- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Yarisma icin dagitsin o da
Bu benim de aklıma geldi aslında yanına kullandigimiz ürünleri yazabiliriz :))Takip edebilirim sizi ama yarışamamBirde katılımcılar hangi ürünleri kullanıp memnun kaldıklarınıda paylaşırlarsa fikir olur
Temizlik yapmayı seviyorum beni rahatlatıyor. Kızımla ilgilenmek daha ağır basıyor h.içi oyun oynayamadığımızdan şikayetçi..
O da guzel fikirmisTakip edebilirim sizi ama yarışamamBirde katılımcılar hangi ürünleri kullanıp memnun kaldıklarınıda paylaşırlarsa fikir olur
Temizlik yapmayı seviyorum beni rahatlatıyor. Kızımla ilgilenmek daha ağır basıyor h.içi oyun oynayamadığımızdan şikayetçi..
Ozelden atin bana kankaBu benim de aklıma geldi aslında yanına kullandigimiz ürünleri yazabiliriz :))
Ama burda reklama girer tabi var mı bize reklam verecek babayiğitBu benim de aklıma geldi aslında yanına kullandigimiz ürünleri yazabiliriz :))
Guzel fikir kanka haftanin pazartesi sali gunleri hep mutfak olsunBirTutamMutluluk20 aklıma geldi de mesela şimdi mutfak ya ikinci kategori başka bişey olsun diğeri yine mutfak olsun bence en çok iş orda ..
yani bir mutfak bir başka kategori bir mutfak bir başka diye gitsin
Sadece fikir :))
Bir dahakine yapsak ben sildim fotoları ..eşim anneme atar falanOzelden atin bana kanka
Fikir beyan etsin bence herkesGuzel fikir kanka haftanin pazartesi sali gunleri hep mutfak olsun
Bizim amacimiz arkadaslara yardimci olmak kanka para onemli degil bizim icinAma burda reklama girer tabi var mı bize reklam verecek babayiğit
#çiifff olur #silittttbennggg olur
#kilorak olur #veleda olur
Reklam olmasın diye farklı yazdım
Bi sey yapmana gerek yok ki kanka fotodakini neyle temizledin onu yaz banaBir dahakine yapsak ben sildim fotoları ..eşim anneme atar falan
Ne güzel olur düşünsene :)))Bizim amacimiz arkadaslara yardimci olmak kanka para onemli degil bizim icin
Sponsor olan cikarsa daha guzel olur tabi
Bugun son muydu
Ahahahha aynen oyle de bulurum gene ben eşimin batırdıgı ocağı temizleyebilirim
Benimki biraksa tum temizlik urunlerine email atarimNe güzel olur düşünsene :)))
Tabi evin ferah kokmasi da bize ayrıca arti :))
Harikasin aksama kadar zaman var at at atAhahahha aynen oyle de bulurum gene ben eşimin batırdıgı ocağı temizleyebilirim
Benimki biraksa tum temizlik urunlerine email atarim
Tamam canımHarikasin aksama kadar zaman var at at at
Diyebilirsin canımZıpzıp in selamı var da diyelim mi