- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.121
yuk canım yanlış yerden yakalamışsin ipucunu2nurmarali sen olmalısın demi bak benimkine benziyor deyişi ipuc kaçmadı
Boşver beaaaa hamileliğin tadını çıkar
En buyukle yazdim kanka2 oy hakkı var diye büyük punto yazsana kankaBirTutamMutluluk20
İlk sayfada canimOylama için fotoları nasıl göreceğiz? Oylama bölümünden açılmıyor..
Yazdığını görmedim söylerken :))En buyukle yazdim kanka
Özellikle sana vermek istemedim:)
Sağol canım ama anladım ki bu yarışmayı kazanmak için cok pis olmak lazım puahahhahaha
Kalp atışına gittin miyuk canım yanlış yerden yakalamışsin ipucunu
Sağol canım öyle yapıyorum napim ölmeyecek kadar iş yapioruz işte
Men edelim kutsalı yarışmalardanAyıp ayıp utan birazseni sonra döveceğim hatırlat.
Beni anca temizliğinle dövebilirsinAyıp ayıp utan birazseni sonra döveceğim hatırlat.
Hadi yaaa
Owwwwww bunu duyacagima başıma ben kadar taş dusseydi daha iyiydiBeni anca temizliğinle dövebilirsin
Yarışma bitince isterse söylesinfırın için tavsiye bekliyorum harbiden ama ya açık etmek istemiyorsa tabi saygım sonsuz ama mesajda bari tüyo ver
Kullandigi urunleri yazdim canimfırın için tavsiye bekliyorum harbiden ama ya açık etmek istemiyorsa tabi saygım sonsuz ama mesajda bari tüyo ver
Aynen bende bekliyorum onu harika yapmis firini kotu haldeyken.fırın için tavsiye bekliyorum harbiden ama ya açık etmek istemiyorsa tabi saygım sonsuz ama mesajda bari tüyo ver
Yok canım gitmedim henüz haftaya Perşembe randevumKalp atışına gittin mi
O kadar pissin demekOwwwwww bunu duyacagima başıma ben kadar taş dusseydi daha iyiydi
Yarışma bitince isterse söylesin
Ama yanında zaten hangi detarjani kullandığı yazıyor
Gördüm de marifet deterjanda değil bence hani bu püf noktası vardır belki DidimKullandigi urunleri yazdim canim