- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.281
AhahahahahaHamilesin bizden az taktik öğren
Hamile değilken bizde boyleydik yav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AhahahahahaHamilesin bizden az taktik öğren
Bebe bi dogsun seni de alicaz yarismayaCif banyosu yapicam citilenmek ne demek
Bebe doğunca ortalık daha perişan olucak eminmBebe bi dogsun seni de alicaz yarismaya
Marketde deterjan birakmamis2 numara Mübarek çamaşır çitiler gibi çitilemiş fırını oylar sanada helal olsun bacım gerçi ben sana vermedimdi ama olsundu
2 numara Mübarek çamaşır çitiler gibi çitilemiş fırını oylar sanada helal olsun bacım gerçi ben sana vermedimdi ama olsundu
İnşalla bana oy vermişindir balımm yoksa affetmemÖncesi sonrası fotoğraflar görmek inanılmaz rahatlattı beni terapi gibi bir şey oldu
Sen de katilmak ister misin canimÖncesi sonrası fotoğraflar görmek inanılmaz rahatlattı beni terapi gibi bir şey oldu
Oyy kedicim sende mi katıldın? hangi mutfaktı acaba?İnşalla bana oy vermişindir balımm yoksa affetmem
İsterim tabii ki konuyu takipteyimSen de katilmak ister misin canim
Kontrol ettim bana vermemişsin naa buraya yazdımOyy kedicim sende mi katıldın? hangi mutfaktı acaba?
Persembe cuma yatak odasini temizliyoruzİsterim tabii ki konuyu takipteyim
5 numara ne diyor başganım onu da piste alalım2.numara ozelden tesekkur mesajlari atiyorgaza geldim hep katilcam diyor
daha karpuz kesecektijHaydin iyi geceler biz cok calistik uykumuz geldi yatmaya gidiyoruz digerleri de oy kullansin madem biz uyurken
Ben onu hep Almanca okur gibi telaffuz ediyorum bazen evde aklıma geliyor kabaca dahliadivayyynnn diyorumAhahah tam bi kabus cok güldüm ya benim parfümümün adı nick bulamadim bunu koydum napiyim sorry
Hahaha cidden mi? bileydim sana verirdim yaKontrol ettim bana vermemişsin naa buraya yazdım
Oylama ne zaman bitecek peki :))Persembe cuma yatak odasini temizliyoruz
Bilmem ne diyor ozelden yazsin bakalim5 numara ne diyor başganım onu da piste alalım