odasindayizkullandim kuzu eger yaparsansaniz gene bende yarisacam cunkuntemizlik benim isim
Beşiği yada yatağını toplaohaa bizim yatak odasi yatakane gibi iki besik var es gec:)
Aydınlatmış olabilirSenin ki hangisi acaba
Mutfağın karanlık mı çıkıyordu
Sen yimek yap bulaşığı ben yıkarım hesabı ödeştiknerde olursan ol bulurum seni
Yarışma bitsin söylerimSenin ki hangisi acaba
Mutfağın karanlık mı çıkıyordu
anacigim o olmaz iste bizim odada iki tane besik var:) ama duzenlidirPersembe cuma yatak odasindayiz
Ben birine salon dedim ama kim di hatırlamıyorumPersembe cuma yatak odasindayiz
Sen yimek yap bulaşığı ben yıkarım hesabı ödeştik
olmaz sa dolap duzeni yaparimBeşiği yada yatağını topla
Yada gardorbun bir kenarını cekebilirsin ufak bir yer tamamı şart değil :))
Yarışma bitsin söylerim
Ellerinize sağlık, eğlenerek temizlik yapmışsınız ne güzel, benim mutfağın da elden geçmesi lazım ama yapacak adam yokEvet yöresel artıklarını temizldik
Ben buldumAydınlatmış olabilir
Yakaldım seniiiYarışma bitsin söylerim