- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Ya ben ocağımı cekiyorum ama resimde temiz duruyo nasıl olacak bu işHarikasin aksama kadar zaman var at at at
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben ocağımı cekiyorum ama resimde temiz duruyo nasıl olacak bu işHarikasin aksama kadar zaman var at at at
Ya ben ocağımı cekiyorum ama resimde temiz duruyo nasıl olacak bu iş
Ahahahah bende fırın atayım ahanda ambele kalırsın
Sana bir ocak atarım anlık ha böyle kalırsın
Firinimi yeni temizledim kankam sayesindeAhahahah bende fırın atayım ahanda ambele kalırsın
Flash kullan
Sana bir ocak atarım anlık ha böyle kalırsın
Bende fırınımı temizleyeyim dedim ama oda cok temiz vallaFirinimi yeni temizledim kankam sayesinde
Diğer topikte kaldı
hava atmaya gelmiş psikolojim bozuluyorBende fırınımı temizleyeyim dedim ama oda cok temiz valla
O zaman ben yarışmadan çekiliyorumhava atmaya gelmiş psikolojim bozuluyor
Pasaklı birileri gelsin sohbete
Tamam tamam at oncesi de temiz sonrası daha da temiz foto at tamamO zaman ben yarışmadan çekiliyorum
Sondan birinci olur o daTamam tamam at oncesi de temiz sonrası daha da temiz foto at tamam
Uyumadi mi daha senin bebe
Gecmis olsun bi dahakine etiketlerim seni simdilik oy kullanirsin sen de
O zamana kadar dagit
Ohh nihayet ya bi tek bizim evler dagiliyor sandim gelen gelen temiz benim ev diyoaradigimiz kisi sensin bacim takil bize
Tamam
Bi dahaki persembe cuma olacak canim o zaman evde olursun
İste bu be nihayet sesime ses veren ciktigelsene sen de yarisak
Haydin bekliyorum
Ben hafta icleri yokum çalışıyorum ya kizlar unuttunuzmu cumartesi pazar müsaitim artik baska zamana ben ama simdi salonumu ata bilirim dun çektiydim:)temizlikten ince ve sonra foto paylasicaz nicksiz
İlla pazartesi salı olmak zorunda değil yarışma o gün ama sen Çarşamba persembe yaotigin temizligi de atabilirsin :))
@BirTutamMutluluk20 yapın sonrasında kullanırız yarışma için demişti :))
Salonu at sen birtutama salon kategorisinde yarışirsin :))Ben hafta icleri yokum çalışıyorum ya kizlar unuttunuzmu cumartesi pazar müsaitim artik baska zamana ben ama simdi salonumu ata bilirim dun çektiydim:)
Bana ozelden at canim salon kategorisinde kullanirizBen hafta icleri yokum çalışıyorum ya kizlar unuttunuzmu cumartesi pazar müsaitim artik baska zamana ben ama simdi salonumu ata bilirim dun çektiydim:)
Ben geleyim canımhava atmaya gelmiş psikolojim bozuluyor
Pasaklı birileri gelsin sohbete
Temizledim bitti bileTamam tamam at oncesi de temiz sonrası daha da temiz foto at tamam
Foto cektin miTemizledim bitti bile
Evet ama ikisi nerdeyse aynıFoto cektin mi
irezil mi edecen biziEvet ama ikisi nerdeyse aynı
At bakam heleEvet ama ikisi nerdeyse aynı