- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.101
Aaaaaa şike var şike varSus kiz diskalifiye ederin hee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaaa şike var şike varSus kiz diskalifiye ederin hee
2nurmarali sen olmalısın demi bak benimkine benziyor deyişi ipuc kaçmadıValla pisim bu ara ne yalan soyleyim mutfağı toplamadim hala uzandım yatiom
Ay yarıldımhayrını görün
Benim komsim var çok temiz ne zaman balkon yıkayacak olsa 2-3 Zend oldu yikamayali diyor halbuki geçen hafta yıkamış o geldi aklımaAhahahha aylardır temizlemiyodum birde biri sorsa rezil durumda diyodum demek ki yalan söylemişim
Boşver beaaaa hamileliğin tadını çıkarValla pisim bu ara ne yalan soyleyim mutfağı toplamadim hala uzandım yatiom
Ay yok o kadar da değilimBenim komsim var çok temiz ne zaman balkon yıkayacak olsa 2-3 Zend oldu yikamayali diyor halbuki geçen hafta yıkamış o geldi aklıma
Yok canım temizsin kendini öyle düşünmeAhahahha aylardır temizlemiyodum birde biri sorsa rezil durumda diyodum demek ki yalan söylemişim
Yaaaaaa bu emoji yeni mi ben hiç görmemiştimhayrını görün
Arastirmayalim lutfenacik vermek istemeyen ola bilir2nurmarali sen olmalısın demi bak benimkine benziyor deyişi ipuc kaçmadı
Sağol canım ama anladım ki bu yarışmayı kazanmak için cok pis olmak lazım puahahhahahaYok canım temizsin kendini öyle düşünme
sağol yaSağol canım ama anladım ki bu yarışmayı kazanmak için cok pis olmak lazım puahahhahaha
Daginik diyelim biz onaSağol canım ama anladım ki bu yarışmayı kazanmak için cok pis olmak lazım puahahhahaha
Valla ya tek foto kazanıyor tak tik fotoSağol canım ama anladım ki bu yarışmayı kazanmak için cok pis olmak lazım puahahhahaha
Rica canıms hahhahahhahasağol ya
Daginik diyelim biz ona
Bende bundan sonra çamur sürcemValla ya tek foto kazanıyor tak tik foto
Özellikle sana vermek istemedim:)Nevreste burda bile bana vermemissin oyunu